Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grand Strategy MMO Oyunu Romans: Age of Caesar PC ve Mobil için Duyuruldu

 
Stronghold serisi geliştiricisi Firefly Studios, "co-op grand strategy MMO türündeki ve çevirimiçi kale inşa etme Stronghold Kingdoms'ın ruhani devam oyunu" Romans: Age of Caesar'ı duyurdu.

Bu yılın sonlarında PC ve mobil cihazlar için çıkacak. Oyun şu anda kapalı alfa aşamasında ve ön kayıtlar oyunun resmi websitesi üzerinde başladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Roma'yı birlikte inşa edin!
 
Tecrübeli şehir kurma geliştiricilerinden gelen co-op grand strategy MMO Romans: Age of Caesar Stronghold geliştiricileri Firefly Studios'un en yeni tarihi strateji oyunudur. Oyuncuların kaynaklarını paylaştığı, ticaret yollarını yeniden kurdukları ve şehirlerini barbar istilasından korudukları sırada Roma'yı yeniden inşa etmeleri gerekecek. Oyuncular Roma'nın büyük şehirlerini yeniden inşa etmek için dost valilerle birlikte çalışarak klasik şehir kurma deneyimini tüm kıtada çevrimiçi olarak deneyimleyebilecek. Cumhuriyeti yeniden canlandırın ve Roma İmparatorluğu'nu eski ihtişamına kavuşturun.
 
Stronghold Kingdoms'ın başarısından sonra, Firefly'ın ilk MMO ve çapraz platform oyunu Romans: Age of Caesar için prototip çalışmaları başladı. Ekip, binlerce oyuncuyla birlikte Roma'yı yeniden inşa etmek için co-op şehir kurma tasarısından yola çıktı. Oyun şu anda sınırlı kapalı alfa ve beta testinde ve bu yılın sonlarında PC ve mobile çıkması planlanıyor. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Romans: Age of Caesar co-op grand strategy MMO çevirimiçi kale inşa etme Stronghold Kingdoms strateji oyun
World War Z ‘PvPvZ’ Fragmanı Anthem Çıkış Fragmanı

Watton1

8.2.2019 21:33:53

0
Augustus zamanında geçiyor galiba romayı yeniden kurmak felan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Romans: Age of Caesar
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız