Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God Eater 2: Rage Burst'ün Altı Dakikalık Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
    Bandai Namco Entertainment'in Sony PlayStation 4 ve PlayStation Vita için piyasaya sunacağı yeni God Eater oyunu, God Eater 2: Rage Burst'ün altı dakikalık tanıtım videosu yayınlandı.

    Geçtiğimiz günlerde 17 Şubat'ta Japonya için piyasadaki yerini alacağı duyurulan oyunun yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda oyunun oynanışına ve sinematik içeriğine dair görüntüleri görebilirsiniz. God Eater 2: Rage Burst'ün batıya gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Oyun çıktıktan sonra bu durumun kesinleşmesi bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AllGamesBeta God Eater 2: Rage Burst god eater rpg namcai bando bando namcai vita ps4 playstation 4 playstation vita
Wii U için Yeni Bir Hayatta Kalma Oyunu Duyuruldu Resident Evil HD Remastered'ın İlk İnceleme Puanları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alondate

20.1.2015 00:47:56

+1
Bu oyunun ps4 için çıkması çok güzel bir olay. Genel olarak el konsollarına özel bir seri çünkü

blingmh

19.1.2015 21:51:29

0
lostrock, tam sebebini ben de bilmiyorum fakat Japonların kafa yapısı herkese göre değil. Oyunun batıda tutmama olasılığı oldukça yüksek o yüzden böyle bir riski almadan önce tutma ihtimali çok daha fazla olan kendi pazarlarıyla ilgilenmek istiyorlardır muhtemelen. Umdukları geri dönüşü maddi ve manevi olarak aldıkları zaman risk alıp batı pazarına atılmayı düşünüyor olabilirler.

lostrock

19.1.2015 21:22:54

0
Oyun güzel gözüküyo ama çok az oynayış görüntüsü var bu arada; ilk japonyaya çıkınca japonlar oyunu dahamı benimsiyo anlamadımki neden gelmio batıya aynı tarihte , nintendo küçük şirket belki yapamıo ama sony gibi bi firmanın buna göz yummaması lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God Eater 2: Rage Burst
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız