Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 3 PC için 14 Temmuz'da Çıkacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo 3 PC versiyonunun 14 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.

Halo 3, Halo: The Master Chief Collection'ın bir parçası olarak PC'ye geliyor. Halo: The Master Chief Collection Steam'de 61,00 TL (9 Temmuz'a kadar 48,80 TL) ve Microsoft Store'da PC için Xbox Game Pass'e dahil.

Halo 3 PC versiyonu hakkında:
 

Bilgisayarlar için en iyi hâle getirilen, orijinal Halo üçlemesinin bu dramatik, heyecan verici sonucunda Master Chief'in Covenant, Flood ve tüm İnsanlık arasındaki savaşı sonlandırmak üzere dönüşüne şahitlik edin. Galaksinin kaderi tehlikededir ve Master Chief, Afrika kumullarının altında insanlığın kurtuluşu veya yok oluşunun anahtarı olabilecek kadim bir sırrı açığa çıkarmak için dönüş yapar. Bu obje İnsan ve Covenant arasındaki çatışmaların gidişatını değiştirebilecektir.
 
Bilgisayar Seçenekleri/İyileştirmeleri: Halo 3 şimdi bilgisayarlar için en iyi hâle getirildi. Ayrıca 60+ FPS'de ve 4k UHD olarak her zamankinden daha iyi görünüyor.* Diğer olağan bilgisayar seçenekleri olarak özelleştirilebilir fare ve klavye desteği, ultra geniş ekran desteği, FOV özelleştirmesi ve daha fazlası bulunuyor.

Harekât: Halo evrenindeki bir sonraki bölümü tecrübe edin ve 11 unutulmaz görev boyunca savaşarak ilerleyin.

Çok Oyunculu: Halo: The Master Chief Collection'da tamamen güncellenmiş bir ilerleme sistemi sunan, ikonik Halo 3'teki 24 çok oyunculu haritasıyla Halo maceranıza devam edin.

Atölye & İzleme: Simgesel Atölye aracıyla oyunu oynamanın yeni yollarını oluşturun ve en sevdiğiniz anları kayda almak ve toplulukla paylaşmak için İzleme'den faydalanın. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
halo 3 bungie microsoft finish the fight
Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Death Crown Konsollara Geliyor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning 8 Eylül'de Çıkacak, Fatesworn Genişlemesi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

7.7.2020 17:30:26

0
Halo Master Chief Collection şu an Steam de 49 tl ve bu kaçırılmayacak bir fırsat. Herkese öneririm. Pakette 6 tane oyun var ve hepsi de remastered.

Deswaaa

7.7.2020 16:41:09

0
Buna da zam kitlemesinler hemen

Guest-AEF248198

7.7.2020 16:35:23

0
Bu efsaneyi PC'ye taşıyan Phil Spencer'a teşekkür ederim her oyuncunun oynaması gereken bir seri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HALO 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız