Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War'da Kratos'un İsmi İçin Aslında Başka Planlar da Varmış

 
God of War serisinin Cory Barlog ile birlikte birçok oyununda yapımcı ekipte çalışan ve üçüncü oyunun da baş yapımcısı olan Stig Asmussen, geçtiğimiz günlerde yeni bir röportaj gerçekleştirdi. Stig Asmussen, efsanevi karakter için düşünülen diğer isimleri açıkladı.
İşte yaptığı açıklamalar:
 
"İlk oyunun yapım aşamasında David Jaffe ile birlikte pazarlama ekibine isimler sunuyorduk. Kratos için üzerinde en uzun süşündüğümüz isim Dominus olmuştu. Ancak pazarlama ekibi bu ismi beğenmedi. Birçok ekip arkadaşımız farklı farklı isimler ortaya atıyordu. Kratos ile birlikte teklif ettiğimiz isimlerden biri de Stig idi."
 
Daha önce de oyunun uzun süre Dark Odyssey adıyla piyasaya çıkarılmak üzere olduğu söylenmişti. Belki de alternatif bir evrende ana karakteri Dominus olan ve Dark Odyssey adında hiç de başarılı olamamış bir Sony oyunu vardır. Ne dersiniz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer god of war 4 iv ascension sony santa monica kratos ps4 play station iskandinav mitoloji tanrı thor
Oynaması Ücretsiz Olacak Dr. Mario World'ün Yeni Videosu Yayınlandı Spider-Man: Far From Home Gişeyi 580 Milyon Dolarla Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

10.7.2019 22:49:58

+1
State of Decay 2 var, başyapıt bir oyun, tam senin aradığın kalitede [:'(]

İdrak İstimlak

9.7.2019 16:35:50

0
Ya zaten anlat, anlat millete izah edemedik, birileri kırık plak misali aynı şeyi söylüyor. Bazen acaba bu üye gerçek mi, yoksa aynı cevapları yazan bir bot mu merak ediyorum?

Metal-Gear

9.7.2019 15:11:09

+1
AC Odyssey'in ana hikaye kıvamında bir kaç tamamlanabilir yan hikaye vardı, çok büyük dünya olmasına rağmen o görevleri yapmak uğruna gezmek güzeldi. Witcher 3 keza aynı şekilde küçük görevler için değilde daha ana görev kıvamı taşıyan görevler için gezmek güzeldi. Bu tarz gezmeyi güzel kılan görevler haricinde tüm açık dünya oyunlar çevreyi mecburen çer çöp toplama işi ile dolduruyor. God of War yarı açık dünya bir oyundu, cüce görevleri hem kaynak hem yan hikaye unsurları ile doluydu örneğin. Böyle bir açık dünya yapısı gayet güzel, hem Kratos'un ağırlığına zarar vermemiş hem de oyunu Witcher 3 gibi bir şeye çevirmemişti. GoW baya riskliydi ama yapacağı şeyi çok güzel uyarladı paçayı kurtardı. Şu an piyasadaki diğer demirbaşların açık dünyaya dönmesi onların da paçayı GoW gibi kurtarabileceği anlamına gelmez. Zaten ara sıra güzel alternatifler geliyor, mesela Days Gone, last of us tarzında bir oyunun açık dünya hali. Metro keza açık dünya oldu son oyunla, aşırı özgürlük vermese de bu hali bile oyunu tökezletti. Metro'yu bile bitirebilecek bir hamle bu, her oyunun şu anki türünde kalması çok daha sağlıklı o yüzden.

İdrak İstimlak

9.7.2019 07:02:06

+3
Assasins Creed'in sözde aktiviteleri ile dolu haritasında, bu aktivitelerden artık haritanın kendisi görünmez hale gelmiş. Oyuncular bu saçma sapan kıl tüyleri toplamadan oyunu bitirmekte zorluk çekiyor. Tabii parayı basan time saver alıp her şeye rahatça ulaşıyor. Ubisoft ve türevi firmalar para kazanmanın güzel bir yolunu bulmuş.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
En son Shadow of Mordor'da level atlamak için yüzlerce saat açık dünya(!) haritada level kasma olayına hiç girmiyorum. Bu güzel(!) aktiviteler oyunların içine etti maalesef. Hala niceleğin, nitelikten üstün olduğunu savunan bir kitle var, bunlara yeterki yüzlerce saat süren oyun ver, kısa olmasın, paralarının karşılığını boşuna harcanan yüzlerce saat olarak alsınlar yeter, gerisi önemsiz...

Metal-Gear

9.7.2019 02:32:33

+2
Bundan bütün oyunların GTA gibi olmasını istediğin şeklinde bir anlam çıkıyor. GoW linear değil exponential bir oyundur bu arada.

Geldimmigordun

8.7.2019 23:29:25

+2
kesinlikle söylediklerine katılıyorum ama mesela bir parçası eksik olsa şuan insanlarda uyandırdığı duydular farklı olurdu kratos geçmişiyle karakteriyle oyun mekanlarıyla müzikleri ile tam bir efsane @Mutlak.Sıfır bazı oyunlar çok lezzetli yemek gibidir tek sefer yersin biter gider

Guest-E87629FD5

8.7.2019 22:10:10

+4
Bunları, aynı şeyleri, bıkmadan usanmadan daha kaç milyon kez yazacaksın? Düş yakasından forumun. Benim muhabbet kuşu daha fazla kelime biliyor senden.

Guest-AEF248198

8.7.2019 21:02:11

0
Lineer oynanış oldığu sürece tek seferlik oyun oluyor bunlar maalesef. Uncharted 4'ü bitirdim mesela bir daha dönüp oynamam ama bir Gta V'i Rdr 2'yi Witcher 3'ü bitirsem bile dönüp dolaşır yine oynarım o oyunları yapılacak tonla güzel aktivite oluyor.

Metal-Gear

8.7.2019 20:07:26

0
Bir sürü tasarımcının bir araya gelmesi sonucu, uzun uzun üzerinde düşünülüp belki yüzlerce konsept art çiziliyor. Aralarından en iyi olan seçilip şekillendiriliyor. Tesadüf değil fikir ürünü, işi fikir üretmek olan insanların akıllarından çıkan şeyler.

Guest-E87629FD5

8.7.2019 18:36:48

+2
Tesadüfen değil panpa, göklerden inen bir karar vardır.

Geldimmigordun

8.7.2019 16:10:05

0
Böyle efsane olmuş filmler diziler oyunlar karakterler sizce tamamen tesadüfen mi yaratılıyor?

BSC Misafiri

8.7.2019 15:49:36

0
Demos diye bir isim de düşünülmüş zamanında. Sonra alay konusu olurmuş diye vazgeçmişler

Guest-E87629FD5

8.7.2019 15:34:09

+1
Oha diyorum, Dominus ismi Latince, ne alakası var Yunan Mitolojisiyle? Tabii ki vazgeçilir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War 4
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız