Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarök için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Geliştirici Santa Monica Studio, God of War Ragnarok yeni ekran görüntülerini Game Informer aracılığıyla yayınladı.
 
God of War Ragnarök, God of War'un (2018) devamı olarak karşımıza çıkacak. Kratos ve Atreus, bir kehanete göre dünyayı sona erdirecek bir savaşa hazırlanırken cevaplar aramak için Dokuz Diyar'ın her birine gidecek.   
 
Oyun, Standart, Digital Deluxe, Collector's ve Jotnar sürümlerine sahip olacak. God of War Ragnarok Standard Edition içerisinde tam oyun (dijital ve fiziksel) yer alıyor. Oyunu PlayStation 4 konsollarına standart sürüm olarak satın alırsanız 10 Dolar (Yerel fiyatlandırma değişebilir) karşılığında PlayStation 5 sürümüne yükseltebilirsiniz. 
 
God of War Ragnarok, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
Görseller
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz God of War Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio PS5
PS4 için Öne Çıkan Spor Oyunları PlayStation Plus Kütüphanesine Eylül Ayında Katılacak Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ayhanaydn78

3.9.2022 15:05:38

0
Bu oyun hakkında çok önemli bazı bilgileri hala daha saklıyorlarmış gibi hissediyorum. Aksi takdirde koskoca Santa Monica aynı oyunu bir daha çıkarmaz diye düşünüyorum.

aterikasedi

1.9.2022 21:52:30

+1
Ben oyuncu adamım.Hiçbir firmayı ya da platformu babamın firması gibi savunmam.Hangisi işime geliyorsa , hangisi bana daha çok şey vaadediyorsa , hangisi beni daha çok eğlendiriyorsa ona kayarım.Şu an pcim yok.Ezik xboxımla takılıyorum.

GT_55

1.9.2022 21:38:57

0
Şu pcboyluğu bi bırakamadın gitti.

BSC Misafiri

1.9.2022 20:43:51

+1
Bu nasıl forum laf söyledi bal kabagı dogra dogra koy tabağı oyun resmen 1000tllik dlc olmuş kimsede aksini söemesin

BSC Misafiri

1.9.2022 20:42:17

+1
Fanboy falan değilim God of War’unda en büyük hayranlarından biriyim. PS2 den beri takip ettiğim bir seri ilk defa önsipariş vermeye elim gitmedi. Spoiler vermek istemezsin anlarım ama indie oyunlar bile daha düzgün promosyon çalışması yapıyor. Geçmiş kötü tecrübelerime dayanarak bende önsipariş vermiyorum babanızın oğlu gibi savunmayın burda yoksa siz üzülürsünüz. Oyunun fiyatının nispeten uygun olması, oynanış gösterilmemesi herşeyi geçtim bu kadar ketum bir sessizlik bende iyi bir izlenim bırakmıyor. Zaten ellerine dolandı 2. oyunda final yapacaklar. Cory Barlog işin içinde yok. 3 tane fazladan God boss göreceksiniz diye oyunun başyapıt olacağı fikrine kapılmayın. Herşeyi 2. oyuna bıraktılar senaryoda çok fazla soru işareti hatta boşluk var hepsini dolduracam derken çorba bir yapım olabilir.

Philipp_Plein

1.9.2022 18:46:51

+1
Çöp serinin yeni dlc si.

Krone

1.9.2022 14:55:56

0
Geliyor goty

BSC Misafiri

1.9.2022 14:53:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mithrandir. rdr2 gibi oyun tarihinin en iyi oyununu gow2 gibi witcher 3un DLCsi kadar etmeyecek oyunla kıyaslaman komik.
GOW değersiz yani, Zamanında o tarihin en iyi oyunu dediğin oyuna çakmıştı ama..

BSC Misafiri

1.9.2022 13:42:45

+1
Hocam bence PS3'ten 4'e geçiş çok daha etkileyiciydi.. Hem Grafikler arttı, Hem FPS daha yüksek ve Stabil oldu, Hemde çözünürlük 1080p'ye geçince cam gibi gelmişti.. İnfamous Second Son'ı oynadığımda, Killzone, Driveclub oynadığımda, BF4'ü 60 fps oynadığımda, GTA 5'i oynadığımda ps3'e dönünce ıyy nasıl oynamışız demiştim..Şimdi PS4'e dönüp bakıyorumda hiç öyle birşey yok..Sanki PS5 almamın tek nedeni 60 fps yaması olması gibi.. Şuan herhalde en kanlı canlı yeni nesil diyeceğimiz oyun Demon Souls... Evet evet Kesinlikle PS4 çok daha etkileyiciydi...

BekirTemel

1.9.2022 12:39:21

0
Ön yargı yapmayın adamlar belki o kadar güveniyor ki oyuna, videosuz gelecek ve herkesi büyüleyecek, cuberpunk müthiş görüntüler ile geldi de ne oldu gördük

Kartal Göz

1.9.2022 12:29:10

+1
Sağlam bir AAA oyunun geliştirilmesi seneler alıyor. GOW 4 sene, RDR2 7 sene sürmüştü. Konsol da dediğin gibi yeni çıktığı için sadece o konsolun donanımlarına ve yeteneklerine özel olarak çıkacak oyunların gelmesi zaman alacaktır. Bence Ratchet ve Demon Souls ile yine de işi iyi kotardılar çok erken bile çıktı bu oyunlar. Biri remake tabi ama olsun. İşin bir de ticari boyutu var. PS5 çıktığı zamanlarda PS4 gibi yaygın değildi. Halen daha o kadar yaygın değil. Şimdi bir tarafta 100+ milyon satmış konsol varken diğer tarafta 10 milyon satmış konsol olsun. Sen gidip 100+ olan yüksek müşteri potansiyelini esgeçer misin? Ticarî yönden tam bir ahmaklık olurdu. O yüzden Cross-gen yaptılar. Zaten Sony 2 sene önce "2 sene daha PS4 konsollarını destekleyeceğiz" demişti. Sözlerini de tutuyorlar. Ortada bir absürdlük yok. Zaten PS3'ten PS4'e geçişte de aynı şeyler yaşanmıştı. PS4'te bir süre oynayacak oyun yoktu. Yani alışık olmadığımız manzaralar değil. Birçok yerli oyun basını da bu konuda çok uyardı zaten. Enis Kirazoğlu da uyardı, oyun basınından olmasa bile Mesut Çevik de uyardı, Multiplayer da uyardı, belki Can Sungur da uyarmıştır. İlla ki diğerleri de uyarmıştır. Ben hatta PS4-PS5 geçişini daha başarılır buluyorum şahsen. X86 mimarisine geçisin etkisi de olabilir. He bunu biraz da oyunlarını PC'ye getirmek için de yapmış olabilirler tabi. Kazan-kazan durumu. Ben açıkçası oyunlarının PC'ye gelmesinden rahatsız değilim ama şöyle. Bana zamanında Only On PS diye sattığı şeyi bir süre sonra PC'ye de getirince rahatsız oluyorum. Çünkü ortada yalan yanlış bir reklam ve tüketiciyi aldatma durumu oluyor. Belki o oyun için konsol aldım ama PC'ye geleceğini bilsem vazgeçer beklerdim. Veya PC'de daha ucuza alırdım. Ama öyle olmadı. Baştan böyle yalan yanlış reklamlara girmeseler sorun yok. Veya açıkça time-exclusive diyecekler, buna da eyvallah. Ben şu konuda şikayetçiyim. Multiplatform multiplayer oyun yapıyorlar ama cross-platform değil. Büyük saçmalık. Kardeşim oyunu online ve her platforma veriyorsun bari hepsi birbiriyle çevrimiçi olarak oynayabilsin değil mi? Seçenek olarak koyarsın isteyen kendini belirli platformlardaki çevrimiçi oyuncularla sınırlar, isteyen herkesle çevrimiçi oyununu oynar. Böyle şeyler oyunları daha çok sattırır. Multiplatform ve online yapıyotsan cross-platform opsiyonu da koyun işte, mis.

Mithrandir.

1.9.2022 12:27:43

0
rdr2 gibi oyun tarihinin en iyi oyununu gow2 gibi witcher 3un DLCsi kadar etmeyecek oyunla kıyaslaman komik.

BSC Misafiri

1.9.2022 12:14:25

0
Yaa bu oyun anlamsız şekilde video konusunda çok ketum davrandı.. Sanki oyunun satmasını istemiyorlar gibi..

BSC Misafiri

1.9.2022 12:13:52

0
Ya çok aynı duruyor ya, en azından hikaye sağlamdır diyeceğim ona da pek güvenemiyorum. Neyse çıksın bi bakalım. Tahminlerimin üstünde bir şey olursa alır oynarım :)

BSC Misafiri

1.9.2022 12:11:04

0
Sürekli aynı oyunların remastered veya yeni oyun motoruna aktarılmaktan, karakterlerin baştan modellenmek, haritalara fazladan çimen eklemek dışında pek fark olmadan aynı animasyonlarla aynı oyun olmasına rağmen remake diye isimlendirip tam fiyattan satılan sürümler yerine (Örn: The Last of Us Part I) aynı oyun üzerine expansion mantığı ile yeni içerikler ekleyip oyun çıkarmalarına tavsiye ederim (Örn: Uncharted Lost Legacy, Marvel's Spider-Man Miles Moreles, God of War Ragnarök).

BSC Misafiri

1.9.2022 12:09:52

+2
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Dlcden yeni bir oyun olmasını beklemeyin
Blood and Wine'ı zamanında DLC değil yeni oyun diye kakalamaya çalışsssalar ben yeni oyun bu derdim.

BSC Misafiri

1.9.2022 12:09:20

+1
Kardeşim bu oyunda olacaklar belli bu bir devam oyunu= 1- Boss dolu olacak, 2-Standart düşman tipleri daha çeşitli olacak. 3- Yeni savaş animasyonları olacak. 4- Yeni ve daha detaylı diyarlar olacak. 5- Daha kaliteli yan görevler olacak. 6- Hikayede yeni maceralara yelken açacaz, İlk oyun sonun başlangıcıydı, Asıl ana oyun bu. 7- Gizli tutulan Sürpriz şeyler olacak (silah vb. gibi). Ara nesil bir oyun olduğundan dolayı Grafiklerde çok az bir ilerleme bekliyorum başkada bir şey beklemiyorum.. Oyunun ana cihazı PS4 çünkü. Bunlar benim için almaya değer şeyler..Sevdiğim kalitesinden memnum kaldığım bir oyunun devamını neden almayayım ki.. Sevmiyorsan almazsın olur biter. Şimdi mesela GTA 6 duyurulsa koşa koşa alacam haa baktığım zaman haritası ve hikayesi değişen bir oyun sadece. Ama oyunu oynattıran şey özgür oynanışının kendisi.. Bana GOW'u oynattıracak olan şey ise Hikayesi ve Oynanışı...

BSC Misafiri

1.9.2022 12:05:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Dlcden yeni bir oyun olmasını beklemeyin
Evet daha hantal bir kovboy deneyimi bekleyelim, Yıllanmış olan sipere geç adam vur mekaniklerini bekleyelim..Önceki oyunla Aynı şeyleri yapmak için bekleyelim..Sen RDR 1'in daha detaylı halini tam oyundan sayarken bunu saymaman ilginç. İnsan oğlu çok iki yüzlü gerçekten..

BSC Misafiri

1.9.2022 12:04:15

0
3 seri olarak planladıkları oyunu 2’ye indirdiler ellerine yüzlerine bulaştı çünkü senaryo. İlk oyunun senaryosunda bir çok boşluk vardı. Ayrıca bir yerden sonra gereksiz uzuyor ve karmaşık bir hale geliyordu. Nasılsa 3 oyun çıkarıcaz mantığından dolayı ağır ağır işlemeye çalışmışlardı ama sadece çoluk çocuk ve hevesli gençlerin bazılarını kandırabildiler. Şimdi ikinci oyunda senaryo kim bilir ne haldedir işleri çok zor arap saçına döndüğünü düşünüyorum ve senaryodan çok büyük eleştiri alacaklar bu noktadan sonra hasarsız kurtulamazlar çünkü.

waltran

1.9.2022 11:36:17

+1
yeni donanimla beraber gelen expansion pack olarak bakmak lazim bu oyuna.

aykut291

1.9.2022 10:55:38

0
Yani bilmiyorum herkesin rengi ve zevki tabiki kendinede yani şu Oyunada kötü diyebiliyorsanız hangi Oyunlara güzel diyorsunuz gerçekten merak ediyorum.Yani adamlar daha ne yapacaklar ellerinden geleni yaparak bize oynanbilir kaliteli bir Oyun çıkarmaya çalışıyorlar ister beğenirsin istersem beğenmesiniz tercih size ait.Fakat piyasaya kaçtane şunun gibi seviyede Oyun çıkıyor? Yok ilk Oyunla aynı yok mekanikleri aynı yani adamlar ne yapsın Her Oyun için ayrı mekanik ayrı bir tasarım ayrı bir konsept üretmenin nekadar zor ve çok zaman isteyen bir iş olduğunu biraz sorgulayın.God of War ilk 4 serisi için aynı mekanikleri ve aynı konsepti kullandıkları gibi bu seridede aynı konspeti kullanacaklar elbet Ps5 e özel bir Oyun yapmaya karar verdiklerinde buseferde başka bir konsept yapabilirler.Yani firmanın size sunmuş olduğuyla yetinmelisiniz.Yeni konsollar daha yeterli pazara ulaşamadı.İlk yeni nesil oyun oynadıysanız görmüşsünüz Ratchat And Clank Rift Apart Oyunda akıcı pixar seviyesinde animasyon kalitesini ve mekaniği gördük o oyunda ama İnsonmiac Games yeterli seviyede satış alamadığını düşünüyorum çükünkü ps5 daha şu anda 20 milyon adeti yeni buldu.Yeteri kadar pazar oluşmadığü sürece yeni Oyunlar göremeyicez bu muhabbet her yeni jenerosyan devrindede oluyor.

arnavut_efe

1.9.2022 09:19:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aterikasedi Yeni ne var kardeşim Allah aşkına.Konsol çıkalı 2 sene olacak.10 tane ps5'e özel yeni nesil oyun say desem sayabilir misin ? Demon Souls ve bir iki oyun hariç hepsi crossgen ps4 oyununun yüksek çözünürlüklü hali. Xbox oyun fakiri diyorsun da pcdeki her oyun xbox da mevcut.Öyle bir oyun kıtlığı falan yok yani. Sorun yeni nesil oyunların henüz iki platforma da gelmemiş olması.Konsollara özel oyunların çok arka plana itilmiş olması.Ortalık remaster-remake oyundan geçilmiyor.Eskisi gibi her platformun kendine has oyunu olmalı. En güzeli Nintendo valla.Yapıştırıyor yeni bir Mario , bir Zelda. Meraklısı alıp oynuyor.Konsolların konsolluğu kalmadı artık.Pc kutusuna döndüler iyice.
pcdeki her oyun xboxta yok kardeşim öyle bir dünya yok.. bir çok oyun var diyebilirsin ama pc oyun kataloğuna asla yetişemez konsollar... xbox şöyle diyim online altyapısı ps ye göre çok daha güzel daha yeni xbox series s imi satıp ps5 aldım online servisleri arasında ciddi fark var birde xboxta aldığım internet 96mb playstationda aldığım 65mb ordada ciddi fark var.. cevap verdiğin arkadaş sanırım gamepass vs ps plus şeklinde yorum yapmış o konudan bahsediyorsa haklı ama bahsetmiyorsa zaten parası olan herşeyi oynuyor playstation oyunlarını oynamamk birşey kaybettirmez..exclusive oyunlarını takmıyorum ben açıkçası arkadaşlarım için playstation aldım ama şöylede birşey var xboxta sadece game pass oynuyordum çünkü ev kredisi vs ödemelerimden oyun alamıyordum şimdi bittide çok şükür playstation almayı tercih ettim xbox a yatırım yapmak yerine ondada zaten 60-120 tl lik oyunlar alıyordum indirimden neyse oyunsuzluktan sadece rainbow six ve for honor oynuyordum sabah akşam he oyun yokmu var ama kuru kalabalık hepsi bi ea oyunları var okadar o konuda playstation kataloğu çok daha iyi aldığımdan beri sürekli oynamadığım kaliteli oyunlar oynuyorum yine rainbow six ve for honor aldımmı ordada aldım zaten ps4 döneminde dijital almıştım kütüphanemde vardı ama inan onları açasım gelmiyor ps kataloğundaki oyunları oynamaktan sabah akşam oynadığım oyunların yüzüne bakmıyorum..

JaReD22

1.9.2022 07:42:53

+1
Dlcden yeni bir oyun olmasını beklemeyin

aterikasedi

1.9.2022 02:39:30

+1
Yeni ne var kardeşim Allah aşkına.Konsol çıkalı 2 sene olacak.10 tane ps5'e özel yeni nesil oyun say desem sayabilir misin ? Demon Souls ve bir iki oyun hariç hepsi crossgen ps4 oyununun yüksek çözünürlüklü hali. Xbox oyun fakiri diyorsun da pcdeki her oyun xbox da mevcut.Öyle bir oyun kıtlığı falan yok yani. Sorun yeni nesil oyunların henüz iki platforma da gelmemiş olması.Konsollara özel oyunların çok arka plana itilmiş olması.Ortalık remaster-remake oyundan geçilmiyor.Eskisi gibi her platformun kendine has oyunu olmalı. En güzeli Nintendo valla.Yapıştırıyor yeni bir Mario , bir Zelda. Meraklısı alıp oynuyor.Konsolların konsolluğu kalmadı artık.Pc kutusuna döndüler iyice.

LGatakan

1.9.2022 02:34:15

0
Oynanış videosu bekleyenler: Oyunun grafik motoru aynı, üstüne skin giydirip, çocuğu biraz büyütüp ortamlara salacaklar işte. Ne bekliyorsunuz ki? İlk oyunun gölgesinde kalır ama gene de kalburüstü olur.

Yurtsever1453

1.9.2022 02:32:59

+7
PS5'te bir sürü oyun var. Xbox gibi oyun fakiri değil.

aterikasedi

1.9.2022 02:12:28

+5
Adamlar God of War 2018den 5dklık oynanış videosu çekip yayınlasa ve bunu Ragnarok'un oynanış videosu diye sunsa kimse yadırgamaz hmm iyiymiş der.Aynı tas aynı hamam işte.PSci tayfa gamepadini kemiriyor oyunsuzluktan bunlar hala aynı çorbayı ısıtıp önüne koyuyor milletin.Hele bir Last of Us part 1 remasterededdırırıded olayı var ki evlere şenlik.Yeni birşeyler yapın agaa.

Ömer Hayyam12

1.9.2022 00:22:00

0
Yeni dlc, insan bari tr düblaj yapar.

mehmetalpertr

31.8.2022 23:23:00

0
Hala neden direniyorlar ve oyun içi video vermiyorlar anlamıyorum.

Arrastra

31.8.2022 22:38:59

0
2 ay kalmış gameplay yok anladım aga

Kasatka

31.8.2022 22:09:53

0
Benimde eleştirilerin varda burdakilerin ki elestiri değil fesatlık. Olm. Oyuna isinamayanlar heyecanlanayanlar sizi heyecanlandiricak cildirtacak bir kaç oyun önerisi söyleyim durun. Crackdown 3 oynayın. Hele o cloud yıkılma efekti yok mu hani 300 bin server vardı bı ara falan. State of decay oynayın mesela ben heyecandan oyunu oynayamiyorum o denli insanı heyecanlandıran bi yapım.

BSC Misafiri

31.8.2022 21:41:36

+2
birazcık bile heyecanlandırmaz mı

BSC Misafiri

31.8.2022 21:03:19

+1
Ve hala gameplay yok doğru dürüst. Bu oyunun Last of us Part 2’den daha fazla linç yiyeceğini düşünüyorum. Senaryo mekanlar tabiki farklı olacak bir zahmet ama geri kalan herşey aynı. God of war ruhu yok artık bu bambaşka birşey oldu. Keşke farklı bir karakterle aynı formulü deneselerdi bizde klasik God of war’u kaybetmeseydik.

Angel of the Lord

31.8.2022 20:44:08

0
Arayüzde can barı tamamen aynı sanırım. İlk oyun üstüne çeşitli boss savaşları ve farklı mekanlar ve birkaç kombo katacak sanırım. Eğlenceli olacaktır şüphe yok ama Last of Us part 1 ve bu oyun artık iyice para söğüşleme yoluna gidildi gibi gösteriyor Sony tarafında.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ragnarök
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız