Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı!

 
 
Oyuncuların uğrak noktası Epic Games her hafta kullanıcılara ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şimdi ise gelecek hafta bizlere sunulacak oyunların sızdırıldığını aktarabiliyoruz.
 
Epic Games kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor
 
 
 
Twitter üzerinde yer alan ve sürekli olarak doğru bir şekilde oyunları sızdıran Billbil-kun yeni bir gönderi ile beraber gelecek hafta hangi oyunların ücretsiz olarak sunulacağını ortaya çıkardı. Bu kapsamda Lisa: The Painful Definitive Edition ve Industria bedava bir şekilde bizlere sunulmak üzere bekliyor. Oyunlar 25 Nisan'dan 2 Mayıs tarihine kadar Epic Games kütüphanesine eklenebiliyor ve kalıcı olarak sizin olabiliyor.
 
Öte yandan bugün Türkiye saati ile 18:00'e kadar Ghostrunner adlı oyunu Epic Games kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz. Belirttiğimiz saatin ardından The Big Con ve Town of Salem 2 adlı oyunlara bedava bir şekilde sahip olabileceksiniz. Bu oyunlar bir hafta süreyle ücretsiz olarak sunulacak ve kütüphanenize eklediğiniz takdirde kalıcı olarak sahibi olabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız