Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ün Demosu "Şimdi" Xbox Live'de

Bu müthiş macera için geç kalmadınız
 
    Microsoft, 20 Eylül'de çıkan Gears of War 3'ün demosunu şimdi yayınladı. Evet, epey geç ama hâlâ bu müthiş oyunun tadına bakmayanlar için güzel bir haber.
 
    Gears of War 3'ün "Shipwreck" görevinin konulduğu bu demo şu anda Xbox Live'de yayında ve tüm Gold üyeler için indirilebilir durumda. Sizin verdiğiniz oylarla 2011'de Xbox 360'ın en iyi 4. oyunu seçilen Gears of War 3'ün tadına şimdi bakma zamanı. Bu epik finale hâlâ geç kalmış sayılmazsınız.
 
    Eğer demoyu Xbox.com'dan sıraya koymak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. İyi oyunlar! 2011'in en iyi ilk 5 oyunu videosunu da aşağıdan ayrıca izleyebilirsiniz:
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox Action Epic Games demo Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Geçen Hafta En Çok Satan iPhone ve iPad Oyunları Soul Calibur V'ten Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LeVO

29.12.2011 21:53:46

0
Bu saatte bana Türkçe dersi verdiğin için teşekkürler Eli Wallach, evet şimdi hataların farkına ben de vardım ancak saatin vermiş olduğu yorgunlukla (5:00) biraz ipin ucunu kaçırdığımı kabul ediyorum. Teşekkürler ancak dil bilgisi dersi verilecek biri kesinlikle değilim. Levent

F355 Challenge

29.12.2011 16:39:26

-1
quote:

Sizin seçtiğiniz oylarla ile 2011'de Xbox 360'ın en iyi 4. oyunu seçilen Gears of War 3'ün tadına biraz olsun şimdi bakma zamanı.
Baştan sona sakat bir cümle, 'oylarla ile' olmaz, oylar ile ya da oylarla olmalı. İkincisi 'sizin seçtiğiniz oy' diye birşey yok, en fazla verdiğimiz oylarla falan olabilir, ya da oyları işin içine karıştırmayıp sizin seçtiğiniz deyip geçebilirsiniz. 'Tadına biraz olsun şimdi bakma zamanı' diye birşey de yok Türkçe'de. Böyle Türkçe olmaz.

clubberkay

29.12.2011 14:33:00

0
gerçekten, de baya geç, oldu ya. 2012 giriyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız