Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2: Tyria'dan Kartpostallar


     ArenaNet'in yapımcılarının en sevdiği işlerden biri şüphesiz yarattıkları evreni övmek, bunu yapmakta da haksız değiller aslında. 
 
     Guild Wars evreni yani Tyria, etrafını gezdikçe güzelleşen ve her tarafında farklı şeyler bulabileceğiniz bir evrendir. Bunu şüphesiz daha da gelişmiş halde Guild Wars 2'ye taşıyan yapımcılar hayranları için minik bir sanat şovu hazırlamışlar. Seçilen kartpostallar yapımcıların favorileri.
 
     Yapımcıların ağzından; "Masaüstümden sizinkine, keşke burada olsaydınız." Kartpostallara buraya tıklayarak siz de bir göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
L.A. Noire'in PC İçin Demosu mu Geliyor? Forsaken World: Storms of War Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

31.10.2011 05:40:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak 10 dakika kadar önce bilgisayarımı yenileyecek yeterli bi sebep gelmiyordu aklıma.Haberi görünce bir anda acaba yaptırsam kaç güne biter diye düşünmeye başladım.Guild wars 2 tamamen aklımdan uçmuş.
Boşa yenileme sanmıyorum tutancağını çok bodoslama yapmışlar NE healer var Ne tank hadi tankı geçtim herkes adam öldürmeyi sevmezki arkadaş Healer yoksa Bende yokum

Haykıran Bıngıldak

30.10.2011 23:55:35

0
10 dakika kadar önce bilgisayarımı yenileyecek yeterli bi sebep gelmiyordu aklıma.Haberi görünce bir anda acaba yaptırsam kaç güne biter diye düşünmeye başladım.Guild wars 2 tamamen aklımdan uçmuş.

BSC Misafiri

30.10.2011 20:32:38

0
Hmm... Zırt pırt çıkan ronaldolu kartpostalı(!) hiç beğenmedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız