Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grime II için İlk Fragman Yayınlandı

 
 
Clover Bite ekibi yeni duyurulan aksiyon macera oyunu GRIME II'nin ilk fragmanını yayınladı. Geçtiğiniz günlerde duyurulan oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda.
 
Devam oyunu geliyor
 
 
 
Gerçeküstü bir aksiyon macera deneyimini sunmaya hazırlanan oyun metroidvania türünü yansıtıyor. Devam oyunu GRIME II'de tam bir form hırsızı oluyor ve karşınıza çıkan kim varsa onun formunu çalabiliyor ve bu sanat üzerinde usta olmaya çalışıyorsunuz. İlgi çekici bir dünyada kendinizi bulurken düşmanları absorbe etmek ve onların şekillerine girmek için elinizdeki güçleri kullanabiliyorsunuz. 
 
2021'in beğenilen yapımı GRIME oyununun devamı niteliğine olan GRIME II'de biçimsiz olarak yer alıyor ve yaratıkları içine çeken ve onların şekillerine bürünebilen bir sanatsever olarak ilerlemeye başlıyoruz. Oyunda çeşitli yetenekler, silahlar ve daha fazlası arasında seçim yapabiliyor ve kendi oyun tarzımızı belirleyebiliyoruz. 
 
Yandan görünümlü yapısıyla GRIME II PC (Steam) için geliştirilme aşamasında yer alıyor. Çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. 
 
Duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Grime II
Sızıntı: God of War Ragnarok için Yeni DLC Geliştiriliyor! İşte İlk Detaylar Epic Games Bu Hafta 379 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor: Eklemeyi Unutmayın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GRIME
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız