Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hajime Tabata'nın Yeni Oyunu Paralimpik Sporları Rol Yapma Oyunu The Pegasus Dream Tour

 
Final Fantasy XV yönetmeni Hajime Tabata tarafından kurulan yeni oyun stüdyosu JP Games ilk oyununu duyurdu: The Pegasus Dream Tour.
 
The Pegasus Dream Tour, Uluslararası Paralimpik Komitesi'nin ilk resmi video oyunu olacak. Basın bülteninde belirtilene göre, The Pegasus Dream Tour oyuncuların Pegasus Şehri olarak bilinen bir fantezi metropolünde gerçekleşen sanal Paralimpik Oyunlarına katılacağı tamamen yeni bir spor rol yapma oyunu.

2020'de "akıllı telefonlar dahil olmak üzere çeşitli platformlar" için dünya genelinde çıkış yapacak.

Hajime Tabata: "Bu sadece sporla ilgili sıradan bir video oyunu değil. JP Games bu yepyeni rol yapma oyununda Paralimpik sporunun kendine özgü harikalarını sunacak. Bu video oyunu ile birlikte, Paralimpik Oyunlarının gelecekte büyümesine katkıda bulunmak istiyoruz, sadece bir spor etkinliği olarak değil eğlence olarak da katkıda bulunmak istiyoruz ve sunmayı umduğumuz içeriklerle gelecekte kalıcı bir değere sahip olmasını istiyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Pegasus Dream Tour Hajime Tabata JP Games Paralimpik Sporları Rol Yapma Oyunu
Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Posteri Sızdırıldı ASUS Dünyanın Dolby Vision Destekli İlk Monitörlerini Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Pegasus Dream Tour
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız