Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Infinite'in 2022'ye Erteleneceği ve Xbox One Sürümünün İptal Edileceği Söylentileri Yalanlandı

 
Halo Infinite'in 2020 noel döneminden 2021'e ertelenmesinden sonra oyunun geliştirme sürecinde birtakım sorunlar olduğuna dair bazı söylentiler ortaya atıldı.
 
ResetEra kullanıcısı Sponger'dan gelen bu söylentiler oyunun 2022'ye erteleneceği ve Xbox One versiyonunun iptal edileceği yönündeydi fakat oyunun geliştiricisi bunları yalanladı.
 
343 Industries topluluk yöneticisi John Junyszek tarafından belirtilene göre "Çok sayıda sahte sızıntının olduğunu görüyoruz. Lütfen her okuduğunuza inanmayın. 2021 çıkış tarihini ve destekleyeceğimiz cihazlar ve platformları değiştirme planımız yok. Halo Infinite'i her bir cihaz ve platformda olabilecek en iyi olacak şekilde geliştiriyoruz." 
 
Halo Infinite 2021'de Xbox Series X, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Frogwares, The Sinking City'nin Dijital Mağazalardan Kaldırılma Sebebini Açıkladı Cyberpunk 2077'de Altyazıların Boyutu ve Rengi Ayarlanabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.8.2020 12:28:19

0
Xbox One X için de grafikleri daha düşük, daha düşük fps'li bir sürüm çıkartırsın anlarım da gelip ilk Xbox One'a bile oyunlar çıkacak demek, yeni nesil exclusive oyunlardan bir şey beklemeyin demekle aynı, teknolojiyle beraber yeni oyunlarda yeni denemeler yapılır, hikayesi olağanüstü değilse, sıradan bir gameplay olacağı açık, grafikler de ne kadar istenirse de hep düşük duracak, bulut sistemin halihazırda varken, ona güvenip Xbox One'a bu şekilde getirmek daha doğru olacaktı...

YildirimBuyucusu

26.8.2020 12:23:24

0
Bana göre Halo Infinite, 2021'in ikinci çeyreğinde çıkış yapar. 2022'ye bırakmazlar. Ayrıca adamlar ne kadar platformda oyun oynatabilirsek o kadar iyi diyor, haberde Xbox one versiyonu iptal olacak yazıyor. İnsan sallarken biraz gündemi takip eder.

Metal-Gear

26.8.2020 07:35:03

+1
Resident Evil 8'in PS5 sürümünün düzgün çalışmadığı yalanı da bu resetera'dan çıkmıştı, sonra bunu diyen adamın moderatörlüğünü mü almışlardı ban mı yemişti bilmiyorum. Bundan sonra bu siteden yayılan hiçbir şeye inanmamak lazım. Hatta resmi ağızdan açıklama gelmedikçe nereden çıkarsa çıksın cins cins haberlere inanmamak lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız