Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Dizisinde Cortana'yı Jen Taylor Seslendirecek

 
Showtime'ın live action Halo televizyon dizisinde Cortana'yı canlandıracak isim değişti ve serinin hayranları bu habere epey bir sevinecek.
 
Bundan önce Natascha McElhone'nun olması planlanıyordu ve McElhone ayrıca Cortana'nın yaratıcısı Dr. Catherine Halsey'i de oynayacaktı. Halsey rolü yine onda kalacak fakat Cortana için planlar değişti.
 
Cortona'ya ses verecek isim Jen Taylor. Kendisi Halo serisinin tüm oyunlarında Cortana olarak yer almıştı.
 
Karakteri direkt olarak kendisi mi oynayacak yoksa CGI karaktere sadece ses mi verecek orası henüz belli değil.
 
Halo dizisinin 2021'in ilk çeyreğinde yayınlanması planlanıyordu fakat corona virüsü sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi. Ana karakter Master Chief'i Pablo Schreiber canlandıracak. 9 bölümden oluşması ve her bir bölümün yaklaşık olarak bir saat civarında sürmesi planlanıyor. Yönetmenler Jonathan Liebesman, Otto Bathurst, Roel Reine ve Jet Wilkinson. Salgın sebebiyle dizinin yönetmenlerinden biri M.J. Bassett ekipten ayrıldı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Dwayne Johnson ve Microsoft ABD'de Çocuk Hastanelerine Xbox Series X Hediye Etti 2020 Türkiye Dijital Ralli Şampiyonası Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız