Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'den Yeni Bilgiler


 
     Guild Wars 2 fan sitelerinden biri olan GuildWars2Guru.com, ArenaNet baş yapımcılarından Eric Flannum, oyun tasarımcılarından Ryan Scott ve Isaiah Cartwright ile bir röportaj yaptı. Röportaj sonrası Guild Wars 2 hakkında yep yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
     Röportajda konuşulanlara göre Guild Wars 2'de karakter yaratırken epey vakit harcayacağız. Eric Flannum, karakter yaratma konusunda fiziksel açıdan tonlarca seçeneğimizin olacağını ve fiziksel seçeneklerin yanında karakterimiz hakkında bir biyografi yazmamız gerekeceğini söyledi. Ayrıca Flannum, ilerleyen zamanlarda karakter yaratma ekranıyla ilgili detaylı bir röportaj yapılıp Guild Wars 2'nin sitesinde yayınlanacağının da haberini verdi.
 
     Bunun yanı sıra röportajda bir MMO oyununda aranan en önemli özelliklerden biri olan PvP sistemi sorulunca ise Ryan Scott, 'Henüz tamamını yayınlamak istemiyoruz fakat biraz bilgi verebiliriz.' dedi. Guild Wars 2'de World Versus World ve yapısal PvP'nin bulunacağını ve bunların birbirinden çok farklı sistemler olacağını söyledi. Ayrıca Scott, Guild Wars 2'yi 'en iyi PvP sistemli oyun' haline getirmeye çalıştıklarını da ekledi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmorpg pc guild wars 2
Pokemon: Black/White'a Genel Bakış Modnation Racers'ın PS3 Demosu 18 Mayıs'ta

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız