Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 Türkiye Dijital Pist Şampiyonası, İtalya Etabıyla Tamamlanacak

 
     Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen 2020 Türkiye Dijital Pist Şampiyonası, 10. ve son ayak olan İtalya etabıyla sona erecek.
 
     Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto, Shell Helix, TRTSpor2 ve Motorsport.com'un katkılarıyla Red Bull Gaming Ground çatısı altında düzenlenen şampiyona, Monza pistinde 17 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.00'de başlayacak yarışla tamamlanacak.

     PlayStation 4 platformu ve GranTurismo GT Sport oyununun kullanıldığı çevrimiçi etkinlikte, Red Bull X2014 Standard Gr.X otomobillerle 14 katılımcı mücadele verecek.

     Yarış, TOSFED ile Motorsport.com'un YouTube kanallarından ve Red Bull Gaming Ground çatısı altındaki "twitch.tv/RedBullTR" adresinden canlı yayımlanacak.

     Şampiyonada Avusturya, Brezilya, İngiltere, İtalya, Japonya, Fransa, İspanya, Belçika ve Almanya etaplarının ardından, Özcan Yılmaz 217 puanla liderliğini korurken, Aytaç Gördös 198 puanla ikinci, Sefa Batuhan Bilgin ise 171 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

     Bu yarışın ardından genel klasmanın ilk sırasındaki sürücü, "Türkiye dijital pist şampiyonu" unvanını elde ederken, ilk 3 sırayı alan katılımcılar para ödülü alacak.

     Federasyonun açıklamasında, Türkiye'nin, düzenlediği bu organizasyonla Uluslararası Otomobil Federasyonuna bağlı 146 ülke arasında ulusal statüde dijital şampiyona düzenleyen ilk ve tek ülke olduğu bilgisi de verildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AA Gran Turismo Gran Turismo Sport Polyphony PlayStation 4 Simülasyon yarış PlayStation VR PS VR PS4
1v1 League of Legends Turnuvası Red Bull Solo Q’da Finalistler Belli Oldu İkinci Dünya Savaşı Online FPS Oyunu Enlisted 10 Kasım'da Xbox Series için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo Sport
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız