Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GeoW 3'ten Harita, Karakter ve Silah Görüntüleri


 
     Gears of War serisi Xbox 360'ın en önemli serilerinin başında geliyor. ikinci oyunu ile çok daha büyük bir maceraya sürüklendiğimiz oyunun üçüncü oyunu ise hikaye yönünden bir çok detayı gözler önüne serecek. 
 
     İlk olarak Nisan 2011 çıkış tarihi verilen oyun geçtiğimiz günlerde 2011 sonbahar dönemine ertelenmiş ve oyunun hayranlarını bir hayli üzmüştü. Dün duyurulan multiplayer beta ile bizi tekrar sevindiren Gears of War 3 için bugün ise bir çok ekran görüntüsü yayınlandı.
 
     Bu ekran görüntülerinde oyunun multiplayer betasında karşımıza çıkacak olan haritalara yer verilmiş. Ekran görüntülerinde oyunda yer alacak olan Overhead, Trenches, Mercy ve Checkout adlı haritalara göz atabilirsiniz. Ayrıca yeni ekran görüntülerinde oyundaki bazı silahlara ve karakterlere de rastlıyoruz. Oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Yeni StarCraft için En Az 18 Ay Bekleyeceğiz Tavşanların Amerika Keşfi

Antrim

8.10.2010 18:27:34

0
videoları pek hoşuma gitmedi geow2 kadar güzel olur inşallah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız