Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HBO Max, Harley Quinn Animasyonuna Henüz 3. Sezon Onayını Vermemiş

 
Son dönemdeki popülerliği ile birlikte DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Harley Quinn'in animasyon dizisi 2019 yılında başlamıştı ve gayet olumlu yorumlar almıştı. 
 
Son dönemim başarılı animasyonlarından biri olarak gösterilen Harley Quinn animasyonu şu anda iki sezona sahip. Ancak hala üçüncü sezon için bir onay vermemiş HBO Max. Eğer bir sorun çıkmadıysa büyük ihtimalle onay verecektir elbette. Hatta 22 Ağustos'ta düzenlenecek olan DC FanDome etkinliğinde düzenlenen panelde duyurulabilir. Harley Quinn paneli 23 Ağustos'ta Türkiye saati ile 06:15'te başlayacak.
 
Dizinin şu anda iki sezonu bulunuyor. Dizinin seslendirme kadrosunda Kaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, Tony Hale, Matt Oberg ve Jason Alexander bulunuyor. yaratıcılığını ise Justin Halpern, Dean Lorey ve Patrick Schumacker yapıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber harley quinn animasyonu harley quinn animasyon 3. sezon oyuncular konusu fragman ne zaman
Birds of Prey'deki Jurnee Smollett, Black Canary Dizisi ile Role Dönmek İstediğini Söyledi Söylentiye Göre Obi-Wan Dizisinin Yapımına Önümüzdeki Ay Başlayacak

metOO93

17.8.2020 15:39:52

0
Kaley adını görünce Big Bang Theory dizisini hatırladım hey gidi günler hey. HBO sanırım Türkiye'ye gelmeyecek. Netflix'e kıyasla kaliteli yapımları var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız