Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grim Dawn'ın İçerikleri Tamamlandı


    İster inanın ister inanmayın ama sonunda bugünleri de gördük. Titan Quest ile popülarite kazanan yapımcıların bağımsız oyunu Grim Dawn, 2011 senesinden beri geliştiriliyor. Önceki oyunun izinden giden aksiyon RPG oyunu Grim Dawn için yapımcı ekip, nihayet tam sürümün çıkışı adına önemli bir adım attı.
 
    Bugün gelen güncellemeyle beraber oyunun tam sürümünde yer alacak içeriklerin hepsinin oyuna eklenmiş olduğunu söyleyen yapımcı Crate Entertainment'in yetkilileri, yine de Grim Dawn'ın Early Access'ten çıkması için bazı güncellemelere ihtiyacı olduğunu belirtiyor. Her ne kadar oyunun içerikleri 85 seviye sınırı, 500 yeni Unique item, 240'tan fazla Legendary item ve Elite / Ultimate zorluk seviyeleriyle beraber tamamlanmış olsa da, Grim Dawn'ın denge düzeltmelerine ve bazı hata temizliklerine ihtiyacı bulunuyor. Yapımcı ekip bu konulara da el attıktan sonra oyun, 2016'nın hemen başında Early Access'ten çıkışını yapacak.
 
Steam indirimleriyle beraber Grim Dawn 23.40 TL'ye düşmüş durumda. Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
action rpg rpg grim dawn titan quest crate entertainment
The Banner Saga'nın Vita Sürümünün Yapımı Yeniden Başladı Rust'ın En Çok Sattığı İlk 10 Ülke Arasında Türkiye de Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-7A1E308D7

25.12.2015 21:50:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben de almak istiyorum ama maalesef oyunda hack, dupe gibi seyler duydum. O yüzden almakta cok kararsızım. Adam 900 lvl olmus hackle.
Kusura bakma ama " ITEM DUPE " denen şey Diablo II'de de vardı seneler önce. Millet internetten bulduğu trainer'lar ile çantasında ki charmları resmen çoğaltıp ekstra güç elde ediyordu. Bu hack ve dupe tamamen kişinin kendisi ile ilgili bir durum. Eğer kendinizi kandırmak istiyorsanız sadece Grim Dawn'da değil her oyunda hile kullanabilirsiniz. Tabii bununda sonucunda eğlenceniz baltalanır.

BSC Misafiri

25.12.2015 14:39:42

0
Ben de almak istiyorum ama maalesef oyunda hack, dupe gibi seyler duydum. O yüzden almakta cok kararsızım. Adam 900 lvl olmus hackle.

Mandall

24.12.2015 13:07:08

0
Güvendiğim oyunlardan biriydi senelerdir takip ediyordum ve hikayenin tamamlandığı haberiyle ve %40lık indiriminde güzelliğiyle hiç düşünmeden satın aldım. Şuanda iniyor ve oynamak için sabırsızlanıyorum. Haber için teşekkürler. Böyle kenarda kalmış oyunlar genellikle atlanıyor ...

mahsur kalan adam

24.12.2015 01:36:59

0
Lara Croft serisiyle (üstten kameralı olan)izometrik-aksiyon-hack`n slash oyunlarına baya bağlandım ama rpg bana göre değil yinede bunu denemek lazım

Vendrick

24.12.2015 00:26:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush Grim Dawn, Diablo II ve Titan Quest oyunları gibi kendi alanında nokta atışı oyunlardan bir tanesi. Bünyesinde daha önce Blizzard North, Ironlore ve Irrational Games gibi geliştirici firmalarda çalışmış insanlar bulunduruyor. Bunlardan bir kaçı eski Diablo 1 ve 2'nin geliştirilmesinde pay sahibi olan Eric Sexton ve eski Irrational Games çalışanı Scott Duquette. Oyun ilk yapılmaya başlandığında ve steam'de ilk duyurulduğunda eski Ironlore ekibinin işin içinde olduğu duyunca direkt almıştım. İlk yapım aşamasında 7 kişilik ufacık bir ekiplerdi ama önemli isimleri kadrosuna kattıktan sonra kayda değer gelişme gösterdiler ve bence şu an piyasada ki deyim yerindeyse en " hardcore " aksiyon RPG oyununu geliştirdiler. Oyunun içeriği tamamlandı, seviye sınırı ve diğer içeriklerde sona ulaşılmasına rağmen Şubat 2016 gibi oyun tam sürüme geçiyor. Açıkçası ben kendi adıma acayip heyecanlıyım. Blizzard'ın Diablo III için dayattığı DRM saçmalığı ve tam 4 sene geçmiş olmasına rağmen hala ERROR 3007,3006,10002 ve daha sayamayacağım kadar türlü saçmalıklarla uğraşmaktan size de bana olduğu gibi baygınlık geldi ise oyununuz budur ! Ben early access aşamasında oyunu 275 saat deneyimledim, tam sürüme geçtikten sonra da beni tutana aşk olsun. Alın, aldırın bu oyunu arkadaşlar, çünkü bu adamlar Titan Quest gibi bir oyunu yaptılar, oynayanlar bilir, müthiş bir deneyimdir Titan Quest. Grim Dawn'da öyle olacak ve uzun bir süre bu kadar " CORE " bir oyun göremeyebiliriz. Grafik motoru Titan Quest'in neredeyse aynısı, az biraz makyajlı hali diyebiliriz. Geçen yaz gelen major patch ile oyun şu sıralar " yağ gibi " akıyor diyebilirim. Oyunu almayı düşünenler içiniz rahat olsun.
yararlı bilgi teşekkürler

Guest-7A1E308D7

24.12.2015 00:05:10

+7
Grim Dawn, Diablo II ve Titan Quest oyunları gibi kendi alanında nokta atışı oyunlardan bir tanesi. Bünyesinde daha önce Blizzard North, Ironlore ve Irrational Games gibi geliştirici firmalarda çalışmış insanlar bulunduruyor. Bunlardan bir kaçı eski Diablo 1 ve 2'nin geliştirilmesinde pay sahibi olan Eric Sexton ve eski Irrational Games çalışanı Scott Duquette. Oyun ilk yapılmaya başlandığında ve steam'de ilk duyurulduğunda eski Ironlore ekibinin işin içinde olduğu duyunca direkt almıştım. İlk yapım aşamasında 7 kişilik ufacık bir ekiplerdi ama önemli isimleri kadrosuna kattıktan sonra kayda değer gelişme gösterdiler ve bence şu an piyasada ki deyim yerindeyse en " hardcore " aksiyon RPG oyununu geliştirdiler. Oyunun içeriği tamamlandı, seviye sınırı ve diğer içeriklerde sona ulaşılmasına rağmen Şubat 2016 gibi oyun tam sürüme geçiyor. Açıkçası ben kendi adıma acayip heyecanlıyım. Blizzard'ın Diablo III için dayattığı DRM saçmalığı ve tam 4 sene geçmiş olmasına rağmen hala ERROR 3007,3006,10002 ve daha sayamayacağım kadar türlü saçmalıklarla uğraşmaktan size de bana olduğu gibi baygınlık geldi ise oyununuz budur ! Ben early access aşamasında oyunu 275 saat deneyimledim, tam sürüme geçtikten sonra da beni tutana aşk olsun. Alın, aldırın bu oyunu arkadaşlar, çünkü bu adamlar Titan Quest gibi bir oyunu yaptılar, oynayanlar bilir, müthiş bir deneyimdir Titan Quest. Grim Dawn'da öyle olacak ve uzun bir süre bu kadar " CORE " bir oyun göremeyebiliriz. Grafik motoru Titan Quest'in neredeyse aynısı, az biraz makyajlı hali diyebiliriz. Geçen yaz gelen major patch ile oyun şu sıralar " yağ gibi " akıyor diyebilirim. Oyunu almayı düşünenler içiniz rahat olsun.

inciteen

23.12.2015 23:16:02

0
Titan quest,oyun dünyasında gerektigini saygınlıgı göremeyen oyunlardan bir tanesi . Şuanda yerini doldurabilen bir cok oyun var ama deneminizi tavsiye ederim . Birde unutmadan Immortal throne paketini olmadan oyun pek bir seye benzemiyor ama ben iki turlude bitirmistim orası ayrı :)

Vendrick

23.12.2015 22:49:17

0
Titan Quest'i büyük zevkle oynamıştım, Grim Dawn ne zamandır aklımda, hazır indirim varken alabilirim.Güzel haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grim Dawn
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız