Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Haftasonuna Kadar Herkes XBL Gold Üye!


   Microsoft, Kara Cuma etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Xbox Live'deki çoğu DLC'nin fiyatını bu özel gün için aşağılara çeken dev Amerikan firması, şimdi de Gold üyeliğe sahip olmayanları sevindirecek bir duyuru yaptı.
 
    Bugünden başlayıp haftasonunun bitişine kadar olan süreç içinde "Free" üyeliğe sahip olan tüm Xbox Live kullanıcıları geçici bir süreliğine "Gold" üye olarak sayılacaklar. Daha net bir tarih vermek gerekirse bugünden (Perşembe - 24 Kasım) haftasonuna (Pazar - 27 Kasım) kadar olan süreçten bahsediyoruz.

    Geçici de olsa tüm Gold üyeler Netflix, Hulu Plus, Facebook, ESPN, Video Kinect, Last.fm ve Zune Music Pass'a giriş yapabilecekler. Bu kampanyanın yalnızca Amerika tabanlı hesaplar için geçerli olduğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade kara cuma fırsat kampanya
Ankette, 300 Bin Oylama Sonrası Kazanan BF3 Oldu AC Serisinden Enfes Konsept Görselleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

24.11.2011 19:39:30

0
güzel..

Atheshlee

24.11.2011 18:08:38

+1
ne biri ban mı dedi ? :D

omeriyibas

24.11.2011 17:53:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dz.ikm.CavusTurk amerikan tabanlı hesaplar için... yani boş bir heber.. iddia ediyorum bu haber bile avrupa sitelerinde sadece 2-3 tanesinde vardır, birde x-box dan söz ediyoruz türkiyede resmi satışı yok, (büyük mağazalar hariç) birde kültür emperyalizmi yapıyorsunuz ki onuda anlamış değilim... heralde site ofisinizde şükran günü kutlaması yapıyorsunuzdur... sadece tarih vererekde haber yapabilirdiniz.. baştada dediğim gibi boş bir haber ayrıca..
katılıyorum bize ne, xbox kullananların çoğu uk hesabı kullanıyor hem hızlı hemde oyunlardan çıkan kodlar bir tek uk hesabından kullanılıyor

Project Scorpio

24.11.2011 17:43:52

-2
Nerede çokluk orada .okluk.

Dz.ikm.CavusTurk

24.11.2011 17:34:42

-1
amerikan tabanlı hesaplar için... yani boş bir heber.. iddia ediyorum bu haber bile avrupa sitelerinde sadece 2-3 tanesinde vardır, birde x-box dan söz ediyoruz türkiyede resmi satışı yok, (büyük mağazalar hariç) birde kültür emperyalizmi yapıyorsunuz ki onuda anlamış değilim... heralde site ofisinizde şükran günü kutlaması yapıyorsunuzdur... sadece tarih vererekde haber yapabilirdiniz.. baştada dediğim gibi boş bir haber ayrıca..

oyuncu11790

24.11.2011 16:14:13

+1
'var ama evde' der gibi bi son cümle var ya :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız