Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo ile Michelin Ortaklıklarını Duyurdu

 
Gran Turismo, dünyaca ünlü Fransız lastik üreticisi Michelin ile, FIA Certified Gran Turismo Championships içerisinde Resmî Lastik Tedarikçisi ve Gran Turismo Sport içerisinde Lastik Teknolojileri Teknik Partneri olarak Lastik Ortaklığında el sıkıştığını duyurdu.

Bu ortaklık sonucu Gran Turismo Sport'ta:

- Brand Central bölümüne yeni bir 'Michelin’ kısmı eklenecek.
- Otomobil Ayarları bölümündeki Lastik Seçimi, Michelin’i Lastik Teknolojisi Ortağı olarak takdim edecek.
- Ortaklığı kutlamak üzere bazı pistlerde Michelin logosu boy gösterecek.
 
Michelin Grubu Amerika Bölgesi Başkan Vekili ve Şirketin Küresel Otomotiv, Motor Sporları ve Deneyimleri Faaliyet Alanından Sorumlu Scott Clark:

"Bu ortaklık, en başarılı sanal sürüş deneyimi ile yüksek performanslı lastiklerin öncüsü ismi bir araya getirerek mükemmel bir örnek sunuyor. Michelin lastik simülasyonunda sektörün öncüsüdür. Michelin, sanal araçlara sanal lastikleri, daha lastikler üretilmeden önce tasarlayıp uyumlu hale getiriyor ve bu uyumu gerçek araçların gerçek lastiklerine son derece doğru biçimde aktarıyor. Bu teknolojiyi gerçek motor sporları verileriyle birleştirmek Polyphony’nin oyuna daha çok lastik stratejisi getirmesini sağlayacak ve uzun vadede insanların Michelin lastiklerinin araç performansının optimizasyonunda ne kadar kritik bir rol üstlendiğini anlamasına yardımcı olacak."
 
Gran Turismo Serisi Yapımcısı Kazunori Yamauchi:

"FIA Certified Gran Turismo Championships, 25 yıl boyunca Gran Turismo içerisindeki otomotiv fiziği simülasyonu ve yıllar boyunca edindiği özgün otomotiv kültürü üzerine kuruludur. Dünyanın önde gelen lastik markası Michelin’in, motor sporlarına olan tutkuları ve sağlam mühendislik bilgileri ile oyunun Resmî Lastik tedarikçisi ve Teknik Ortağı olarak elini sıkmak, sanal ve gerçek yarışlar arasındaki farkı kapatma vizyonumuzda yardımcı olmakla birlikte bu etkinliklerin motor sporlarının geleceği olmasının da altını çiziyor." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gran Turismo Gran Turismo Sport Polyphony PlayStation 4 Simülasyon yarış PlayStation VR PS VR PS4
Blasphemous Gamescom 2019 Oynanış Videosu Metro 2033 Filmi için Çalışmalara Yeniden Başlandı

RealArek

24.8.2019 18:18:54

+3
Biz yeni oyun bekliyoruz adamlar bize lastik diyo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo Sport
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız