Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War: Ragnarök için Myths of Midgard Adlı Yeni Video Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio, God of War Ragnarok için God of War (2018) olaylarını özetleyen "Myths of Midgard" adlı yeni bir video yayınladı.
 
Anlatımlı ve animasyonlu bir hikaye kitabı niteliğinde sunulan video, God of War Ragnarök'un piyasaya sürülmesinden önce size hikayenin nerede başladığını göstermek amacıyla ilk oyunun olaylarını anlatıyor. Uyarı: Bu videoda God of War'u (2018) oynamamış olanlar için bol miktarda spoiler bulunuyor.
 
Santa Monica Studio'dan eleştirmenlerin beğenisini kazanan God of War'un (2018) devamı geliyor. Fimbulvetr bastırıyor. Kratos ve Atreus, cevap arayışında Dokuz Diyarın dokuzunu da keşfe koyulmuşken Aesir kuvvetleri, kehanete göre dünyanın sonunu getirecek savaşa hazırlanmakta. 
 
God of War Ragnarok, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu God of War Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio PS5
Take-Two, Weta Workshop ile Yeni Bir Orta Dünya Oyunu Geliştirdiğini Duyurdu Aksiyon Roguelite Oyunu Ship of Fools'un Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

19.8.2022 11:59:16

0
Normalde bu Oyun 3 Oyun şekilde planlandı ama son anda 2. Oyunu son Oyun olarak çevirmişler.Bu Oyunda birsürü boss savaşı olacaktır büyük ihtimal öte yanda zevkler ve renkler tartışılmaz Annesini küllerini götürmek demişsiniz Oyunu sonun kadar oynadıysanız neden gittiklerini öğreniyorlar hemde çok fena vuruyor orası Karakter gelişimi sunum çok iyi yazılmış.

Philipp_Plein

19.8.2022 07:21:54

0
Balon of the year

BSC Misafiri

18.8.2022 23:20:55

0
Miles Morales Dlc falan değildi tıpkı GoW Ragnarok gibi ilk oyunun üzerine inşaa edilen yeni bir oyundu. Bu sistemle yapılan oyunlar pek parlak olmuyor. Oynanış videolarının olmamasının en büyük nedeni ilk oyunun aynısı diye eleştiri yapacakları susturmak olacak. Çünkü en çok bu yönde eleştiri alacak. Mekanikler zaten cilalanmış olacak sadece yeni bir senaryo göreceğiz. Başyapıt olsa emin olun ucundan kısından birşey gösterirlerdi.

aterikasedi

18.8.2022 22:30:34

0
Epik boss savaşlarının olmaması hayal kırıklığı yarattı.Öyle olunca oyunda ilerledikçe birşey olacak beklentisi gittikçe düştü.Zaten oyun boyunca benzer düşmanlarla savaştık.Emekli Kratos'un emekli God of War oyunu gibi olmuş.Epiklik yoktu yani.E hikaye de tırt.Karısının küllerini daha çıkarmaya çalışıyor.Çok matah bir amacımız yok.Bu amaç için yürü babam yürü.İlk üç oyun böyle miydi ? O ruhu kaybetmiş artık.

aykut291

18.8.2022 16:02:00

+1
Bu eleştiriyi yapan sadece sen değilsin Oyunu niçin sevmedin yeni mekanik sisteminden dolayı eski serideki mekanik atlamalı hoplamalı zıplamalı bir yapıdaydı bu birazdaha ağır başlı bir mekanik bu yüzden bir kesim eleştirdi doğru ama şunu anlamalısınız o mekanik bitmişti artık kendini tüketmişti Yeni bir soluk ve yeni bir mekanik inşaa ettiler ben çok sevdim hatta bayıldım.

BSC Misafiri

18.8.2022 13:02:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yanlız Miles Morales’te önceki oyunun mekaniklerinin, dövüş sisteminin üzerine yapılmıştı ve buna rağmen ilk oyuna göre kısaydı. Sende bunu biliyorsundur umarım. Bu kadar emin olma derim. Oynanış göstermek isteyen spoilersız oynanış gösterebilir bu da mazeret değil. LoU Part 2 bunu gayet iyi yaptı mesela. Neyse önsipariş yapan adama ne desem kabul etmez. Çıkışa kalmış 2 buçuk ay ortada bir şey yok daha önce hiç bir exclusive bu kadar sessiz sedasız gelmedi. Bu kadar iyi tarafından bakıyorsanız her şeye bu sizin probleminiz.
Sende Miles Morales'in DLC olduğunu biliyorsun umarım..Bu oyunun DLC olacam diye iddia eden bir tarafı var mı..

BSC Misafiri

18.8.2022 10:35:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yanlız Miles Morales’te önceki oyunun mekaniklerinin, dövüş sisteminin üzerine yapılmıştı ve buna rağmen ilk oyuna göre kısaydı. Sende bunu biliyorsundur umarım. Bu kadar emin olma derim. Oynanış göstermek isteyen spoilersız oynanış gösterebilir bu da mazeret değil. LoU Part 2 bunu gayet iyi yaptı mesela. Neyse önsipariş yapan adama ne desem kabul etmez. Çıkışa kalmış 2 buçuk ay ortada bir şey yok daha önce hiç bir exclusive bu kadar sessiz sedasız gelmedi. Bu kadar iyi tarafından bakıyorsanız her şeye bu sizin probleminiz.
Oyun iyi veya kötü olur ona birşey demem de..O kadar kısa olmasıda imkansız bee..En az ilk oyun gibi 30 saat olmalı..Kendileri 40 saat civarı olacak demişti sadece ana hikayesi..Daha bunun yan görevleri, keşfi falanla 60 saati bulur..Yanii bir kere bir sürü Boss olacak bu oyunda, 10 saatlik oyuna nasıl sığsın...

BSC Misafiri

18.8.2022 10:35:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: aterikasedi Kimse kusura bakmasın ben GoW seven biri olarak ilk oyunu da aman aman beğenmemiştim. Bu ondan da yavan olacak gibi duruyor. Umarım ters köşe yaparlar. da ağızlarda güzel bir tat bırakır.
Senin ağzında bırakmamış olabilir, Benim ağzımda fazlasıyla bıraktı..Bana göre beğenilmeyecek yönleri Boss ve düşman çeşitliliğiydi.. Bunları çözdüler mi benim için mükemmel olacak..

aterikasedi

17.8.2022 21:37:34

+1
Kimse kusura bakmasın ben GoW seven biri olarak ilk oyunu da aman aman beğenmemiştim. Bu ondan da yavan olacak gibi duruyor. Umarım ters köşe yaparlar. da ağızlarda güzel bir tat bırakır.

BSC Misafiri

17.8.2022 13:23:11

0
Yanlız Miles Morales’te önceki oyunun mekaniklerinin, dövüş sisteminin üzerine yapılmıştı ve buna rağmen ilk oyuna göre kısaydı. Sende bunu biliyorsundur umarım. Bu kadar emin olma derim. Oynanış göstermek isteyen spoilersız oynanış gösterebilir bu da mazeret değil. LoU Part 2 bunu gayet iyi yaptı mesela. Neyse önsipariş yapan adama ne desem kabul etmez. Çıkışa kalmış 2 buçuk ay ortada bir şey yok daha önce hiç bir exclusive bu kadar sessiz sedasız gelmedi. Bu kadar iyi tarafından bakıyorsanız her şeye bu sizin probleminiz.

BSC Misafiri

17.8.2022 11:40:48

+2
DLC deyip ağlayan tayfa, oynadığı çoğu oyun ya remastered ya remake ya da DLC'den bozma boyanmış eski oyun, GTA da DLC o zaman... Hem fakir hem de gururlu Türk genci, piyasada oyun yok ve parası da yok oyun beğenmiyor, bu kadar ezik misin? :D

general4242

16.8.2022 22:20:24

0
Nolamazzzzz

BSC Misafiri

16.8.2022 20:04:07

+2
Kusura bakmayında RDR'de de , GTA oyunlarında da hep aynı şeyleri yapıyoruz..Sadece harita değişiyor...Bu kafayla bakarsak herşey DLC...

BSC Misafiri

16.8.2022 20:00:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sadece bu işleri bilmeyenler sazan gibi atlar bu oyuna. Bugüne kadar GoW oyunları daima bir demo oynanışla tanıtıldı. Ve genellikle aylar öncesinden yaptılar bunu çıkmasına 2 ay kala değil. Benim fikrim bu oyun çıkışa hazır değil ve erteleme gelecek. Önsiparişe açmalarının sebebi bir nebze gaz almak oyunculara oyuna yaklaştıklarını hissettirmek. Bütün soruların cevabını bulacağı böyle bir oyunun oynanışının bile olmaması üstelik çıkışa 2 ay kala normal değil kesinlikle. Oyunla ilgili bir problem var orası kesin. Ben çıktıktan sonrada tepki alacağını düşünüyorum özellikle oyun süresi Miles Morales gibi kısa olacak bence. Önsiparişler iptal olursa şaşırmam.
Yok artık daha neler, Oyun süresi Miles morales kadar olacak dedin zaten oradan anladım olaya hakimlik seviyeni.. 4 yıldır geliştirilen bir oyun olduğunu, Oyunun mekaniklerinin, dövüş sisteminin, hikayesinin, dünyasının falan yeniden keşfedilmediğinden dolayı ilk oyuna göre çok daha hızlı geliştirildiğini biliyorsundur umarım...

BSC Misafiri

16.8.2022 19:58:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Rdr 2 dlcsi mi :)) iki oyun arasındaki farkı görmediniz sanırım
Aynı şeyin daha detaylısı işte ney yanii...Oynamasak bilmicez sanki, Hatta çok daha ağır hali..

BSC Misafiri

16.8.2022 19:56:42

+2
Ya siz ciddi misiniz ? Şu mantığın gerçekliğini kimse sorgulamiyor mu ?? :D Bak çocuğum Pr ve pazarlama hakkında zerre bilginiz olmadan sapla saman'ı ayırt edemeyen küçük beyinlerinizle yorum yapmayın rica ediyorum. 2018 de o gameplay'in gösterilmesi gerekliydi çünkü yeni bir IP gibi sıfırdan tasarlasan muazzam bir oynanış, oyunun ana menüsünden itibaren kesilmeyen karakter takipli yeni bir kamera açıs, yeni mitoloji ve sayamadığım birsuru yenilik tabi ki de gösterilecek ( ki sadece oyun çıkana kadar o gameplay vardi) şuan işe oturmuş ve oyunun alıcısı herkes için bilinen özlenen bir oynanış'ın yeniden tanitilip gosterilmesine ne gerek var ? ki bildiğimiz hikayenin devami bu ne gösterseler spoiler niteliğinde bu kadar basit düşünüp her Playstation oyununa laf atma gereği duyanların ciddi bir psikolog desteği almasını öneririm. iyi degilsiniz ya cidden

BSC Misafiri

16.8.2022 19:22:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Rdr 2 dlcsi mi :)) iki oyun arasındaki farkı görmediniz sanırım
Birincisi İki oyundada aynı şeyi yapıyorsun, İkincisi aynı nesilin oyunu değiller..Grafikler ve detaylar bi zahmet daha iyi olacak..

haklısın toprAAm

16.8.2022 18:42:14

0
Santa Monica studios...

BSC Misafiri

16.8.2022 18:32:12

+1
Bizim hafıza ve oyun kültürümüzde sorun yokta senin algılama kapasitende büyük sorun var tıbbi yardım al derim. GoW 2018’de çıkmadan 2 sene önce bak tekrar söylüyorum koskoca 2 sene önce bğyük bir etkinlikle oynanış demosu gösterdi. Şuanda Ragnarok için ufak bir fragman dışında birşey yok ortada. Umarım aradaki farkı algılayabilmiştir beynin ama hiç sanmıyorum.

RocK__StaR

16.8.2022 17:44:45

0
Bu arkadaş yılın oyunu rdr 2 olamadı diye gow oyununu sevmiyor adam 2 yıldır aynı yorumları yapıp duruyor

BSC Misafiri

16.8.2022 17:12:00

+1
Bazı arkadaşların hafızasında ve oyun kültüründe büyük sıkıntılar var. 2018 GoW çıkarken nasıl bir Pr ya da tanıtım süreci geçti hatırlayan yok mu ? Gram birşey göstermedikleri oyunun yılın oyunu oldu Rdr2 gibi simülasyon kafası bir oyunun kafasına vura vura oyun tarihinin en kaliteli yapımlarından biri çıkmış. Gerçekten sorunlu arkadaşların şu forumlardan uzaklaştırılması lazım. Şu oyun Pc'e çıktığı gün salyalar akıta akıta oynayacaklar boş çamur atmasın.

gamer-x

16.8.2022 16:55:31

0
şu okullar açılsada kurtulsak fazlalıklardan

dark dragon

16.8.2022 16:33:27

+4
Balon diyenlerin kendileri patlayacak 2 ay sonra yılın oyunu geliyor.

Honolulu Kaymakamı

16.8.2022 16:22:18

+1
Bakalım Blood and Wine'dan daha iyi olabilecek mi?

Kartal Göz

16.8.2022 16:18:37

0
"DLC" diyenler güldürüyor.

_GRKM_

16.8.2022 13:26:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Rdr 2 dlcsi mi :)) iki oyun arasındaki farkı görmediniz sanırım
Arkadaş kör galiba

BSC Misafiri

16.8.2022 12:35:55

0
Gerçekten bu oyunun pazarlaması niye bu kadar sessiz yapılıyor, Gümbür gümbür gelmesi gerekmiyor mu? Yani en azından şimdiye kadar oynanış görüntülerinden oluşan bir trailer çıkması lazımdı..Şurada kalmış 3 aydan az bir süre.. Oyun çıkana kadar en az 3 video gelmeli...Bilemiyorum erteleme falan çıkmasında...

JaReD22

16.8.2022 12:32:09

+4
Rdr 2 dlcsi mi :)) iki oyun arasındaki farkı görmediniz sanırım

BSC Misafiri

16.8.2022 12:29:40

+1
bu kadar basit bir hikayeyi öyle bir anlatmışlarki.. pazarlama sanatını sony güzel icra ediyor. kadın boşlukları öyle bir doldurmuşki sanki oyunda da böyleymiş gibi

BSC Misafiri

16.8.2022 12:28:16

+2
Sadece bu işleri bilmeyenler sazan gibi atlar bu oyuna. Bugüne kadar GoW oyunları daima bir demo oynanışla tanıtıldı. Ve genellikle aylar öncesinden yaptılar bunu çıkmasına 2 ay kala değil. Benim fikrim bu oyun çıkışa hazır değil ve erteleme gelecek. Önsiparişe açmalarının sebebi bir nebze gaz almak oyunculara oyuna yaklaştıklarını hissettirmek. Bütün soruların cevabını bulacağı böyle bir oyunun oynanışının bile olmaması üstelik çıkışa 2 ay kala normal değil kesinlikle. Oyunla ilgili bir problem var orası kesin. Ben çıktıktan sonrada tepki alacağını düşünüyorum özellikle oyun süresi Miles Morales gibi kısa olacak bence. Önsiparişler iptal olursa şaşırmam.

BSC Misafiri

16.8.2022 12:27:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Gerçekten bu dlcye para veren varmı
Sen niye RDR 2 DLC'sine para verdin.

BSC Misafiri

16.8.2022 12:26:50

0
Yaa Patlayacak yada Çok büyük olacak, İkisinden biri... Yapımcı firmaya bakarsak Patlama oranı çok düşük..

BSC Misafiri

16.8.2022 12:25:55

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Gerçekten bu dlcye para veren varmı
Neden oyuna dandik bir oyun muamelesi yapıyorsunuz ben orasını anlamadım. Kaliteli bir oyunun devamına insanlar neden para vermesin...Parasını ne idüğü belli olmayan yeni çıkacak oyunlarımı yoksa belli bir kalite seviyesinde çıkacağını bildiğini oyunamı versin insanlar...Bazen acayip saçmalıyorsunuz sırf laf atacam diye..

A r c h A n g e L.

16.8.2022 10:46:18

+1
Oyun gerçekten büyük olacak gibi duruyor. Hem hikayesi hem karakterleri ile uzun yıllar konuşulacak bir oyun geliyor. :) Oyunun pazarlama kısmı nihayet başlamışlar reklamlara. Biraz geç olmuş ama oyunun çıkışına daha 2-3 Ay var bu süreçte bir çok yeni bilgiler ve oynanışlar göreceğiz gibi.

FU-Frank Underwood

16.8.2022 09:54:06

+2
balonun patlamasına son 2 ay

JaReD22

16.8.2022 07:42:29

+4
Gerçekten bu dlcye para veren varmı

mehmetalpertr

16.8.2022 01:08:55

0
PS5 ön sipariş verdim ben.. ama hala oynanış yok. Reklam desen neredeyse hiç yok. İşkillenmiyor değilim.

BSC Misafiri

15.8.2022 21:39:45

0
2 ay var çıkmasına oynanış yok. Sanki indie oyun çıkıyor. Neyse sızıntılar gelmeye başladı zaten çıkar kokusu. Odin’in görünüşü sızdırıldı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ragnarök
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız