Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon: Alpha'dan Yeni Fragman

 
     Ubisoft, yapımını ve dağıtımını üstlendiği Ghost Recon: Future Soldier ile popüler modern savaş temasını daha da modernleştirerek önümüzdeki yıl oyunculara sunmayı planlıyor. Future Soldier, isminden de anlaşılacağı üzere yakın gelecekte geçecek. Oyuncular, çok daha teknolojik silahlar ve teçhizatlar sayesinde, alıştıkları modern savaş oyunlarından farklı bir tecrübe edinecekler.
 
     Ubisoft, yine bir Tom Clancy klasiği olacak bu taktiksel savaş oyununda Assassin's Creed'dekine benzer bir strateji izliyor. Hatırlarsanız Assassin's Creed için Lineage isminde bölümlerden oluşan bir kısa film yapılmıştı. Yine aynı şekilde Future Soldier'ın hikayesini ve atmosferini destekleyecek bir kısa film üzerinde çalıştıkları duyurulmuştu. 20 dakikalık kısa film Oscar'lı yönetmenler Francois Alaux ve Herve de Crecy'nin elinden çıkacak.
 
     Ghost Recon: Alpha ismindeki bu kısa filmin Future Soldier ile hikaye açısından bağlantıları bulunacak. Fakat genel olarak farklı konular işlenecek. Bunun kaynağında Ubisoft'un filmin yönetmenlerine tanıdığı özgürlük yatıyor. Fragmanından da görüleceği üzere kısa film, oyunun atmosferine gerçekten de katkıda bulunacak. Ayrıca görsel efektler açısından da standartların üzerinde görünüyor. Umarız başarılı bir yapım ortaya çıkar ve diğer oyun firmaları da bundan ilham alırlar.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için 2011'in ilk çeyreğinde çıkması planlanan Ghost Recon: Future Soldier'ın kısa filminin bir önceki fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.






Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ghost Recon : Future Soldiers Ubisoft Xbox 360 PS3 Ghost Recon: Alpha Francois Alaux Herve de Crecy kısa film Tom Clancy
StarCraft II'nin Dünya Çıkışından Görüntüler Bethesda Gamescom Listesini Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mumak

28.7.2010 11:13:26

0
o silah barett mi yoksa m95 mi

BSC Misafiri

27.7.2010 22:07:44

0
Amanın Bu Nasl Bısı bole :D XD super otesı :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Recon : Future Soldier
+ TAKİBE
AL
90 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız