Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

George Lucas 1995'te, Fallout 1'in Stüdyosunu LucarsArts'a Katmak İstemiş

 
 
Eğlence sektörünün iki önemli ismi 1995 yılında az kalsın birlikte çalışacaklarmış. Bu isimlerden birisi Star Wars'ın yaratıcısı, LucasArts'ın kurucusu Geaorge Lucas ve Fallout 1, Baldur's Gate gibi oyunların geliştirici stüdyo Interplay Productions'ın kurucusu Brian Fargo.
 
Geçtiğimiz günlerde Brian Fargo, Twitter üzerinden ve 1995 yılında George Lucas'ın Brian Fargo'ya gönderdiği mektubu paylaştı. George Lucas, Fallout 1'in geliştirici stüdyosu Interplay Productions'ı LucasArts'a dahil olmalarını istemiş. 
 
Bu olay, oyun dünyası için çok önemli yerlere sahip olan Fallout 1'in yayınlamasından 2 yıl, Baldur's Gate'in yayınlanmasından 3 yıl önce gerçekleşmiş. Eğer bu iş birliği gerçekleşseydi, şu anda oyun dünyası çok farklı şekillenebilirdi. Belki de Fallout yerine RPG Star Wars oyunu görebilirdik. Belki de LucasArts Disney'e satılmazdı ve son üçlemeyi izlemezdik.
 
Brian Fargo şu anda InXile Entertainment'ın kurucu başkanı ve şirket şu anda Wasteland 3 üzerinde çalışıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Oyun fallout 1 baldurs gate geaorge lucas star wars geliştirici brian fargo George Lucas Fallout 1'in Stüdyosunu LucarsArts'a Katmak İstemi
The Witcher 3: Wild Hunt, Steam Üzerinden 8 Milyon Kopya Satışı Geçti Grand Theft Auto V Xbox Game Pass'e Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız