Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Good & Evil 2'den İlk Oyun İçi Görsel


     Varlığı adeta bir yılan hikayesine dönüşen Beyond Good & Evil 2, her yeni haberi ile kafamızı daha da karıştırmaya devam ediyor.
 
     Daha önce bu nesile yetişeceği belirtilen oyun için son olarak gelecek nesil işaret edilmiş ve yapım ekibi "Yapmak istediğimiz oyun gözü yükseklerde bir yapım olacak ve buna ulaşabilmak için daha yüksek bir teknik güce ihtiyacımız var." açıklamasında bulunmuştu.

     Henüz bu açıklama üzerinden çok kısa bir süre geçmiş iken oyuna ait bir ekran görüntüsü ortaya çıktı. Üstelik bu ekran görüntüsüne baktığımızda oyun içi olduğunu da görüyoruz. Çevre ve atmosfer olarak leziz gözükse de oyunun yapım aşamasından olduğu için teknik açıdan bazı aksaklıklar da göze çarpıyor. Bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Beyond Good & Evil 2 ubisoft Adventure
Gençler Bedük'e, PS3 Oyununda Meydan Okuyor! Nintendo, VVVVVV İçin Çıkış Tarihi Verdi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ChronoGear

8.5.2012 15:17:48

-8
Grafigin igrencligi ve basitligine bakarmisiniz. PS3 ve Xbox 360`in ilk cikis oyunlari bile su resimden daha fazla detay sunuyordu! Yapimcilar bu nesle oyun yapamiyorsa yeni nesle hic yapamaz. Lafla peynir gemisi yurumuyor gorduk! Teknik detaydan bahsediyolar bide kendi kendilerini rezil etmisler :D

Wayward Son

8.5.2012 15:12:05

0
Görsele bakınca şok geçirmedim (kötü mü değil, yenilikçi mi o da değil) ama konu Beyond Good & Evil olunca diğer konularda enfes bir yapım olacağına eminim.

gam3hunter

8.5.2012 14:05:46

+4
ben gelecek nesilden zaten görsel olarak şaşırtmaları dışında büyük şeyler beklemiyorum oda ister istemez yeni donanımlar için olacaktır yeni nesil lafı oyuncuları gaza getirmek için ortaya atıldı yeni konsollarda 7000 serisi kartlar kullanılacak büyük ihtimal öyle söylendiği için diyorum eee bilgisayar bu kartlar çıktı zaten diğer donanım unsurları da üst seviyede hani yapımcılardan ses soluk yok resmen konsolun ticari gücüne dayalı oyunlar yapılacağı belli oradan bilgisayara geçirecekler yine konsolun teknolojisiyle kontrol yapısıyla hareket eden oyun dünyası olacak sonra bilgisayar oyunculuğu ölüyor mu tabi ölür bilgisayara özel ne kaldı istisnalar dışında

gursoyf

8.5.2012 13:54:31

0
bu mu yani gelecek nesilden kasıtları? bence oyun yapımcıları gelecek nesilden yeni jenerasyon oyun konsollarını kastediyorlar. grafiklerde, oynanışta veya kurguda çağ atlamaktan bahseden yok anlaşılan. bence gelecek nesil pc lerde yatıyor ama maddi kaygı bizim beklediğimiz gelecek nesli günbegün öldürüyor. ben artık bu gelecek nesil kavramından bir şey beklemiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil 2
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız