Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ün Betası Duyuruldu

 
 
     Epic Games, Xbox 360'a özel çıkan beğenilen serilerinden Gears of War'ın üçüncü oyunu için multiplayer beta duyurusunu yaptı.
 
     Henüz, betanın ne zaman yapılacağı veya betanın içeriği hakkında bilgi vermeyi tercih etmeyen Epic Games'den Rod Fergusson, yapımcı şirketin, geri bildirimlerden yararlanmak için her zaman bir beta yapmak istediğini, ancak bunun hep aksadığını söyledi. Önümüzdeki sene yapılacağı duyurulan bu beta, Gears of War serisine yapılacak olan ilk beta olacak.
 
     Bunların haricinde Rod Fergusson, oyunun multiplayer seçeneği hakkında bir de ufak bilgi ekledi. Gears of War 3'ün, oyuncuların multiplayer seçeneğinde daha rahat etmesi için dedicated server desteğini de içereceği açıklandı. Hatırlarsanız Gears of War 2, multiplayerdaki laglar yüzünden epey bir eleştiri çekmişti.
 
     Önümüzdeki senenin sonbahar aylarında çıkacak olan Gears of War 3, Xbox 360'a özel olarak hazırlanıyor. Beta tarihi ise dediğimiz gibi, henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
NBA 2K11'in Çıkış Videosu Yayınlandı Medal of Honor'ın Askeri Röportaj Videosu

BSC Misafiri

7.10.2010 18:53:30

0
Umarım Açık beta olur kaçmaz kesinlikle bu olay keşke ertelenmeseydi de erkenden görseydik efsanenin sonunu.. Legend_Warrior
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız