Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Godus, iOS Çıkışını Yaptı


      PC'de oldukça beğeni toplayan tanrıcılık simülasyon oyunu Godus için sevindirici bir duyuru geldi. Yapımcı 22Cans, oyunun iOS platformuna geldiğini duyurdu. Üstelik bu ilginç oyunu mobil cihazınızda denemeniz için herhangi bir ücret vermeniz gerekmiyor.
 
      Godus'un mobil sürümünde insanlara yardım edecek, ihtiyaçlarını karşılayacaksınız. Oyunda ilerledikçe de yönettiğiniz insanlar medeniyet yolunda adımlarını atacak. Eğer simülasyon tarzı yapımları seviyorsanız Godus'u denemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Zaten oyun ücretsiz olduğundan kaybedecek pek bir şeyiniz yok.
 
      Yapımın mobil çıkışı için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Godus'un Android sürümü için şu an herhangi bir bilgi yok.  Oyunun iTunes sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
godus simülasyon bağımsız indie mobil ios
Ryse: Son of Rome Türkçe Olmayabilir Battlefield 4 Origin'de Bir Haftalığına Ücretsiz (Güncellendi)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheRebeliousTR

29.11.2014 15:17:49

0
Bu oyun dinimize ters bence. Müslüman insan oynamamali. Ben 5 dk oynadım pişman oldum ardından tövbe ettim. Sizde oynamayın şirk koşmaya benziyor.

Alondate

10.8.2014 04:12:38

0
Oyun müslüman din kardeşlerimizi çok rahatsız etmiş. Neden? Çünkü oyunda tanrısınız. Çok büyük bir günah bu. İnsanı dinden çıkarır aman dikkat edin oynarken kardeşlerim :(

BSC Misafiri

8.8.2014 00:30:35

0
oyun güzele benziyor!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Godus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız