Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guilty Gear Xrd Sign PC'ye geliyor.


Arc System Works, 2014 yılında PS4 ve PS3'e çıkışını gerçekleştirmiş dövüş oyunu Guilty Gear Xrd Sign'ı şimdi PC için duyurdu. 
 
Unreal Engine'da geliştirilen ve 2 Boyutlu görsel yapısıyla dikkatleri üstüne çeken oyun, 10 Aralık itibari ile PC'ye çıkışını gerçekleştirecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Guilty Gear Xrd Guilty Gear Xrd -sign- dövüş playstation 3 playstation 4
Fallout 4 İzometrik Bakış Açısıyla Nasıl Görünürdü? Uncharted 4'ten Yeni Sinematik Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

betadragon

9.12.2015 03:55:29

0
Konsollara özel firma bazlı pek oyun kalmadı piyasada arc bile bütün oyunlarını duyurdu sayılır.Pc harbiden steam ile altın çağını yaşıyor

Yagami Iori

8.12.2015 15:25:26

+1
Sadece GG değil diğer birçok ASW oyunu PC'ye geliyor bu oyunların birkaçı SteamDB'de görünmüştü yani SDB'de görünen oyunlar PC'ye duyurulmaya başlandı. SteamDB'de görünen oyunlar, Jamestown + Wings of VI: Ruby's Escape BlazBlue: Chrono Phantasma Extend BASEBALL STARS 2 GAROU: MARK OF THE WOLVES METAL SLUG 2 SHOCK TROOPERS TWINKLE STAR SPRITES Everybody's gone to the rapture Criminal Girls Danganronpa 1 + 2 Steins;Gate Final Fantasy X/X-2 HD Guilty Gear Xrd -Sign- Earth Defense Force 4.1 Stranger of Sword City Bad Rats Show Arslan Musou Space Pirates VR Half Life 3 Phantom Brave Ray Gigant Code of Princess Xblaze: Code Embryo FF VI FlatOut 4: Total Insanity Journey TY 1,2,3 Rise of the tomb raider Hellblade
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guilty Gear Xrd
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız