Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Dizisinin Yeni Yapımcısı Belli Oldu: Baştan Yazılıyor

 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberle beraber Amazon Prime ve Sony ortaklığı kapsamında yapım aşamasında olan God of War dizisi için başa dönüldüğünü sizlere aktardık. Şimdi ise yönetmen takımı tamamen değişti ve yepyeni bir ekiple yola devam ediliyor.
 
God of War dizisi için süreç yeniden başlıyor
 
 
 
God of War serisine dayanan yeni dizi projesinden Rafe Judkins ve yönetici yapımcılar Hawk Ostby ve Mark Fergus ayrılıyor ve tamamen yeni bir yaratıcı ekip işe alınmış durumda. Deadline tarafından yayınlanan yeni bir habere göre God of War dizisinin yeni yapımcısı Roger D. Moore oldu. Bilmeyenler için Moore son yıllarda Starz platformu için Outlander ve Apple TV için For All Mankind gibi başarılı dizilerde aynı görevde bulundu.
 
Daha da geriye gidecek olursak Moore, Battlestar Galactica'nın yeniden canlandırılmasına öncülük etti ve kariyerinin başlarında birden fazla Star Trek dizisinde ve filminde kapsamlı bir şekilde yer aldı.
 
Diğer taraftan bildirdiğimiz üzere dizinin geliştirme süreci sıfırdan başladı. Bununla beraber Sony Santa Monica'dan Cory Barlog ve Yumi Yang yapımcı olarak görev almaya devam edecek. Öte yandan PlayStation tarafından Asad Qizilbash, Carter Swan ve Hermen Hulst, Vertigo'dan ise Roy Lee de yapımcılar arasında yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun firmalar oyunlar 2024
Dead Island 2'nin PlayStation 5 Pro Sürümü Onaylandı Prince of Persia: The Lost Crown Ekibi Ubisoft Tarafından Dağıtıldı

DRODAKAN KAI

23.10.2024 20:34:12

0
Yönetmen?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız