Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birds of Prey'deki Jurnee Smollett, Black Canary Dizisi ile Role Dönmek İstediğini Söyledi

 
DC evrenindeki karakterlerden biri olan, uzun yıllardır Arrow-verse tarafında gözüken Black Canary karakterini, geçtiğimiz aylarda vizyona giren Birds of Prey'de de görmüştük. 
 
Birds of Prey filminde karakteri canlandıran Jurnee Smollett, bu karaktere tekrar dönmek istediğini söyledi. Bu karakteri sevmesini bir sır olmadığını söyleyen Jurnee Smollett, Black Canary'e odaklanan bir dizi yapıldığında karakteri tekrar oynamak istediğini açıkladı. 
 
Jurnee Smollett'i dün yayınlanan Lovecraft Country dizisinde de ana karakterlerden biri olarak görebiliyoruz. Kendisi zaten başarılı bir oyuncu. Bu yüzden güzel bir Black Canary dizisi çekilirse kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.
 
Birds of Prey, 7 Şubat 2020'de vizyona girmişti. Ortalama yorumlar alan film, gişede istediği başarıyı yakalayamadı. Bu yüzden devam filmi planları biraz sıkıntıya girdi. Ancak yine de ortada kesinleşmiş bir şey yok. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber black canary dizisi dizi birds of prey Jurnee Smollett
The Mandalorian'ın Yaratıcısı, Hayranları Nasıl Mutlu Edeceğini Kevin Feige'den Öğrendiğini Söyledi HBO Max, Harley Quinn Animasyonuna Henüz 3. Sezon Onayını Vermemiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

18.8.2020 06:56:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: metOO93 Bırakın Birds of Prey'i de Harley Quinn filmleri yapın en az bir tanesi de Joker filmi gibi dram olsun. DC karakterlerinin kişiliklerinin altına indiğinde derin psikolojik sorunlar görebiliyorsun. Buna kıyasla Marvel karakterleri çok yüzeysel kalıyor ama yapımcılar nedense Marvel'a özenip kişiliği olmayan filmler yapıyorlar. Harley Quinn de keza Joker gibi başarı elde edebilir. Mesela Riddler ve Penguen Gotham dizisinde çok iyi işlenmiş ve karakter gelişimleri oyuncu başarısıyla birleşip fena olmayan hikayeler çıkarmıştı.
Gotham dizisi james gordon karakteri için çok iyi işlenmiş ama batman karakteri için resmen felaket çok kötüydü kusasım geldi kötü adamların bazıları iyi işlensede büyük bir kısmı çok kötüydü bide konuya dönücek olursak Black Canary rolünü tekrar oynamasın kalsın.

metOO93

17.8.2020 15:37:41

0
Bırakın Birds of Prey'i de Harley Quinn filmleri yapın en az bir tanesi de Joker filmi gibi dram olsun. DC karakterlerinin kişiliklerinin altına indiğinde derin psikolojik sorunlar görebiliyorsun. Buna kıyasla Marvel karakterleri çok yüzeysel kalıyor ama yapımcılar nedense Marvel'a özenip kişiliği olmayan filmler yapıyorlar. Harley Quinn de keza Joker gibi başarı elde edebilir. Mesela Riddler ve Penguen Gotham dizisinde çok iyi işlenmiş ve karakter gelişimleri oyuncu başarısıyla birleşip fena olmayan hikayeler çıkarmıştı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız