Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gençler Bedük'e, PS3 Oyununda Meydan Okuyor!


     Konsol oyunlarının tutkunu olan Bedük, arkadaşları ile bir araya gelerek sabaha kadar Playstationda futbol oyunu oynuyor.

     Bu konuda çok iddialı olan Bedük'e gençlerin meydan okumasıyla, TRT Okul kanalının eğlenceli oyun programı "Tek Jeton" bu konuya el attı ve büyük kapışma için internet üzerinden canlı yayında futbol maçı ayarladılar.

     9 Mayıs Çarşamba gecesi Bedük ile canlı yayında futbol oyunu oynamak, Playstation 3 ve oyunlarından kazanmak isteyenler 23:30’da TRT Okul Facebook sayfasında buluşuyor.

     TRT Okul'un bilgisayar oyunlarıyla dolu programı Tek Jeton bu hafta televizyonun dışına taşıyor. Türkiye’de elektronik müziğin tek ismi Bedük, oyunlarda da bir o kadar iddialı olduğunu kanıtlamak için TRT Okul Facebook sayfasına konuk oluyor. 9 Mayıs Çarşamba gecesi saat 23:30’da başlayacak ve tam bir saat sürecek yayında oyunculara meydan okuyor. FIFA 2012’de Bedük’ü yenenlerle "Twitter” ve “Facebook”tan yayını takip edenleri birbirinden güzel oyunlar ve Playstation 3 kazanma şansı bekliyor. Türkiye’de bir benzeri yapılmamış bu organizasyonda Bedük ile oyun oynamak isteyenlerin öncelikle tek_jeton hesabını PSN’den eklemesi ve tabii ki o gece çevrimiçi olup her an maç yapacakmış gibi beklemesi gerekiyor.

Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC iphone PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
"Vita için God Of War Oyunu Söz Konusu Bile Değil" Beyond Good & Evil 2'den İlk Oyun İçi Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CiCo123

9.5.2012 17:27:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ne zaman görebileceğiz bir ünlünün de çıkıp ben uncharted oynuyorum diyeceğini yada alan wake, senden umutluyum Acun ILICALI
acun ılıcalı bi neslin boş yetişmesine,facebook'ta komik video izleyerek büyümesinin en büyük nedenlerinden biridir.şu adama duayen muamelesi çekmeyin

BSC Misafiri

8.5.2012 22:20:41

-1
ne zaman görebileceğiz bir ünlünün de çıkıp ben uncharted oynuyorum diyeceğini yada alan wake, senden umutluyum Acun ILICALI

BSC Misafiri

8.5.2012 16:54:40

0
Bravo Tekjeton muhteşem programın ve sunduğun eğlence için .

BSC Misafiri

8.5.2012 16:45:54

-1
Çünkü onların oyun anlayışı sadece pes

Black_Tower

8.5.2012 14:21:45

+5
BSC TV™ bekliyoruz artık yaaa.O adamları izledim sizin kadar bizden değiller... BSC TV™ çıksın diyenler ?

BSC Misafiri

8.5.2012 13:21:40

+1
Adamin Şarkılarida Güzel.

Crynet

8.5.2012 13:17:04

+2
Sürekli Takip Edemesemde Aralarda Karşılaşıyorum Gerçekten Güzel İş Çıkarıyorlar Burdan Tebrik Ediyorum.İleride İnşallah BölümsonucanavariTV Görürüz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız