Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grand Theft Auto V'in PC Sürümünden Ekran Görüntüleri


      Geçtiğimiz dakikalarda Rockstar tarafından yapılan resmi açıklamayla birlikte ertelenen Grand Theft Auto V'in PC sürümü için yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Rockstar tarafından bir nevi özür dilemek için yayınlanan bu 4K çözünürlüğündeki ekran görüntülerinde oyunun atmosferini ve artan grafik kalitesini gerçekten hissedebiliyorsunuz. GTA V'i bekleyen oyuncuların heyecanını katlayacak olan bu ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun görsel kalitesi hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one pc screens ekran görüntüleri
Far Cry 4'ün Escape from Durgesh Prison DLC'si Piyasadaki Yerini Aldı The Escapists'in Xbox One'daki Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kenan9593

15.1.2015 18:38:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr

Oyunların PC sürümleri PS4 ve XBOX One'a göre çok daha düşük satış rakamına ulaşıyor bunun nedeni nedir acaba ?
Pc oyunları konsola göre daha az satıyor fakat yapımcılar konsoldan sonra pc ye çıkartıkları oyunlardan kar elde edebiliyorlar. Mortal Kombat, Dark Souls gibi. Dead Alive, Metal Gear, Tekken (DDedikodular çıkacağı yönünde) gibi konsol öncelikli oyunlar bu yüzden pc yede çıkacak. Gta 5 yine az satacak ancak Rockstar masraflarını çıkarıp kar elde edecektir

tayguncifci

15.1.2015 15:02:12

0
Sistem geresinimleri açıklandığında açıkcası önerilen sistem beni biraz tedirgin etti. öyle çok aman bişey istemiyo oluşu acaba grafik olarak düşük bir oyunmu olacak dememe sebep olmuyo değil.

KortX

14.1.2015 20:54:59

+1
Tabi canım GTA V daha çıkmadan kaç gün önce korsan sürümü PC'de çıktı ne diyorsun sen (!). Kısmen doğru diyorsunuz eskiden PC'de korsan çok olabilir. Ama son zamanlarda orjinal oyun kullanımı da PC'de çok arttı. Adı çıkmış dokuza inmez sekize diye bir laf var. İşte PC tarafına yapılan muamele şu an o. Gerçi R*'da böyle 2 yıl sonra oyunu çıkarma gibi olaylardan dolayı satışlar düşük olabilir tabi. Ben de almayacak kesimlerdenim korsan da indirmeyeceğim o da ayrı. Zaten HDD'de yer yok .
quote:

Orijinalden alıntı: obantr

Oyunların PC sürümleri PS4 ve XBOX One'a göre çok daha düşük satış rakamına ulaşıyor bunun nedeni nedir acaba ?
Hocam oyunların satış sayısı XBox ve PS4'e göre düşük diyorsunuz ama üye sayılarına bakarak lütfen konuşalım PSN'in 3 yıl önce 90 milyon kullanıcısı varmış en basit örnek olarak. Bir de şu an düşünün. Ama PC'ye baktığınızda bu sayı çok daha da az.

obantr

14.1.2015 18:39:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR Yıl olmuş 2015 hala PC'de oyun satmıyor diyor bazı arkadaşlar. Tamam konsolun satış rakamları fazladır ama hangi veriye dayanarak PC'de oyun satmıyor diyebiliyorsunuz? Hele hele %95 korsan???? Aşın artık bu ön yargıları.
Oyunların PC sürümleri PS4 ve XBOX One'a göre çok daha düşük satış rakamına ulaşıyor bunun nedeni nedir acaba ?

pcrex

14.1.2015 13:40:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: speederly yazık filan değil biz enayimiyiz para veripde oynuyoruz pc dekiler korsan indirip beleşden oyniyacak ? bu seferde satışlar heramanki gibi düşük olsun pc de bir sonraki seri 3 yıl sonra çıkar bi bakmışsın biz gta 8 oynarken siz gta 7 e daha yeni başlıyorsnz. adamlar haklı. herkes paragöz demiş ben hiç görmedimki maaş almadan hayrına çalışan insan ??
siz dünyada yaşamıyor musunuz, marsdan mı yazıyorsun anlamıyorum ki. benim tanıdığım pek çok insan GTAV i korsan bitirdi. bunun pc ile ne alakası var. sen kendini para verince enayi olarak görüyorsan orası başaka, zaten bu zihniyetle bir sürü korsan oyun oynamışsındır da işte burada orjinalci takılıyorsunuz.

ErayG-TR

14.1.2015 12:41:47

0
Yıl olmuş 2015 hala PC'de oyun satmıyor diyor bazı arkadaşlar. Tamam konsolun satış rakamları fazladır ama hangi veriye dayanarak PC'de oyun satmıyor diyebiliyorsunuz? Hele hele %95 korsan???? Aşın artık bu ön yargıları.

BSC Misafiri

14.1.2015 11:54:35

+2
bu oyunu artık almamaya karar verdim bu ne ya dalgamı geçiyor arkadaş 27 ocakta kesin çıkacak diye söz ver sonra yine oyunu ta marta ertele insanları enayi yerine koyan firmalarla işim olmaz artık rockstar games benim için bitti artık

obantr

14.1.2015 11:07:39

-2
quote:

Orijinalden alıntı: speederly yazık filan değil biz enayimiyiz para veripde oynuyoruz pc dekiler korsan indirip beleşden oyniyacak ? bu seferde satışlar heramanki gibi düşük olsun pc de bir sonraki seri 3 yıl sonra çıkar bi bakmışsın biz gta 8 oynarken siz gta 7 e daha yeni başlıyorsnz. adamlar haklı. herkes paragöz demiş ben hiç görmedimki maaş almadan hayrına çalışan insan ??
Çok doğru bir tespitte bulunmuşsun. PC oyuncularının %95'i korsan oyun kullanıyor bu yüzden düşük satış rakamları mevcut yapımcılar PC'de çıkardıkları oyunlar satamadığı için oyunu mecburen konsola öncelikli çıkarmak zorunda kalıyor Battlefield'ta bile durum böyle ! Ben tüm oyunlarımı orjinal alıyorum STEAM'de 100 - Origin'de ise 10 kadar oyunum var. Oyunlar lüks harcamasıdır. İndirim gelmesini bekliyorum oyunu öyle alıyorum. Korsan oyun oynayacağıma 3 ay beklerim %20 ucuz veya 6 ay beklerim %40 ucuza alırım.

speederly

14.1.2015 10:17:56

0
yazık filan değil biz enayimiyiz para veripde oynuyoruz pc dekiler korsan indirip beleşden oyniyacak ? bu seferde satışlar heramanki gibi düşük olsun pc de bir sonraki seri 3 yıl sonra çıkar bi bakmışsın biz gta 8 oynarken siz gta 7 e daha yeni başlıyorsnz. adamlar haklı. herkes paragöz demiş ben hiç görmedimki maaş almadan hayrına çalışan insan ??

Executor06

14.1.2015 00:56:18

+2
Bi yürü git demek istiyorum sana rockstar, konsollardan 15 ay sonra çıkartıyorsun pc ye, el insaf.

# Ace #

14.1.2015 00:49:30

+1
Nvidia Dsr yöntemi ile 2k ve 4k denerim, fps değerlerini ana konusuna eklerim diye hesaplar yapıyordum. Ama ertelenme haberi eula sözleşmesinin (pc sistem gereksimlerinin yayınlanma süresinin) son gününe bırakılması cidden küfürlük bir davranış. Bundan daha 1 ay değil haftalar önce ertelenme haberlerini yalanlayan Rockstar Games iki yüzlülük yapıyor. Anladık konsollardan parayı götürdün ama pc'ye 2 ay sonrası demek, toplamda 2 yıla yakın geçikme demek. Yazık.....

Persona_Non_Grata

13.1.2015 21:19:14

0
ohaa ertelenmiş ya la

Persona_Non_Grata

13.1.2015 21:15:27

0
ps3 e aldım, ps4 e aldım, şimdi pc ye de alıcam, kurucam Türkçe yamayı, vurucam kırbacı.

Zarbo257

13.1.2015 20:59:54

0
Çözünürlük dışında ne farkı var bunun PS4 grafiklerinden? Ha kaç kişi 4K oynatabilecek monitöre sahip oda ayrı bi konu.

obantr

13.1.2015 20:51:07

0
Grafik delisi olmaya lüzum yok. Bana CSGO grafikleri yeter fazlası gereksiz.

veli@1144

13.1.2015 20:38:23

0
Berbat :( şaka şaka çok iyi görünüyor keşke pc olaydı da ondan oynayaydım konsoldan oynarım artık kısmet olursa daha olmadı :)

MiyopBey

13.1.2015 19:49:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: waltran

Şu kırmızı arabanın farları ve hava ızgarası ne kadar kalitesizdir o ne öyle arkadaş ya ? Mafia 1 de vardı öyle far, kaplamayı yapıştırıvermişler. Ne bir yansıma var ne bir üç boyutlu modelleme var cama bile benzemiyor


Bunun sebebi oyunun oyuncu kitlesi ... Onlar bu hale getirdiler bu oyunu. Ps 3'te ve Ps 4'te oynamış, oyunun online kısmını sömürmüş birisi olarak bunu söylüyorum.

Oyun teknik açıdan müthiş şeyler hiç bir zaman vaat etmedi zaten. Oyuncular bu heyecanı kendi kendilerine oluşturdular.

Daha çok sunum, grafiksel dizayn-tasarım(renk paleti, çizim uzaklığının veriliş şekli) , küçük dolu dolu detaylar ve tabi ki kaçınılmaz olarak sunduğu özgürlük ve eğlence faktörü ile oynanışı bu oyunu baş tacı etti. Maalesef PC oyuncuları daima yanlış aynadan baktılar bu boyuta.

Şu resimlerde bir milim fark görmüyorum konsol (yeni) sürümleri ile. Çözünürlük yükseltilebilir , bir de klasik Anti Aliasing mümkünse.

Bu durum kaç yıldır hep böyle.

Ancak insanlar geçmiş neslin son demlerindeki konsollar ile pc arasında ki fark yüzünden mantığa sığmayan bir bakış açısı içerisine girdiler. 9 yıllık konsollarla Titan'ları karşılaştırdılar.

Sonucunda doğmuş olan beklenti ve bir oyunculuğun bakış açısı bu hale geldi.

Kökeni, hücreleri, bel kemiği 2013'e dayanan eski nesle ait bir oyundan bahsediyoruz. Bu beklenti nereden geldi bilmiyorum.

Dediklerinize katılıyorum bu arada.
Bu beklenti çok illet bir şey. Bir E3 videosuyla gaza gelip, durduk yere Watch Dogs'u GTA'nın rakibi yaptılar. Çok kaliteli, inanılmaz keyifli bir oyun çıkacakmış gibi davrandılar sonrada hayal kırıklığına uğradılar. Oyun daha çıkmamışken fanları vardı ya, böyle bir kitleye ne anlatılır ki? Kimse kusura bakmasın, mevcut oyuncu kitlesini ne istediğini bilmeyen, ahmak yerine koyulan ve sömürülen bir kitle.

KortX

13.1.2015 19:21:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: demo22 neden halen kaplama filtresi olarak x16 teknolojisi var ? ve neden daha fazlası yok, saçmalıklarla dolu taş çağından kalma teknolojiler.
Sizin gibiler yüzünden oyun dünyası zaten gelişemiyor. Adamlar teknolojiyi daha oturtamadan o niye böyle grafikler taş çağından kalma gibi laflar ediyorsunuz. Görüyoruz çok iyi grafiklerle çıkan oyunları. Ayrıca burada R*'ı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Ama neredeyse bir çok haberin altında böyle yorumlar görüyorum.

tayfun34_4

13.1.2015 19:19:52

-1
Paragöz dedik daha önceki haberde yanılmadığım ortaya çıktı bu adamlar konsolda bu oyunu dibine kadar sömürmeden bu oyun pc'ye çıkmaz siz hala bu PARAGÖZ ROCKSTAR koruyun 24 mart ,eylül 24 olursa hiiiiiç ama hiiiç şaşırmam nede olsa paragöz firmadan bahsetiyoruz. Kıymetlimiz efendim.

demo22

13.1.2015 19:18:08

-1
neden halen kaplama filtresi olarak x16 teknolojisi var ? ve neden daha fazlası yok, saçmalıklarla dolu taş çağından kalma teknolojiler.

Hoid

13.1.2015 18:40:56

-1
Max Payne 3 ekibi de tırt çıktı anlaşılan . Önce insanlar umutlansın diye ekibin adını söylüyorlar sonra erteledik hacı ama al sana 4k resimler hadi o resimlere bakın 3 ay sonra görüşürüz özürü diliyoruz demişler . Ben olsam hala ön sipariş vermediysem hemen verirdim 65 Gb olması da cabası ohh yes !

freshmind

13.1.2015 18:20:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran Şu kırmızı arabanın farları ve hava ızgarası ne kadar kalitesizdir o ne öyle arkadaş ya ? Mafia 1 de vardı öyle far, kaplamayı yapıştırıvermişler. Ne bir yansıma var ne bir üç boyutlu modelleme var cama bile benzemiyor
Bunun sebebi oyunun oyuncu kitlesi ... Onlar bu hale getirdiler bu oyunu. Ps 3'te ve Ps 4'te oynamış, oyunun online kısmını sömürmüş birisi olarak bunu söylüyorum. Oyun teknik açıdan müthiş şeyler hiç bir zaman vaat etmedi zaten. Oyuncular bu heyecanı kendi kendilerine oluşturdular. Daha çok sunum, grafiksel dizayn-tasarım(renk paleti, çizim uzaklığının veriliş şekli) , küçük dolu dolu detaylar ve tabi ki kaçınılmaz olarak sunduğu özgürlük ve eğlence faktörü ile oynanışı bu oyunu baş tacı etti. Maalesef PC oyuncuları daima yanlış aynadan baktılar bu boyuta. Şu resimlerde bir milim fark görmüyorum konsol (yeni) sürümleri ile. Çözünürlük yükseltilebilir , bir de klasik Anti Aliasing mümkünse. Bu durum kaç yıldır hep böyle. Ancak insanlar geçmiş neslin son demlerindeki konsollar ile pc arasında ki fark yüzünden mantığa sığmayan bir bakış açısı içerisine girdiler. 9 yıllık konsollarla Titan'ları karşılaştırdılar. Sonucunda doğmuş olan beklenti ve bir oyunculuğun bakış açısı bu hale geldi. Kökeni, hücreleri, bel kemiği 2013'e dayanan eski nesle ait bir oyundan bahsediyoruz. Bu beklenti nereden geldi bilmiyorum. Dediklerinize katılıyorum bu arada.

IIWorldLifeII

13.1.2015 18:14:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61 heyecan diyor hala ya..daha ne heyecanı kaldı ki..youtube de video izlemekten bıktım..
çok doğru hevesimisin içine ettiler sonra heyecan diyorlar hala

_GRKM_

13.1.2015 18:03:32

+1
heyecan diyor hala ya..daha ne heyecanı kaldı ki..youtube de video izlemekten bıktım..

Nathan - Drake

13.1.2015 18:02:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: waltran Şu kırmızı arabanın farları ve hava ızgarası ne kadar kalitesizdir o ne öyle arkadaş ya ? Mafia 1 de vardı öyle far, kaplamayı yapıştırıvermişler. Ne bir yansıma var ne bir üç boyutlu modelleme var cama bile benzemiyor
Hocam 2 nesildede oynamış biri olarak söylüyorum,abartıldığı gibi bir grafik yok. Oyunda çoğu kaplama detaysız,çoğu yer piksel piksel ama bunları görmezden gelip oyunun zevkine varabiliyorsunuz. Aman aman bir grafik yok ne yazıkki fakat detaylar,ışıklar vs güzel.Çok iyi şeyler beklemeyin derim.

pcrex

13.1.2015 18:01:40

+2
valla grafik olarak konsola farkı koyması lazım bu kadar ertelenmeden sonra. bu arada sistem gereksinimleri uçuk olacak diye bekleyen konsol fanatiklerine de selam olsun :P

waltran

13.1.2015 17:57:25

0
Şu kırmızı arabanın farları ve hava ızgarası ne kadar kalitesizdir o ne öyle arkadaş ya ? Mafia 1 de vardı öyle far, kaplamayı yapıştırıvermişler. Ne bir yansıma var ne bir üç boyutlu modelleme var cama bile benzemiyor

ardaq

13.1.2015 17:53:02

+2
vallahi gram heves varsa ne olayım. önsipariş çıksada versek diyordum şimdi anca indirimde alırım. pek beklediğim söylenemez. isterse 99k olsun farketmiyor.

ronaldinho62

13.1.2015 17:53:00

-1
Ertelemeden sonra züğürt tesellisi.

arkham92

13.1.2015 17:49:07

+3
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

13.1.2015 17:42:13

0
oyun 24 marta ertelendi geçmiş olsun neseki düşü sistem gereksinimiyle mutlu etti :D

mementopolis

13.1.2015 17:41:52

-3
valla simdiden minyatür'e benzemis oyun güzel güzel .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız