Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çizimleri Dikkat Çeken Sean Bean'in Seslendirmenlik Yaptığı Wolfwalkers, Apple TV+'ta Yayınlanacak

 
Daha önce The Secret of Kells, Song of the Sea ve ParaNorman gibi animasyonlar üzerinde çalışmış olan Cartoon Saloon stüdyosundan Tomm Moore ve Ross Stewart'ın yeni animasyonu için tarih verildi.
 
Geçtiğimiz günlerde Toronto Uluslararası Film Festivali'nde ilk kez gösterilen animasyon film, bu yılın sonlarında Apple TV+'ta yayınlanacak. Animasyon özellikleri çizimleri ile dikkat çekiyor. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Aniamasyonun seslendirme kadrosunda Sean Bean, Honor Kneafsey, Eva Whittaker, Simon McBurney, Tommy Tiernan ve Maria Doyle Kennedy gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliğini ise Tomm Moore ve Ross Stewart üstleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film Haberleri Wolfwalkers konusu oyuncular animasyon apple tv+
Geraldine Viswanathan, Ms. Marvel Rolü Söylentileri Hakkında Konuştu Venom'ın İlk Filminde Kötü Karakter Olarak Başlangıçta Carnage Düşünülmüş

aksinaletinsan

11.12.2020 22:01:15

0
Tek kelimeyle mükemmel! Babanın despotluğundan tut, her bir karedeki çizgilere kadar! Yetişkinlere hitap etmez, tam olarak çocuksu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız