Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gelecek Yılki Call of Duty Oyununun 2024'e Erteleneceği Bildirildi

 
 
Bloomberg'in yeni bir raporuna göre Activision Blizzard, gelecek yılki Call of Duty oyununu 2024'e erteleyecek. Her sene yeni bir oyunu çıkan Call of Duty serisinin, önümüzdeki süreçte birçok erteleme yaşayacağı bildiriliyor. Geçtiğimiz dönemde de her yıl yeni Call of Duty oyununun çıkmayacağı bildirilmişti.
 
Activision, 2023 yılındaki boşluğu doldurmak için başka oyunlar geliştiriyor. Bu kapsamda 2022'de çıkış yapacak olan Call of Duty oyunu için düzenli bir içerik akışı sunmayı planlıyor.
 
2024'e erteleneceği bildirilen Call of Duty oyunu Treyarch tarafından geliştiriliyor. Activision, Bloomberg'e yaptığı açıklamada şunları bildirdi: "Bu yıl, gelecek yıl ve sonrası için heyecan verici premium ve oynaması ücretsiz Call of Duty deneyimini oyunculara sunacağız. Doğru zaman geldiğinde daha fazla ayrıntı paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Öte yanda Call of Duty: Vanguard, beklentilerin altında kalan bir yapım oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz nişancı aksiyon
Bethesda Launcher Kullanımdan Kaldırılıyor: Steam'e Geçiş Yapılacak Call of Duty: Mobile’da 2. Sezon Heyecanı Bugün Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

encuni

24.2.2022 02:55:39

0
bence rusya ukrayna yuzune iptal etti yeni senaryo yazıcaklar .d

BSC Misafiri

23.2.2022 19:04:03

0
yapılacak iş çok basit eski cod ekibini yeiden toplayacaksın nede olsa artık microsoft çatısı altında.sonra ya reboot yapıp c priceli soaplı ghostlu ekibi yine epic bir hikaye ile sunum ile geri getireceksin yada ikinici yol olarak yeni üzerine kafa patlatılmış yeni karakterler yeni unutulmaz mekanlar bölümler yapıp eski cod tatlarını barındırıan bir oyun yapacaksın.öyle çok büyük değişimlere gerek yok.

BSC Misafiri

23.2.2022 19:03:59

0
Bana göre gelmiş geçmiş en iyi cod oyunu black ops 4.

Babblebabble

23.2.2022 18:08:30

+1
Yıllardır hep diyorum CS:GO modeline geçmek zorundalar artık. Veya Çin'de yaptıkları CoD türüne yönelmeliler dünya çapında (BR olmayan normal MP kısmı için diyorum). Yap işte ortaya karışık bir cod - her oyundan en çok tutulan haritaları koy içine (hem yeni model hem eski üç yönlü olanlardan). Oynanışı orta ve hızlı arasına getir. Hiç kasma 64 kişi bilmemne. Koy ona klasik tdm 10vs10 yap. Geniş domination vs modunu da 16vs16 yap bitti gitti. Kozmetik sat bir şey sat, şapka, elbise, skin cart curt. Bol bol silah, harita getir. Koy steam'e, aç topluluk pazarını, VAC'ı ve Overwatch sistemini entegre et yabıştır gitsin.

clebris

23.2.2022 16:47:16

0
Millet zaten aynı olmasından yakınıyor. Cod Mw3 çıktığında da aynı olmuş deniliyordu. Sen köküne dönsün istiyorsun. Ne farkı olacak şimdi ki halinden? Hadi döndü diyelim. Bir çıkar iki çıkar sonra sen de isyan edeceksin aynı diye. Reboot yemiş oyunlara bile devam oyunlarıyla aynı olmuş pek değişmemiş deniliyor. Burada coddan bahsediyoruz. 8den sonra saymadım bile. Şu an kaçıncı oyunu çıktı. Değişmesi şart. Ama yine satılacak mı satılacak.

clebris

23.2.2022 16:39:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: clebris Farklı bir oynanış stiline geçmeleri gerek. Kamera açısı değişip reboot tarzı bişey bile olmalı bence.</blockquote> Tabi, yıllardır piyasayı domine eden ve milyonlarca hayranı olan "FPS" oyunu CoD'u artık TPS olarak görmeliyiz. Hatta bak ne diyeceğim, izometrik bir ARPG yapalım ne dersin? Hiç bir hayran bu tür değişiklikler istemiyor, o yüzden de değişmesine gerek yok. Aksine son 3 senedir yapılan değişikliklerden dolayı mutsuzuz bizler. O eski MW, Black Ops dönemi CoD oyunlarını istiyor insanlar. Sonuç olarak bu oyunları aralıksız oynayan insanlar serinin köklü oyuncuları, yeni nesil tayfa değil.
Aynı oyunu 500 defa oynadın da noldu. Köküne dönmesi bir şey değiştirmeyecek? Sen eski oyunlardaki hikaye anlatımını istiyorsun. vanguard'ın oynanışı bile hala cod 2-4 ile aynı. Değişmesi gereken en önemli şey oynanışı olmalı. Anlatabildim mi

ulaaaa

23.2.2022 14:39:16

0
Bu sene çıakcak olan Cod bayağa güzel olacak demedi demeyin :)

BSC Misafiri

23.2.2022 14:24:14

+6
quote:

Orjinalden alıntı: clebris Farklı bir oynanış stiline geçmeleri gerek. Kamera açısı değişip reboot tarzı bişey bile olmalı bence.
Tabi, yıllardır piyasayı domine eden ve milyonlarca hayranı olan "FPS" oyunu CoD'u artık TPS olarak görmeliyiz. Hatta bak ne diyeceğim, izometrik bir ARPG yapalım ne dersin? Hiç bir hayran bu tür değişiklikler istemiyor, o yüzden de değişmesine gerek yok. Aksine son 3 senedir yapılan değişikliklerden dolayı mutsuzuz bizler. O eski MW, Black Ops dönemi CoD oyunlarını istiyor insanlar. Sonuç olarak bu oyunları aralıksız oynayan insanlar serinin köklü oyuncuları, yeni nesil tayfa değil.

BSC Misafiri

23.2.2022 14:23:42

0
nolur toparlayın şu fps türünü artık. adam gibi oyun yok ortalıkta

clebris

23.2.2022 12:54:19

0
Farklı bir oynanış stiline geçmeleri gerek. Kamera açısı değişip reboot tarzı bişey bile olmalı bence.

BSC Misafiri

23.2.2022 12:38:49

+1
Sonunda adam oluyorlar, her yıl oyun mu çıkar yahu? 2 sene bile az, 3 sene de bir çıkması lazım.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Vanguard
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız