Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Greak: Memories of Azur 2021'de Konsol ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Navegante Entertainment, side-scrolling macera oyunu Greak: Memories of Azur'un 2021'de konsol ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Greak: Memories of Azur, elle çizilmiş animasyonlara sahip, yana ilerlemeli, tek oyunculu bir oyundur. Burada, Azur diyarında yol göstereceğin üç kardeşin rolüne bürüneceksin: Greak, Adara ve Raydel. Değişimli olarak onları kontrol et ve Urlag istilasından kurtulmak için eşsiz yeteneklerini kullan.
 
Greak, ana karakterin adı ve üç kardeş arasından en küçüğüdür. Şu anda Urlags adındaki bir fraksiyon tarafından gerçekleştirilen istilacı düşmanların saldırısı altında olan Courines isimli büyülü bir ırktan gelmektedir.
 
Bu savaş uzun bir süredir devam ediyor ve Courines ırkı, kendi topraklarından kaçmaya başladı. Greak'in hedefi, erkek kardeşi (Raydel) ve kız kardeşiyle (Adara) bir araya gelip parça parça bir Zeplin İnşa Ederek Azur topraklarından kaçmak.

Oyun boyunca her bir kardeşi farklı senaryolarda göreceksin ve hemen akabinde bu kardeşler, maceraya katılarak oyunda ilerlemene yardımcı olacak. 
 
Ana Özellikler:
 
Elle Çizilmiş Grafikler ve Animasyonlar: Renkli ve etkileyici senaryoları keşfederken aile, yuva ve birlik hakkında büyüleyici bir hikaye örgüsünün tadını çıkar.

Özel Oluşturulmuş Bulmacalar: Birbiriyle Bağlantılı bir Dünyada, bir Zeplinin kayıp parçalarını bulup toplamak için özel oluşturulmuş bulmacaları çöz.

Eşsiz Oynanış: Büyüleyici Azur topraklarını keşfetmek için üç karakter arasında geçiş yap ve onların farklı yeteneklerini kullan.

Yüksek Tempolu Savaş: Courines'i Urlag istilasından kurtarmak için yeni bölgeleri keşfet ve çok çeşitli düşmanlarla savaş.

Canlı Orkestralı Oyun Müziği: Eşsiz bir macera deneyimi için özel olarak oluşturulan etkileyici, insanı saran müzik temalarının tadını çıkar. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Greak: Memories of Azur Team17 Navegante Entertainment side-scrolling macera
Rock of Ages 3: Make & Break 21 Temmuz'a Ertelendi Multiplayer Dungeon Crawler Oyunu Blightbound PC için Duyuruldu

YildirimBuyucusu

14.5.2020 18:47:08

0
Hoşuma gitti. Videodaki gibi sinematikler varsa daha da etkileyici olacak benim için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Greak: Memories of Azur
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız