Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gods & Monsters İsminin Değiştirilme Sebebi Monster Energy

 
Ubisoft'un E3 2019'da Gods & Monsters adıyla duyurduğu açık dünya üçüncü şahıs aksiyon macera oyununun ismi Immortals: Fenyx Rising olarak değiştirildi ve bu değişikliğin arkasındaki sebep ortaya çıktı: Monster Energy.

Enerji içeceği markası Monster Energy, ticari marka ihlali sebebiyle Nisan 2020'de Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi'ne itirazda bulundu.
 
Eğlence sektöründen yasal konularla ilgili açıklayıcı videolar paylaşan iş hukuku firması Hoeg Law tarafından belirtilene göre Monster Energy giysiler, aksesuarlar, espor etkinlikleri sponsorlukları ve Monster Energy Supercross: The Official Video Game gibi oyunlarla video oyun sektöründe yer alıyor ve Gods & Monsters isminin Monster Energy ile ilişkilendirilebileceği ve bunun da işlerine zarar verebileceği düşünülmüş.
 
Ubisoft, içinde Monster geçen binlerce marka olduğunu belirterek ilk başta buna itiraz etse de ve muhtemelen kazanacağı bir dava olsa da oyunun ismini değiştirme kararı aldı. Ubisoft'tan Julien Galloudec, oyunun duyurulduğundan bu yana değiştiğini ve yeni ismin daha iyi uyduğunu belirtiyor.
 
Immortals: Fenyx Rising, 3 Aralık 2020'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia için çıkacak. Detaylarına ve yeni fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Ubisoft Family Gods and Monsters RPG
The Boys'un 2. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı The Uncertain: Light at the End Ekim'de PC için, 2021'de PS4, Xbox One ve Switch için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.9.2020 09:31:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Emulatorler var Pc de kusursuz sekilde calistiriyor zelda botw oynayabilirsiniz. Ben pc de bitirmistim zelda yi bayagi oldu.
emulatör nasıl kullanabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok..

sh4dy_081991

16.9.2020 01:26:25

0
Emulatorler var Pc de kusursuz sekilde calistiriyor zelda botw oynayabilirsiniz. Ben pc de bitirmistim zelda yi bayagi oldu.

BSC Misafiri

15.9.2020 20:54:51

0
Uzun süredir duyduğum en anlamsız bahane, God olan her oyuna God Of War dava açabilir demek o zaman, ki Monster öyle özel bir isim ya da kelime de değil, Mario gibi özel bir isim ya da Coca Cola'daki Coca gibi özdeşleşmiş bir isim de değil, bahane bildiğin marka akla gelsin diye zorlama...

BSC Misafiri

15.9.2020 18:53:14

0
Açıkcası brn ubisofta kızmıyorum, zaten e3 fragmanında bile belliydi çakma bir zelda oyunu olacağı, ama düşünüyorum kardeşim zelda güzel oyun mu? evet, Türkiye'den düşünmek gerekirse Switch'in fiyatı 5k olmuş zırf bi zelda için 5k verilmez, onum yerine alaın 260 a 215 e zelda çakması bu oyunu aynı tadı verir mi? Tabi ki hayır ama en azından zelda hakkında bir fikirleri olur.

BSC Misafiri

15.9.2020 16:56:32

0
e böylede Immortal: Unchained oyunu var?

BSC Misafiri

15.9.2020 16:52:44

0
çakma zelda odyssey oyunu geliyor ubishit yine bildiğimiz gibi kopyala yapıştır oyunlarına devam ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Immortals Fenyx Rising
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız