Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo Sport'ta Dinamik Hava ve Zaman Şartları Bulunmayacak

 
   Geçtiğimiz ay yayınlanan tanıtım videosu ile pek olumlu tepkiler almayan Gran Turismo Sport için bir kötü haber de serinin yönetmeni Kazunori Yamauchi'den geldi.
 
   Yamauchi, Gran Turismo Sport'ta dinamik hava ve zaman şartlarının olmayacağını belirtti. Sebep olarak ise grafik kalitesini düşürmemek ve frame rate konusunda sıkıntı yaşamamak olduğunu söyleyen Yamauchi ayrıca oyuna başlarken gece, gündüz gibi seçimler yapabileceğimizi ancak oyun içerisinde sabit kalacağını da ekledi. 
 
   PlayStation 4'e özel olarak gelecek Gran Turismo Sport 15 Kasım tarihinde Asya ve Kuzey Amerika için 16 Kasım'da Avrupa ve 18 Kasım tarihinde ise Birleşik Krallık için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Gran Turismo Gran Turismo Sport Polyphony PlayStation 4 Simülasyon yarış PlayStation VR PS VR PS4
No Man's Sky'ın Yapımcısına Ölüm Tehditleri Yağdı Halo Wars 2, E3 2016'da Oynanabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

355GTS

19.6.2016 12:40:56

+1
[quote]Orijinalden alıntı: freshmind Sen git Evolution'ı elden çıkart ama bu kekoları elde tut. Polyphony Digital açık ara oyun dünyasının en yavaş çalışan en ağır vasıta firmasıdır. Güzel işleri kesinlikle var, ancak GT 4'ten sonra bir düşüşe geçtikleri gerçeği görmezden gelinemez. Bu arada görseller zaten çok kötüydü birde o görselleri yakalamak için hava ve zaman şartlarını mı çıkartmışlar ???? [/quote] +1 [quote]Orijinalden alıntı: jamez 140 çalışanı varmış polyphony nin bunların 100 tanesi çaycı, şöför, özel kalem müdürü, muhasebeci falan olsa bir tane de kazu geriye 39 adam kalıyor. yetişmemesi normal. [/quote] o değil burda gerçekten bir pistin 6 ayda, bir premium aracın 2 ayda modellendiğine inananlar var. sen bir adama gereğinden fazla iş verirsen bir araç 2 ayda değil 20 ayda da modellenir. seneler boyunca 140 kişiyle yarım yamalak yaptığın birşeyi "prologue" diye çıkartıyorsan bu tamamen senin basiretsizliğin, yöneticilik vasfının olmadığına kanıttır.

Argonath LXI

19.6.2016 11:19:36

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja HAHAHA. Gran Turismo'da hava şartlarının olmamasına gülmüyorum. Bir zamanlar sanki bu bir farz'mış gibi illaki forzada'da olmalı forzada'da olmalı, niye yok diye bağıran fanları sahneye davet ediyorum. Ve şu smiley'i eklemek istiyorum, çünkü hakettiler.
Merhaba. Oyunda hava şartları var. Sadece dinamik hava şartları yok. Oruç başınıza vurmuş sanırım.

İdrak İstimlak

19.6.2016 09:37:22

0
Senin muayyen gunun her halde? 2 gundur PS4 konularinda, oyunlarinda aklini yitirmis gibi abuk sabuk mesajlar yaziyorsun. Oynamayacagin, oynayamayacagin bir oyun seni neden bu kadar tedirgin ediyor?

Ellie_Williams

19.6.2016 01:37:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Xbox dan Para mı alıyorsun git ps4 kotule Xbox alsın herkes Arkadaş 2 konsol arasında kalan youtube açar bakar hoşuna hangisi gidiyorsa gider alır çok yersiz yorumlar Playstation bölümünden çıkmiyorsun tamam Forza 5 iyi diyelim bundan ps4 de özel sadece bu oyun mu var Xbox özel çıkan oyunların kaç tanesi kaliteli boş boş konuşuyorsun
Bugune kadar ps 3 ve ps 4 e cikan tum excleri oynadim uncharted dan sonra sattim konsolu.Sen kac tane xbox exc oynadin bugune kadar?

istanblue001

19.6.2016 01:35:14

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Larry Hryb Forzanin yanina yaklasamaz bu oyun.Hatta kariyer modu yok kisitli arac sayisi sanirsin demo bide 60 $
Xbox dan Para mı alıyorsun git ps4 kotule Xbox alsın herkes Arkadaş 2 konsol arasında kalan youtube açar bakar hoşuna hangisi gidiyorsa gider alır çok yersiz yorumlar Playstation bölümünden çıkmiyorsun tamam Forza 5 iyi diyelim bundan ps4 de özel sadece bu oyun mu var Xbox özel çıkan oyunların kaç tanesi kaliteli boş boş konuşuyorsun

Ellie_Williams

19.6.2016 01:27:00

0
Forzanin yanina yaklasamaz bu oyun.Hatta kariyer modu yok kisitli arac sayisi sanirsin demo bide 60 $

snakefatih

2.6.2016 03:43:57

0
Ün okurken bir yazı sadece gt oynayarak geçirdiğini biliyorum.

Outlaw-E

2.6.2016 01:40:54

0
Benim için çöp şuan. Fiziklerden anlamam ama kaç yıldır oyun geliştiriyorsun ve kariyer modu yok. Grafikler beklenti altı ve eksik bir oyun geliyor. Bir oyun anca bu kadar ağır geliştirilir. Yapıyorsun bunca Zaman tam oyun yap bari. Adamlar demodan hallice oyun için kaç yıldır milleti bekletiyor. Forza çöp Gt de bir o kadar çöp, belki Zaman/performans olarak bakarsak forzadan bile daha çöp. Kuruş işlemez

- The Stig -

1.6.2016 02:16:52

+2
quote:

Orjinalden alıntı: golf_R Yarış oyunlarının sonu geliyor galiba. Uzun zamandır adam gibi bir simülasyon, arcade oyun görmedim. Hep bir yerleri eksik geliyorlar. Horizon dediler bilmem şey kadar harita. Driveclub dediler sürüşten bir haber. NFS dediler mübarek araba kıtlığı yaşıyor. Forza 6 dediler Forza 4'ten hallice. Şimdi de GT
NFS 2 Underground'da mı kaldın arkadaş sen naptın? Yarış oyunları, döneminin en iyi ve bol dönemini yaşıyor senin bahsettiğin şeye bak. Tamam bilmiyor olabilirsin ama bilmediğin şey hakkında araştırmadan konuşmasaydın keşke. Sim arıyorsan, Assetto Corsa, Iracing, RFactor2 var. Semi-Sim; GT6, P.Cars, RBR, Dirt Rally, Horizon 2, Motorsport 6 var. Arcade arıyorsan; NFS2015, Crew, TDU2 var. Horizon'u bilmem şey kadar harita var diyerek eleştiri yaptığını sanıyorsun fakat komik duruma düşmüşsün. Horizon 2 son yıllarda çıkmış en iyi yarış oyunudur. ;) GTS bomba gibi geliyor. İki yağmur yağmadı diye burun kıvıranlar gidip Mario Kart oynasınlar. Yarış oyunlarının sonu gelmiyor merak etme. E3'te Horizon 3'ü izle, yarış oyunu nasıl olurmuş öğrenirsin ;)

Guest-AEF248198

31.5.2016 22:19:29

+1
Gran Turismo o eski havasından çok uzak, eskiden çıktığı zaman baya olay olurdu.

alican88

31.5.2016 19:35:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41 Valla Alican kimin devamlı boş konuştuğu belli . Gamepad ten akslari hissetmeler , kutusunda direksiyonla oynanmalidir diye yaziyormu falan filan :))) Oglum tapma vsvs degil sen gereksiz ps dusmanligi yaparak marjinal farkli gorunmeye calisiyorsun . Uncharted 4 e bile bir dunya laf dedin çöp orumcek adammiyiz vsvs diye bir dunya sitenin bile 100 verdigi meta ortalamasi 90 uzeri olan bir oyuna bile çöp diyorsan ben seninle neyi tartisacam . Neyde istersem oynarim deyip siyrilamazsin kardes sen tutarsizlik yaparsan bende sana bunlari derim Xbox xbox diye yirtiniyorsun tum oyunlarin ps de , forza diye yirtiniyorsun oynadigin yok driveclub platinlemissin . Uncharted soyle boyle cop dedin kafamizi yedin oyunu bitirdin . Bu sana oyun konusunda son mesajim kardes , baska her konuda muhabbete girelim ama rica ediyorum benim yazdiklarim uzerinden benimle oyunlarda tartismaya girme alinti yapip .
marjinal gorunmek lafida agziniza iyi dolandi ha..iste sizdeki zihniyet bu oglum elestirilmeye kapalisiniz..baksana unc4 bile tum dunya oymus buymus deyip elestirilmesini bile hazmedemiyosun neden elestirmeyeyim?? ben dedimki unc4 te diger serilere gore cok fazla atlayip zipliyoruz buda zamanla baydi beni bana gore unc2 etmez dedim..madem metayi baz aliyosun al sana meta; unc2 : 96/8.8 unc4 : 93/7.8 demekki hem metaya gore hemde kullanicilara gore unc2 daha iyiymis..ben bunu dile getirincede sanki size sovmusum gibi savunmaya geciyorsunuz.. Al buda gt 6 ve forza 6 gt 6 : 81/7.6 fm 6 : 87/7.9

Dictattor

31.5.2016 19:25:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 Su yorumu dun yapsaydinya birader..dun uyenin birine iki saat laf anlatmaya calistim..gerci biri tarafindan yonlendirilmiscesine konusuyordu ama hadi neyse..direksiyonlada oynayacagiz bakalim bumpcu arkadasim gorecegiz :) lakin forza gamepad ile bile sana araba surdugunu hissettiriyorsa elestirmek yerine taktir et bence
Dün silinen mesajın ve bu, ikidir birinin yönlendirdiğini sallayıp duruyorsun. Herkesi kendin gibi zannetme, varsa ispatın koyarsın. Mesnetsiz mesajlara gerek yok. Bir daha laf atarken de alıntıla.

ozi_41

31.5.2016 19:11:17

+4
Valla Alican kimin devamlı boş konuştuğu belli . Gamepad ten akslari hissetmeler , kutusunda direksiyonla oynanmalidir diye yaziyormu falan filan :))) Oglum tapma vsvs degil sen gereksiz ps dusmanligi yaparak marjinal farkli gorunmeye calisiyorsun . Uncharted 4 e bile bir dunya laf dedin çöp orumcek adammiyiz vsvs diye bir dunya sitenin bile 100 verdigi meta ortalamasi 90 uzeri olan bir oyuna bile çöp diyorsan ben seninle neyi tartisacam . Neyde istersem oynarim deyip siyrilamazsin kardes sen tutarsizlik yaparsan bende sana bunlari derim Xbox xbox diye yirtiniyorsun tum oyunlarin ps de , forza diye yirtiniyorsun oynadigin yok driveclub platinlemissin . Uncharted soyle boyle cop dedin kafamizi yedin oyunu bitirdin . Bu sana oyun konusunda son mesajim kardes , baska her konuda muhabbete girelim ama rica ediyorum benim yazdiklarim uzerinden benimle oyunlarda tartismaya girme alinti yapip .

alican88

31.5.2016 18:38:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Ondan sebep basindan kalkmiyorsun Alican Oyun cikti yok forza 6 edition bundle cihaz alacam diye oyunu 6 ay almadin . Cihazla oyunu aldin . Xbox ta tombraider oynuyorum en son 4 gun once cihazi acmis gozukuyorsun . Psn e bakiyorum drive club ta zamanlama kasiyorsun.Ps kotuluyorsun xbox ovuyorsun elinde 60 oyun varsa 55 tanesi ps 4 icin neyin kafasini yasiyorsun anlamis degilim Gec o isleri xbox one bizdede var ayni oyunu oynadik 2 teker saga sola donerken game pad in trigerlari titriyor diye araba surmek nasil hissediliyor anlamis degilim neyse uzatmicam kim neyi oynuyorsa oynasin Satış rakamları herseyi belli ediyor ikisi arasinda . Kimse gelipte bana fazla satiosa iyimidir safsatasi yapmasin 1 oyun fazla satar anlarim ama her cikan oyunu fazla satip hatta gt5 gibi bir oyun rakibinin 3 oyununun satisindan bile nerdeyse fazla oluyorsa . Bir farklilik var demektir.
su mesajinda yazilanlari 6 aydir tartisiyoruz anlatiyoruz ama anlamiyosun..tekrar tekrar yazmaninda anlami yok..hicbir konsola tapmiyorum hicbir oyun vazgecilmez yada mukemmel degil,bir konsolun yada oyunun kolesi olmam..xbox ovulmesi gerekiyorsa overim elestirilmesi gerekiyorsa elestiririm..ps4 te de xboxtada canim ne isterse onu oynarim bos konusmakta ustune yok..

ozi_41

31.5.2016 18:20:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

Su yorumu dun yapsaydinya birader..dun uyenin birine iki saat laf anlatmaya calistim..gerci biri tarafindan yonlendirilmiscesine konusuyordu ama hadi neyse..direksiyonlada oynayacagiz bakalim bumpcu arkadasim gorecegiz :) lakin forza gamepad ile bile sana araba surdugunu hissettiriyorsa elestirmek yerine taktir et bence
Ondan sebep basindan kalkmiyorsun Alican Oyun cikti yok forza 6 edition bundle cihaz alacam diye oyunu 6 ay almadin . Cihazla oyunu aldin . Xbox ta tombraider oynuyorum en son 4 gun once cihazi acmis gozukuyorsun . Psn e bakiyorum drive club ta zamanlama kasiyorsun.Ps kotuluyorsun xbox ovuyorsun elinde 60 oyun varsa 55 tanesi ps 4 icin neyin kafasini yasiyorsun anlamis degilim Gec o isleri xbox one bizdede var ayni oyunu oynadik 2 teker saga sola donerken game pad in trigerlari titriyor diye araba surmek nasil hissediliyor anlamis degilim neyse uzatmicam kim neyi oynuyorsa oynasin Satış rakamları herseyi belli ediyor ikisi arasinda . Kimse gelipte bana fazla satiosa iyimidir safsatasi yapmasin 1 oyun fazla satar anlarim ama her cikan oyunu fazla satip hatta gt5 gibi bir oyun rakibinin 3 oyununun satisindan bile nerdeyse fazla oluyorsa . Bir farklilik var demektir.

VR_27

31.5.2016 17:00:59

0
GT yi de Forza'yı da daha önce hiç oynamadım ve izlemedim. Şimdi vs videolarına baktım da Forza 6 ses olarak da görüntü olarak da GT 6 dan da GT Sport'tan da çok üstün görünüyor. Tabi sürüş dinamiklerini vs bilemiyorum dediğim gibi oynamadığım için...

alican88

31.5.2016 16:31:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41 Gt yi kotuliyenlerin bir cogunun saglam bir direksiyon ve racing seat setleri ile bu oyunun oynanisini tecrube etmemis. Ds3 gibi cacik bir gamepad ile oyunu nfs gibi oynayip yorumladiklarini dusunuyorum . Gamepad ile su oyunu oynayacaginiza gidin nfs oynayin cok daha iyi . Oyunun kimse fizik modellemelerinden bahsetmiyor bu nesil bu adamlar neyi gelistirdi acaba diye bu tarz bir oyunda hava kosullarindan cok onemsenmesi gerekenler bunlardir esas . Umursamayin bunun bir ara oyun oldugu basindan buyana belliydi . Ara oyunlar hem grafik hem icerik olarak ana oyunlara gore eksik cikmistir . Cikinca alin keyfinize bakin . Soyle diyeyim Forza 6 soyle boyle diyenlerin bir cogu oyunu cikisindan aylar sonra aldigi halde drive club tan cikmayan kisiler taniyorum :)) ve hala forza 6 oynuyorlarmi HAYIR !!!
Su yorumu dun yapsaydinya birader..dun uyenin birine iki saat laf anlatmaya calistim..gerci biri tarafindan yonlendirilmiscesine konusuyordu ama hadi neyse..direksiyonlada oynayacagiz bakalim bumpcu arkadasim gorecegiz :) lakin forza gamepad ile bile sana araba surdugunu hissettiriyorsa elestirmek yerine taktir et bence

KAKÁ

31.5.2016 12:07:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Zihniyetsiz arkadaş, daha iyi konsolu tercih edip ona geçmek ayrı bir şey eskiden övdüğün oyunları gömmek ayrı bir şey, daha buna aklın yetmemiş senin. Daha iyi olduğunu düşündüğün konsola geçersin ama 3 yıl önce yere göğe sığdıramadığın seriyi gömmeye başlıyorsan döneksindir.
Olum ben ne zaman fm serisini yere göğe sığdıramamışım lan , horizon olsa neyse de hiçbir zaman fmi yere göğe sığdırmadım bana göre moka sarmış bir seridir , ayrıca gt sports konusuna bak orada en çok eleştiren de benim, ayrıca erkek ol da gerçek kimliğinle gel misafir olarak sallamayla olmuyor, beni maşallah iyi takip etmişsin, bu kadar takip edildiğimi bilmiyordum beni yücelttin sağolasın

2K

31.5.2016 11:17:28

0
Dinamik hava koşulları özellike DriveClub da çok güzel oluyordu fakat olmasa da olur yani GT Sport'u alacaktım ooo almıyorum denecek bir eksik değil fakat PS markası ile özdeşlemiş GT serisinin böyle eksik yönleri olması üzücü konsol adına. Sabit 60 fps veriyorsa kabul edilebilir bir bilgim yok fps değeri hakkında, açıkladılar mı bilmiyorum.

GT_55

31.5.2016 11:12:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dante Project cars varken neden simulasyon ariyorsunuz ki. Gt5 i yuz saati geckin oynamisimdir belki ve net soyleyebilirim ki cars gt5'ten daha gercekci bir surus sunuyor. Ha gt'nin atmosferi farkli evet. Project cars'in career sistemi de rezalet kaliyor gt karsisinda. Ama surayi okuyunca herkes surus allah surus baska bir seyi onemsemiyormus gibi. E madem surus al iste project cars var onunde mis gibi. Ki daha asetto corsa gelecek bir de.
Pcars simülasyon değildir. Ama assetto sonuna kadar tercih edilebilir. Aralarında dağlar kadar fark var.

Dante

31.5.2016 10:15:01

0
Project cars varken neden simulasyon ariyorsunuz ki. Gt5 i yuz saati geckin oynamisimdir belki ve net soyleyebilirim ki cars gt5'ten daha gercekci bir surus sunuyor. Ha gt'nin atmosferi farkli evet. Project cars'in career sistemi de rezalet kaliyor gt karsisinda. Ama surayi okuyunca herkes surus allah surus baska bir seyi onemsemiyormus gibi. E madem surus al iste project cars var onunde mis gibi. Ki daha asetto corsa gelecek bir de.

Sirrüs

31.5.2016 10:04:46

0
Yarış oyunlarının sonu geliyor galiba. Uzun zamandır adam gibi bir simülasyon, arcade oyun görmedim. Hep bir yerleri eksik geliyorlar. Horizon dediler bilmem şey kadar harita. Driveclub dediler sürüşten bir haber. NFS dediler mübarek araba kıtlığı yaşıyor. Forza 6 dediler Forza 4'ten hallice. Şimdi de GT

shadowz61

31.5.2016 09:13:06

0
DLC power

BSC Misafiri

31.5.2016 09:04:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Birader sen de ne döndün be, geçen nesil Forza da Forza Xbox da Xbox şimdi Forza'ya laf sokuyor aklınca.
Önce adam ol üyeliğinle gel sonra görüşürüz, yeni nesilde daha iyi bir konsola geçmek döneklikse evet döneğim, din, takım tutmak gibi birşey sanki bu Allahın kekosu.
Zihniyetsiz arkadaş, daha iyi konsolu tercih edip ona geçmek ayrı bir şey eskiden övdüğün oyunları gömmek ayrı bir şey, daha buna aklın yetmemiş senin. Daha iyi olduğunu düşündüğün konsola geçersin ama 3 yıl önce yere göğe sığdıramadığın seriyi gömmeye başlıyorsan döneksindir.

BSC Misafiri

31.5.2016 09:04:11

+4
quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Birader sen de ne döndün be, geçen nesil Forza da Forza Xbox da Xbox şimdi Forza'ya laf sokuyor aklınca.
Önce adam ol üyeliğinle gel sonra görüşürüz, yeni nesilde daha iyi bir konsola geçmek döneklikse evet döneğim, din, takım tutmak gibi birşey sanki bu Allahın kekosu.
Zihniyetsiz, sen daha neden dönek olduğunu anlamamışsın. Diğer konsolu daha iyi bulup ona geçebilirsin ama geçtikten sonra 3 yıl önce yere göğe sığdıramadığın serileri gömmek dönekliktir. Xbox kullanıyorken Xbox fanı-trolü ol, Ps kullanırken Ps fanı. Sonra da din tutmak gibi değil diye laga luga yap. Doğru din tutmak gibi olsa Tuğçe Kazaz olurdun zaten. Hırçın çocuk seni. Gitmiyor diye tekrar yolluyorum bunu 2. kez gözükürse benim hatam değil.

BSC Misafiri

31.5.2016 09:04:06

0
Giy giy giy... Sen desene kisitli konsola kendimi yirttim ama ozel oyunda bile dinamik hava ayarlayamadim diye 60 fps tey tey tey :D ... Ha oyuna asla gicik degilim aksine gt serisinin pc'ye gelmesi icin uluslararasi imza kampanyasi baslamali.

BSC Misafiri

31.5.2016 09:04:01

0
Giy giy giy... Sen desene kisitli konsola kendimi yirttim ama ozel oyunda bile dinamik hava ayarlayamadim diye... Ha oyuna asla gicik degilim aksine gt serisinin pc'ye gelmesi icin uluslararasi imza kampanyasi baslamali.

Umit_22

31.5.2016 02:44:32

0
Kaptan Pc! Tanımlayamadığım bir nesil yaklaşıyor.. Kimsinnn seeen? Çık dışarı! Çık! Çıııııkh!

jamez

31.5.2016 01:14:41

+1
140 çalışanı varmış polyphony nin bunların 100 tanesi çaycı, şöför, özel kalem müdürü, muhasebeci falan olsa bir tane de kazu geriye 39 adam kalıyor. yetişmemesi normal.

Attila the Great

31.5.2016 00:34:37

0
Oyunda neden kariyer modu yok, gücü mü yetmemiş acaba?

Dohdor

31.5.2016 00:29:00

0
Bu konsolların yeni gende zaten sim/simcade ölü doğdu. Bir kesim dışında herkes alıştığı vites-direksiyonla vs. pc ps3 devam ediyor.

ozi_41

31.5.2016 00:06:53

0
Gt7 bence yakin zamanda cikacaktir ozellikle neo cihazinin cikmasindan sonra Bu adamlar bu zamana kadar cogu ana oyundan once ara bir oyun cikardilar prologue olarak bu sefer degisiklik yaptilar bence Yoksa neden bir anda 7 yapmayalim kariyer modu vsvs olmasin gibi karar alsinlar bu kadar beklenen ve cikarttiklari her oyunu rakiplerine gore yuksek satan bir seriyi neden baltalasinlar

Uncle Trevor

30.5.2016 23:45:57

0
Proluge değilde bu sefer adı sport işte.GT7 'yi bir 3 sene daha bekleriz artık

Project Scorpio

30.5.2016 23:39:10

0
Hayır GT Sport olarak çıkacak.

snakefatih

30.5.2016 23:24:54

0
Tam sürüm gt7 adıyla çıkmayacak mı?

KAKÁ

30.5.2016 23:24:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Birader sen de ne döndün be, geçen nesil Forza da Forza Xbox da Xbox şimdi Forza'ya laf sokuyor aklınca.
Önce adam ol üyeliğinle gel sonra görüşürüz, yeni nesilde daha iyi bir konsola geçmek döneklikse evet döneğim, din, takım tutmak gibi birşey sanki bu Allahın kekosu.

Project Scorpio

30.5.2016 23:22:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih Prologue gibi bişey olacak sanırım bu oyun.
Hayır değil bildiğin GT7 bu yapımcı kendi açıkladı.

snakefatih

30.5.2016 23:14:42

0
Prologue gibi bişey olacak sanırım bu oyun.

BSC Misafiri

30.5.2016 23:11:34

0
Desene bu oyun GT7nin domusu diye.

Attila the Great

30.5.2016 22:44:51

0
Abi oyunda kariyer modu nasıl olmaz yav, inanılır gibi değil. Kim bilir kariyer modu olan bi GT ne zaman gelir.

refuse2k3

30.5.2016 22:43:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41 Gt yi kotuliyenlerin bir cogunun saglam bir direksiyon ve racing seat setleri ile bu oyunun oynanisini tecrube etmemis. Ds3 gibi cacik bir gamepad ile oyunu nfs gibi oynayip yorumladiklarini dusunuyorum . Gamepad ile su oyunu oynayacaginiza gidin nfs oynayin cok daha iyi . Oyunun kimse fizik modellemelerinden bahsetmiyor bu nesil bu adamlar neyi gelistirdi acaba diye bu tarz bir oyunda hava kosullarindan cok onemsenmesi gerekenler bunlardir esas . Umursamayin bunun bir ara oyun oldugu basindan buyana belliydi . Ara oyunlar hem grafik hem icerik olarak ana oyunlara gore eksik cikmistir . Cikinca alin keyfinize bakin . Soyle diyeyim Forza 6 soyle boyle diyenlerin bir cogu oyunu cikisindan aylar sonra aldigi halde drive club tan cikmayan kisiler taniyorum :)) ve hala forza 6 oynuyorlarmi HAYIR !!!
Onlar oynamasın zaten...

GhostTurk61

30.5.2016 22:40:26

+2
bence 5-6 bi gt 4 olamadı gitti

Project Scorpio

30.5.2016 22:25:30

+9
quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

Oyunun mükemmel olduğunu söylemedim ''Yıl 2016 GT oynayan kaldı mı'' lafına karşılık rakamlarla bal gibi oynandığını söyledim.
O zaman şöyle düzeltelim; Yıl olmuş 2016 hala GT'yi öven var.

ozi_41

30.5.2016 21:30:56

+1
Gt yi kotuliyenlerin bir cogunun saglam bir direksiyon ve racing seat setleri ile bu oyunun oynanisini tecrube etmemis. Ds3 gibi cacik bir gamepad ile oyunu nfs gibi oynayip yorumladiklarini dusunuyorum . Gamepad ile su oyunu oynayacaginiza gidin nfs oynayin cok daha iyi . Oyunun kimse fizik modellemelerinden bahsetmiyor bu nesil bu adamlar neyi gelistirdi acaba diye bu tarz bir oyunda hava kosullarindan cok onemsenmesi gerekenler bunlardir esas . Umursamayin bunun bir ara oyun oldugu basindan buyana belliydi . Ara oyunlar hem grafik hem icerik olarak ana oyunlara gore eksik cikmistir . Cikinca alin keyfinize bakin . Soyle diyeyim Forza 6 soyle boyle diyenlerin bir cogu oyunu cikisindan aylar sonra aldigi halde drive club tan cikmayan kisiler taniyorum :)) ve hala forza 6 oynuyorlarmi HAYIR !!!

BSC Misafiri

30.5.2016 20:54:50

+8
quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Forza da dinamik hava şartları yok diyenleri sahneye davet ediyorum.
Neyin kafası bu Çağlarcım forzada bırak döngüyü gece yoktu lan gece, daha 6da yeni geldi
Birader sen de ne döndün be, geçen nesil Forza da Forza Xbox da Xbox şimdi Forza'ya laf sokuyor aklınca.

Dennis Jr

30.5.2016 19:29:13

0
Oo konu uc 4 kadar gelmis aslanlar hic haber vermiyorsunuz. Teessuf ederim bir alintilamayi cok gormussunuz

Dictattor

30.5.2016 19:25:23

+4
O mesaj da zerre espri yok; GT'nin bittiğini, bir sonraki mesajında da Forzo'nun daha iyi olduğunu ima ettin. Bu cümleler anca şakada söylenir orası doğru..

alican88

30.5.2016 19:20:37

+3
quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

Oyunun mükemmel olduğunu söylemedim ''Yıl 2016 GT oynayan kaldı mı'' lafına karşılık rakamlarla bal gibi oynandığını söyledim.
mesajimin aciklamasini yaptim biraz espri birazda elestiri acisindan yazdim cikinca oynayip o sekilde degerlendirip tekrar tartisiriz :)

Dictattor

30.5.2016 19:18:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 oncelikle bir oyunun fazla satmasi onu mukemmel kilmaz.
Oyunun mükemmel olduğunu söylemedim ''Yıl 2016 GT oynayan kaldı mı'' lafına karşılık rakamlarla bal gibi oynandığını söyledim.

alican88

30.5.2016 19:15:02

+4
quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

Forzo MotorSport 5 = 2.16 Milyon Forzo MotorSport 6 = 1.54 Milyon Gran Turismo 5 Prologue = 5.35 Milyon Gran Turismo 5 = 11.94 Milyon Gran Turismo 6 = 4.7 Milyon Demodan biraz büyük Prologue'u ve serinin en kötüsü ikisinin toplamından fazla satan bir oyunu sırf sen beğenmedin diye dünyanın geri kalanının da oynamadığını zannetmenin, bunların altında ezilip FIFA'dan farkı kalmamış bir oyunu övmenin gereği yok. Bağımlısı, yalancısı, hastası neyse de aklı fikri yerinde bildiğimiz üyelerin böyle yorumlar yazması talihsiz oluyor.
oncelikle bir oyunun fazla satmasi onu mukemmel kilmaz..ikinciside o yorumumu biraz espri biraz da elestirmek icin yazdim..bu tarz sim oyunlarda gece gunduz yagmur camur kar arayan biri degilim benim icin oynanabilirlik ve fizik iyi olsun yeter gerisi teferruat..umarim oyunun fizikleri iyi olurda simdi yerdigim gibi ciktiginda da overim..

gamerasi

30.5.2016 19:03:28

0

Source

30.5.2016 18:57:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Bu nesil konsollara güçsüz demek bence haksızlık oluyor. Uncharted 4, Driveclub. The Order 1886, Ryse, RoTTR gibi daha sayamadığım oyunları çalıştırdı güçsüz dediğimiz konsollar. Bu nesil konsollar 1080/30fps için doğmuş 60 fps gereken oyunlarda doğal olarak yapımcılar bazı şeyleri kısmak zorunda kalıyor.
Uncharted 4 en iyi animasyonlara sahip oyun evet grafikler çok güzel ama Multiplayer'da oyun konsol gücü yetmediği için 900p olarak çalışmakta, single player modunda da AA eksikliği var maalesef zaten bu konsolların yeterli olduğu düşünülseydi PS4.5 diye yeni bir konsol planlanmazdı. Yeni nesilde eski oyunların üzerine birşeyler koyulması gerekirken konsol gücü yetersizliği sebebiyle eski oyunlardan eksik bir oyun çıkarılması kabul edilemez. (Teknolojik olarak)

Dictattor

30.5.2016 18:51:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 Yil olmus 2016 hala gt oynayan kaldimi yahu
Forzo MotorSport 5 = 2.16 Milyon Forzo MotorSport 6 = 1.54 Milyon Gran Turismo 5 Prologue = 5.35 Milyon Gran Turismo 5 = 11.94 Milyon Gran Turismo 6 = 4.7 Milyon Demodan biraz büyük Prologue'u ve serinin en kötüsü ikisinin toplamından fazla satan bir oyunu sırf sen beğenmedin diye dünyanın geri kalanının da oynamadığını zannetmenin, bunların altında ezilip FIFA'dan farkı kalmamış bir oyunu övmenin gereği yok. Bağımlısı, yalancısı, hastası neyse de aklı fikri yerinde bildiğimiz üyelerin böyle yorumlar yazması talihsiz oluyor.

Bloo.

30.5.2016 18:29:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Bu arada dinamik hava ve gece gündüz döngüsünün olmayacağı 10 gün önceki etkinlikte soylenmişti. Bsc'nin şimdi mi haberi oluyor. Bunun dışında yağmurda olacak , gece de sadece dinamik olmayacak tıpkı forza 6 gibi. Asıl eleştirilmesi gereken oyunda kariyer sisteminin olmayacak olmasıdır. Ben gt sport'u gt7 zannediyordum ama değilmiş, bunu şimdi anlamış oldum. Tıpkı Gt5 prologue gibi eksik içeriği olan , kariyeri olmayan bir ara oyun gibi düşünebiliriz. Gidişat hiç iyi değil , hiç.
Yabancı basının ne zaman haberi olursa bizim de o zaman oluyor. http://www.vg247.com/2016/05/30/gt-sport-drops-dynamic-weather-and-time/

GT_55

30.5.2016 18:26:29

+11
Bu arada dinamik hava ve gece gündüz döngüsünün olmayacağı 10 gün önceki etkinlikte soylenmişti. Bsc'nin şimdi mi haberi oluyor. Bunun dışında yağmurda olacak , gece de sadece dinamik olmayacak tıpkı forza 6 gibi. Asıl eleştirilmesi gereken oyunda kariyer sisteminin olmayacak olmasıdır. Ben gt sport'u gt7 zannediyordum ama değilmiş, bunu şimdi anlamış oldum. Tıpkı Gt5 prologue gibi eksik içeriği olan , kariyeri olmayan bir ara oyun gibi düşünebiliriz. Gidişat hiç iyi değil , hiç.

BSC Misafiri

30.5.2016 18:02:58

0
Bunu aciklamaya me gerek var ki? Yagmursa yagmur geceyse gece oyun icinde degismese de olur. Drive clupda degisiyor hic sevmiyorum o ozelligi. Bu arada drivecluba sallayan arkadaslar var. Ustune araba yarisi pek yok diyebilirim. Apex oynadim o da guzelmis. Project cars da oynadim cok sıkıcı.

alican88

30.5.2016 17:57:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Asetto Corsa hariç fizikleri GT'den iyi oyun yok orda, Driveclub yazmışsın bir de DC nedir? GT serisi kime göre neye göre düşüşe geçiyor üçüncü oyundan sonra, GT 4 bana göre gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunudur mesela. Alternatifi var onları tercih ediyorum desen saygı duyulur da GT oynayan kaldı mı demek olmamış Alican kardeşim. GT 6'da GT5'in yapması gerekenleri yapan rafine bir yarış oyunuydu, neden umudu GT6'yla kestin merak ettim açıkçası. Tek yanlış PS3'e çıkmasıydı bence.
biraz agir elestirdim farkindayim ama kisaca su sekilde aciklamaya calisayim ustad..gt5 te araclar cok kutuk gibiydi yani araci dondururken bile arac donuyormu lastikler nerde diye soyle bir bakiyordum aracin gucunu kontrollerini elimde hissetmiyordum yani araci kullandigimi hissetmiyordum..gt6 da bu durumu duzeltmeye calisip araca suspansiyon eklemeye calistilar aerodinamik katmak istediler donuslerde araclarin suspansiyonlari daha aktif oldu ama buseferde cok afedersin kici basi ayri oynamaya basladi aracin..benim icin forza 4 nirvanadir aracin tum aksamlari avuclarinin arasindaydi..oyuzden gt ye pek sicak degilim sporttanda umudum yok ama cikinca mutlaka deneyecegim

freshmind

30.5.2016 17:56:16

+10
Sen git Evolution'ı elden çıkart ama bu kekoları elde tut. Polyphony Digital açık ara oyun dünyasının en yavaş çalışan en ağır vasıta firmasıdır. Güzel işleri kesinlikle var, ancak GT 4'ten sonra bir düşüşe geçtikleri gerçeği görmezden gelinemez. Bu arada görseller zaten çok kötüydü birde o görselleri yakalamak için hava ve zaman şartlarını mı çıkartmışlar ????

GT_55

30.5.2016 17:54:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Sevgili arkadaşlar, değerli işçi ve emekçi kardeşlerim. Bu mesele malesef oyun yapımcısından kaynaklı değil, konsol'dan kaynaklı bir sorundur. Malesef PS4 çok güçsüz bir konsol olarak piyasaya çıktı, rakibi esram ile gelirken ps4 malesef tokyo üniversitesi stajyer öğrencilerinin elinden çıkan ısı sorunlu, düşük malzeme bir konsol olarak önümüze geldi. Malesef suç yapımcıda değildir, konsol malesef Xbox One'ın gerisinde kalmaktadır, Sabit 60 fps ve yağmur gece isteyenler Directx12'nin olduğu konsola, yani Xbox'a yönelmeli ve Forza 6 oynamalı.
Forza 6'da dinamık gece gündüz ve dinamik hava değişimi yoktur. Hani hiç oynamadığın forza 6 var ya , işte onda da yok dinamik geçişler.

Leon

30.5.2016 17:52:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Source Bu nesil konsollardan bir cacık olmaz diyoruz kimse inanmıyor :)
Bu nesil konsollara güçsüz demek bence haksızlık oluyor. Uncharted 4, Driveclub. The Order 1886, Ryse, RoTTR gibi daha sayamadığım oyunları çalıştırdı güçsüz dediğimiz konsollar. Bu nesil konsollar 1080/30fps için doğmuş 60 fps gereken oyunlarda doğal olarak yapımcılar bazı şeyleri kısmak zorunda kalıyor.

snakefatih

30.5.2016 17:51:54

0
Ayıp olmasın diye çıkacak oyunu 229tl den satışa çıkarmasınlar

F355 Challenge

30.5.2016 17:34:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

forza 6,asetto corsa,driveclub var..bu 3 oyunun fizikleride oynanabilirlikleride gt den iyi..gt serisi 3.oyundan sonra dususe gecti..kisaca gt nin alternatifi hem xboxta hem pc de hemde yari arcade olsada ps4 te mevcut..gt 6 yi oynadiktan sonra gt den umidimi kestim..
Asetto Corsa hariç fizikleri GT'den iyi oyun yok orda, Driveclub yazmışsın bir de DC nedir? GT serisi kime göre neye göre düşüşe geçiyor üçüncü oyundan sonra, GT 4 bana göre gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunudur mesela. Alternatifi var onları tercih ediyorum desen saygı duyulur da GT oynayan kaldı mı demek olmamış Alican kardeşim. GT 6'da GT5'in yapması gerekenleri yapan rafine bir yarış oyunuydu, neden umudu GT6'yla kestin merak ettim açıkçası. Tek yanlış PS3'e çıkmasıydı bence.

Source

30.5.2016 17:32:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih Bunlar oyun çıktıktan 3 gün sonra ama neo alırsanız her bir cacık içinde var gece gündüz döngüsünden alevli meyveye kadar herşeyi neo ya yaptık demesinler. Hemide 4k 60fps olmasın. Bunlar vr ayağına neo yu bize okutacaklar gibi
Bence Sport PS4 sahiplerine ayıp olmasın diye çıkartılıyor asıl GT Neo'ya çıkacak ve çok daha iyi grafikli ve kapsamlı oyun olacak.

alican88

30.5.2016 17:19:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ne oynamamız lazım?
forza 6,asetto corsa,driveclub var..bu 3 oyunun fizikleride oynanabilirlikleride gt den iyi..gt serisi 3.oyundan sonra dususe gecti..kisaca gt nin alternatifi hem xboxta hem pc de hemde yari arcade olsada ps4 te mevcut..gt 6 yi oynadiktan sonra gt den umidimi kestim..

Sir Maximus is BACK

30.5.2016 17:19:19

0

blackzeros

30.5.2016 17:11:58

+1
forza 6'da da dinamik hava ve zaman şartları yok bildiğim kadariyla , yani gt6'dan olmiycak olmasi neden forzacilari sevindirdi anlayamadım.yagmur ve gece olmayacagi manasina gelmiyodur bu sadece dinamik olarak degismeyecek.onceden secilecek kaynaga gore.tabi ki onemli bir artidir dinamik zaman , hava kosulları ve dinamik isiklandirma , driveclubin onemli ozellikleriydi bunlar ama bir secim yapmları gerekiyordu adamların , isin icinde vr'da griince sabit 60 fps deneyimini saglamak zorundalar bir sekilde. http://www.dualshockers.com/2016/05/20/gran-turismo-sport-will-have-damage-and-weather-polyphony-optimizing-for-60-fps/

F355 Challenge

30.5.2016 17:05:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 Yil olmus 2016 hala gt oynayan kaldimi yahu
Ne oynamamız lazım?

aterikasedi

30.5.2016 16:57:12

+1
Bari PS3'teki gibi konsolun sistemini henüz çözemedik , şu an sadece %20lik kapasitesini kullanıyoruz gibi yalanlar söyleseydiniz .Gerçek olmasa bile böyle birşeye inanmak isterdik. Çıkışlarının ikinci yılında iliklerine kadar sömürülen konsolların böyle durumlara düşmesi beni üzüyor.

orangeblu

30.5.2016 16:55:47

0
VR

atsuma

30.5.2016 16:53:17

+3
Şu haberden sonra artık Şunu diyebiliriz ki. Yarış tutkunlarının tek oyunu forza serisidir. İster forza 6 isterse forza horizon 2. 1,3 traflops diye alay konusu yapılan bir konsola adam açık alan 4 msaa ile 1080p de oyun yapmış. Gidin oynayın da dinamik hava şartları nasıl yapılır görün. Ben konsollara bok atanlar dan değilim. Yapımcıların basiretsizliği. Yoksa adam uncharted 4 gibi bir şaheseri sunamazdı.

snakefatih

30.5.2016 16:46:16

0
Bunlar oyun çıktıktan 3 gün sonra ama neo alırsanız her bir cacık içinde var gece gündüz döngüsünden alevli meyveye kadar herşeyi neo ya yaptık demesinler. Hemide 4k 60fps olmasın. Bunlar vr ayağına neo yu bize okutacaklar gibi

bugsymaloone

30.5.2016 16:30:18

+3
Asıl trajikomik olan GT6 da olup bu yeni nesilde olmaması. Gelişme yerine gerileme var kim ne derse desin. Yapımcının rolü büyük. Yapan yapıyor. Bu kadar sene dünya parlar harcanan ve çoğu stüdyoda olmayan imkan ve gelişmişliklerle çalışan bir firmadan böyle oyun çıkmamalı. Bir namın varsa korumasını bileceksin. Bu oyun makine aldırtan oyunlardan biri. Bu bir tezgah bile olabilir. Yeni nesil daha güçlü bir ps4 çıkarıp itekleme tezgahı mesela..

Oyuncu82

30.5.2016 16:11:18

0
Demek istediğim FPS vurgusu değildi.Sadece bir dinamik hava faktörünün FPSi yerin dibine vuramayacak olması(En azından gece-gündüz döngüsü).Zaten görünürde GT şu anda Drive Club kalitesinde değil grafiksel açıdan bu nedenle konsolu daha fazla kullanabilirlerdi.

Dimwit

30.5.2016 16:03:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Halleluja Sevgili arkadaşlar, değerli işçi ve emekçi kardeşlerim. Bu mesele malesef oyun yapımcısından kaynaklı değil, konsol'dan kaynaklı bir sorundur. Malesef PS4 çok güçsüz bir konsol olarak piyasaya çıktı, rakibi esram ile gelirken ps4 malesef tokyo üniversitesi stajyer öğrencilerinin elinden çıkan ısı sorunlu, düşük malzeme bir konsol olarak önümüze geldi. Malesef suç yapımcıda değildir, konsol malesef Xbox One'ın gerisinde kalmaktadır, Sabit 60 fps ve yağmur gece isteyenler Directx12'nin olduğu konsola, yani Xbox'a yönelmeli ve Forza 6 oynamalı.
Serin hikaye birader.

Source

30.5.2016 15:55:44

0
Driveclub 30 fps, Gran Turismo Sport 60 fps olacak büyük ihtimal, haliyle bazı şeylerden kısmak zorunda kalmışlar.

Oyuncu82

30.5.2016 15:48:44

0
Ne bir PS fanıyım ne bir XBox ama PS4ün elinde Drive Club adında bir yarış oyunu olduğunu unutuyor bi çoğu insan.Burda lafım Polyphony Digital e olsun Drive Club gerek dinamik hava koşulları gerekte gece gündüz döngüsü olarak en gerçekçi yarış oyunudur şu ana çıkan.Ve burda kalkıp ay aman PS4ün gücü sınırlı 60 FPS yakalamak için dinamik hava koşulları eklemedik demeleri kadar saçma bir şey yok.Görünen o ki ahım şahım bir grafik söz konusu değil Drive Club'a göre.Ayrıca Forzayı grafiksel açıdan savunmakta bir o kadar saçma.Bazı kamera açıları ve pistlerde dinamik yansımalar bile kullanılamıyor.

gamerasi

30.5.2016 15:39:15

0
Sabit 60 fps versin benim için yeterli. Kaldı ki çıktığında en iyi görselleri sunan yarış oyunu olacağını düşünüyorum. Centilmence yarışmayı bilen bir topluluk ile keyifli zamanlar geçireceğime de eminim. Önemli olan da bu. Gerisi teferruat...

Master_Evil

30.5.2016 15:37:57

0
ps2ye geçtiler, ps1e kadar yolu var

PHO3N1X

30.5.2016 15:35:48

0
Büyük ihtimalle konsolun güçsüz olduğu izlenimi yaratilarak "Neo" için alttan zemin hazırlanıyor.

alican88

30.5.2016 15:23:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ha pardon, PS4'e özel Forza vardı değil mi ?
sizde haklsiniz eliniz mahkum gt ye..

refuse2k3

30.5.2016 15:16:44

+3

BSC Misafiri

30.5.2016 15:14:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: alican88 Yil olmus 2016 hala gt oynayan kaldimi yahu
ha pardon, PS4'e özel Forza vardı değil mi ?

alican88

30.5.2016 15:06:55

0
Yil olmus 2016 hala gt oynayan kaldimi yahu

Tfn123

30.5.2016 15:05:48

+2
Ne olursa olsun Gran Turismo 2'yi çok özledim. :(

ilberhoca

30.5.2016 14:54:10

0
Anlaşılan o ki yeni oyunlara yetmeyen sistemimizi 3 senede bir değiştirmemek için aldığımız konsoluda 3 senede bir yenilemek zorunda kalacağız.

refuse2k3

30.5.2016 14:44:21

0
Hadi dinamik hava filam neyse de oyunda alistigimiz Campaign Mode yok... (Daha dogrusu career modu) Ama online olarak epey doyurucu gözüküyor oyun... https://www.gtplanet.net/forum/threads/gt-sport-to-not-feature-single-player-career-events-races.346416/

Attila the Great

30.5.2016 14:35:48

0
PS4 denen vitaminsiz aletin gücü yetmemiş anlaşılan. Yeni nesilde oyun daha iyi gelir dedik, geriye gitmiş resmen.

EXios

30.5.2016 14:33:36

0
Şaka mı bu. This is for the players..

C-TRanger

30.5.2016 14:28:57

+1
Naber la Kazu? Nasıl Gidiyor akademi?... Eferim devam böyle. Sus ve gülmeye devam et...

Source

30.5.2016 14:19:58

+1
Bu nesil konsollardan bir cacık olmaz diyoruz kimse inanmıyor :)

berkay_53

30.5.2016 14:19:26

+1
Bundan önceki Gran Turismolar da havaya mı bakıyordunuz güldürmeyin ya

B.N.Y

30.5.2016 14:17:50

0
Vr gözlüğünüz yerin dibine batsın. Ne hale geldi canım seri bi gözlük uğruna.

Guest-1E1FC651D

30.5.2016 14:06:47

+6
Sevgili arkadaşlar, değerli işçi ve emekçi kardeşlerim. Bu mesele malesef oyun yapımcısından kaynaklı değil, konsol'dan kaynaklı bir sorundur. Malesef PS4 çok güçsüz bir konsol olarak piyasaya çıktı, rakibi esram ile gelirken ps4 malesef tokyo üniversitesi stajyer öğrencilerinin elinden çıkan ısı sorunlu, düşük malzeme bir konsol olarak önümüze geldi. Malesef suç yapımcıda değildir, konsol malesef Xbox One'ın gerisinde kalmaktadır, Sabit 60 fps ve yağmur gece isteyenler Directx12'nin olduğu konsola, yani Xbox'a yönelmeli ve Forza 6 oynamalı.

Guest-1E1FC651D

30.5.2016 14:03:58

+5
HAHAHA. Gran Turismo'da hava şartlarının olmamasına gülmüyorum. Bir zamanlar sanki bu bir farz'mış gibi illaki forzada'da olmalı forzada'da olmalı, niye yok diye bağıran fanları sahneye davet ediyorum. Ve şu smiley'i eklemek istiyorum, çünkü hakettiler.

Dennis Jr

30.5.2016 14:00:44

+2
Bir devin tukenisini izledik son perdedeydik ve bitti hayirli olsun

BSC Misafiri

30.5.2016 14:00:01

+2
Biride cikip AL SANA YENI NESIL diyor ya azina vurasim geliyor arkadas. Ulan yapimci aptalsa ya da FORZA 6 oynamaktan oyunu yapmaya zaman bulamamissa konsolun sucu ne. Uncharted oyna gozlerin grafik gorsun biraz benchmark yerine avel!

FoxHound

30.5.2016 13:37:38

+1
Al sana yeni nesil !!!

Kennnn

30.5.2016 13:26:59

+1
Umarım oyun çıktığında görsel olarak tatmin ederde oyun içinde değişen hava şartı, gece gündüz gibi olayları falan pek aramayız. Aklıma geldi 2000 yılında dreamcast'te oynadığım le mans 24 oyunu vardı infogrames yapmıştı daha o zaman vardı gece gündüz olayları.

KAKÁ

30.5.2016 13:22:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Haberi saptırma şimdi Forza 6 60FPS konsolun gücü yetmiyor dıye dinamik hava yapamıyorlar dıye zırvalayan kesimden yorum bekliyoruz ne oldu donanımına çok guvendıgınız Ps4 kaldıramadımı ha?
Valla ben neyse o söylerim, evet kaldıramadı görünen o ama konsolun exleri maşallah khardeshim yaqıon hany modunda

Project Scorpio

30.5.2016 13:19:27

+7
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Neyin kafası bu Çağlarcım forzada bırak döngüyü gece yoktu lan gece, daha 6da yeni geldi
Haberi saptırma şimdi Forza 6 60FPS konsolun gücü yetmiyor dıye dinamik hava yapamıyorlar dıye zırvalayan kesimden yorum bekliyoruz ne oldu donanımına çok guvendıgınız Ps4 kaldıramadımı ha?

Chirrut Imwe

30.5.2016 13:18:25

0
%50 palavradan güc

KAKÁ

30.5.2016 13:10:25

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Forza da dinamik hava şartları yok diyenleri sahneye davet ediyorum.
Neyin kafası bu Çağlarcım forzada bırak döngüyü gece yoktu lan gece, daha 6da yeni geldi

Project Scorpio

30.5.2016 13:06:06

+24
Forza da dinamik hava şartları yok diyenleri sahneye davet ediyorum.

refuse2k3

30.5.2016 13:06:03

+4
Grafikler de şaheser zaten bozmayın tabi...

wildlove

30.5.2016 13:05:41

+5
Driveclub'da var da ne oluyor oynadığım en kötü ve ruhsuz yarış oyunlarından biri.

AntiClon

30.5.2016 12:58:52

0
en azından dürüstler...

ReflexAction

30.5.2016 12:50:46

0
ps3 e de çıkarsaydınız bari

snakefatih

30.5.2016 12:49:08

+1
Seviyorum bu adamları koşulları baştan belirliyorlar öyle yanar dönerli oyun bize göre değil diyorlar

Kendomen

30.5.2016 12:46:52

+1

cenk-di

30.5.2016 12:42:45

0
Yeni nesile geçmeye niyetleri yok heralde.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo Sport
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız