Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geraldine Viswanathan, Ms. Marvel Rolü Söylentileri Hakkında Konuştu

 
Bildiğiniz üzere Disney, Marvel için yaptığı filmlere ek olarak bazı Marvel dizileri de yaparak evrenini genişletecek. Bu dizilerden birisi de Ms. Marvel dizisi. Ne yazık ki, dizi ile alakalı pek fazla bilgi bulunmuyor.
 
Dizi için en merak edilen kısımlardan biri de Ms. Marvel'ı kimin oynayacağıydı. Son zamanlarda çıkan söylentiler ve hayranların isteği Blockers ve Bid Bad World gibi yapımlarda oynayan Geraldine Viswanathan üzerineydi.
 
Kendisi de bu konu hakkında konuştu. Geraldine Viswanathan'ın söylediğine göre kendisi he ne kadar bu rolü oynamayı çok istese de ihtimalin düşük olduğunu söylüyor. Ayrıca Geraldine Viswanathan, Ms. Marvel'ın açık ara en sevdiği süper kahraman olduğunu da söyledi. 
 
Yukarıdaki görsele baktığımızda da aslında role ne kadar uygun olduğunu görebiliyoruz. Şu an için diziye dair tek kesin bilgi dizinin 2021 yılında Disney+'ta yayınlanacak olması.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi ms. marvel ana karakter oyuncular başrol ne zaman konusu fragman bilgiler
SNES ve NES – Nintendo Switch Online Eylül 2020 Oyunları Çizimleri Dikkat Çeken Sean Bean'in Seslendirmenlik Yaptığı Wolfwalkers, Apple TV+'ta Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.9.2020 20:14:35

0
Oyundaki karıya benzer karı bulun..

Umit_22

16.9.2020 14:02:06

0
Hayranlar dedikleride yine hintliler. Heriflerin birini işe aldın mı bir süre sonra hintli pazarına dönüyor ortam. Abartmayın sizde. Yenilmezlerdeki aktöre laf edenler bu gacıyı mı istiyormus. Ya güldürmeyin beni
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız