Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostbusters: SoS'in Yeni Ekran Görüntüleri

Oyunun dağıtımı ise Atari'ye ait.

     İzometrik kamera açısı modasına uyan Hayalet Avcıları'nın yeni oyunu Ghostbusters: Sanctum of Slime için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Dört kişilik co-op modu ile eğlenceli bir oynanış vaat eden oyun geçtiğimiz ay duyurulmuştu. PC, PSN ve Xbox Live üzerinden indirilebilecek olan oyundaki co-op seçeneğinin online ve offline seçenekler sunması ise bazı oyun severlerin ekstradan sevindirecektir.
 
     Wanako Studios imzasını taşıyan ve Proton Stream, Plasma Inductor ve Fermion Shock gibi bilindik silahları kullanabileceğimiz oyunun yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ghostbustes: Sanctum of Slime PC PS3 Xbox 360 PSN Xbox Live Atari Wanako Studios
Tactics Ogre'nin Avrupa Çıkışı Belli Oldu Mass Effect 2 (PS3)'nin Çıkış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MantarTheGreat

13.1.2011 09:10:49

0
benimde gözüme toz kaçtı ___ şaka bir yana bu oyundaki hayaletlerin grafiklerini bir tutturamıyorlar... çok sıradan ve detaysız...

LostPower

13.1.2011 08:34:13

0
Bende profil resmimi oluşturamıyorum .

BSC Misafiri

12.1.2011 23:22:57

0
Şu sıralar co-op oyunu açlığı var arkadaşlarla üstümüzde. Ya da multiplayer. Oynamadığımız oyun kalmadı. Flatout2 den tutunda CS'ye kadar. Önerisi olan varsa söylesin lütfen. @bolumsonucanavari.com -> Üye adımı ve şifremi yazdığımda nedense giriş yapamıyorum. Yanlış kullanıcı adı veya şifre diyor. Şifremi yeniledim yine aynı sorun var. Daha öncede böyle olmuştu. Sadece bana mı oluyor acaba diye merak etmiyor değilim doğrusu. Saygılar...

encuni

12.1.2011 22:43:23

0
Keşke left 4 dead 3 u cıkarsalar Bu tarz co-op online oyunlar çok zevkli oluyor özellikle yakın arkdaşlarına oynuyorsanız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostbusters: Sanctum of Slime
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız