Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gone Home, 15 Ağustosta Çıkıyor

 
   BioShock 2 ve BioShock: Infinite'in bölüm tasarımcılarından birisi olan Steve Gaynor, 2K Marin'den Johnemann ve editör/araştırmacı Karla Zimonja ortaklığında geliştirilen bağımsız yapım Gone Home için çıkış tarihi verildi.

   Uzun süredir ailesinden haber alamayan bir adamın ailesini ziyaret etmesi ve devamında evde kimseleri bulamamasıyla başlayan hikaye 90'larda geçiyor ve First Person bakış açısından oyunculara sunuluyor. Unity motoruyla geliştirilen oyunda çevreyle etkileşim had safhada olacak ve bu gizemli hikayede doğaüstü güçler yer almayayacak.Uzun süredir beklenen yapım 15 Ağustosta çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FullBrightCompany gone home keşif bulmaca gizem first person pc The Fullbright Company çıkış tarihi
İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları Nintendo'dan HackYourConsole Sitesine Dava
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Harpooner

3.2.2014 02:11:10

0
Ağır spoiler [spoiler=6091946192] Ya ne gerdi oyun beni, inler cinler, acaba en sonda yukarı çıkarken la bunlar sevişiyormu hala falan dedim bi ara, sonra cin çağırma yı gördüm iyice korktum, bölye korku teması olmayan bi oyunda neyse, yani SAM diğer kıza mı gitti, yok atladığım bişey mi var, inler cinler mi bunu gönderdi, ciddi soruyorum.[/spoiler]

BSC Misafiri

12.8.2013 17:49:45

+2
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Oyun sektörü nereye gidiyor? bir araya gelen 3 kişi basit basit dandik oyunlar yaparak 5-6 dolar gibi fiyatlar koyup paraya para diyorlar. Yok mu bunun bir düzenlemesi? Nerde eski cod, quake gibi şaheserler nerde bu oyunlar!!
Bunu alın içeri.

sangokudbgt

12.8.2013 17:05:45

-4
Oyun sektörü nereye gidiyor? bir araya gelen 3 kişi basit basit dandik oyunlar yaparak 5-6 dolar gibi fiyatlar koyup paraya para diyorlar. Yok mu bunun bir düzenlemesi? Nerde eski cod, quake gibi şaheserler nerde bu oyunlar!!

StrikeX

12.8.2013 12:10:22

0
Bağımsız yapımcılar iyiki varsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gone Home ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız