Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3, VGA'da Yer Almadı Çünkü...

Oyunun yıldızlarından birisi de Anya olacak.

     Nisan ayından sonbahar aylarına ertelenen Gears of War 3'ün Video Game Awards töreninde yer almayacağı törene sadece saatler kala açıklanmıştı. Oyunu bekleyenleri bir hayli üzen bu gösterim iptalinin nedeni ise bugün serinin yaratıcılarından Cliff Bleszinski'den geldi.
 
     "Video oyunları dünyasında öğrendiğim şeylerden birisi de; dışarıda tam bir savaş olduğudur." diyerek sektörde tam bir rekabet olduğunu belirten Bleszinski, oyun dünyasında bir çok stratejik hamle olduğunu da belirterek "Gears of War 3 sunumu için doğru zaman değildi." sözleri ile açıklamasını noktaladı.
 
    Anlaşılan sunum iptali sadece stratejik bir hamleydi. Oyunun yeni sunumunun ne zaman yapılacağı ise merak konusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Deus Ex: Human Revolution Ertelendi Unreal Development Kit'e IOS Desteği Bugün Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.12.2010 00:19:45

0
@Pinky_Demon GeoW 3'ün çıkış tarihi neydi? 2 Nisan 2011. Crysis 2'nin neydi? 22 Mart 2011. Ayrıca Crysis 2 konsollarada çıkıyor mu? Çıkıyor. Eğer sen gelipde bana bu 2 başyapıtın aralarında rekabet yaşamayacağını söylersen ben senin bu sözünde tuhaf olan birşeyler ararım. Crysis 2'yi alan biri aynı hafta GeoW 3'ü alır mı? Bu işde mantık yürütmek çok kolay yani. Bu kıyaslamayı yapmakda pek zorlanacağını sanmıyorum. Kinect değinirsek. Forza Motorsport 4 bile Kinect uyumlu. Xbox'ın en kaliteli Exclusive oyunu Kinect uyumlu olmayacakda nolacak? Ayrıca 1 ay, 2 ay değil, 7 ay kadar ertlediler oyunu. Biraz düşünmek gerek bunları.

Hardcore_Yunusutaro

16.12.2010 21:33:01

0
@bsc misafiri şöyle saçma sapan yorumlar yapma.kinect uyumlu olsa ne olacak ki?oyundaki birkaç ufak tefek mini oyun oynanır o kadar.nası yürüyecen;koşacan,ateş edicen ki :D

SOLID SNAKE

16.12.2010 19:45:14

0
sakin olalım beyler, ama sonuç olarak crysis 2 de geow 3 te rekor satış yapacak potansiyele sahip oyunlar.genede 2 oyunun özlerinde aksiyon ve macera var.

Project Scorpio

16.12.2010 19:20:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ayrıca şuda var. Crysis 2 ile yakın zamanda çıkmayarak rekabete girmek istemedi, adamlar kesinlikle işi biliyor :)
Arkadaşım Crysis 2 ne alaka biri FPS diğeri TPS! Ayrıca Crysis Mart'ta çıkıyor GoW 3 2011 sonunda kıyaslama yaparken uçmayın Uncharted 3 desen bir şey demiyeceğim Crysis 2 demen resmen saçmalık başka da bir şey değil.

SOLID SNAKE

16.12.2010 16:36:42

0
aynen katılıyorum geow 3 teki bazı yenilikler varsa onları şimdiden göstedrerk çalınmalar olabilirdi.Yine süper grafiklerle süper atmosfer ve senaryo ile gelcek kısaca mükemmel bir oyunla xbox larımız şenlencek.Bekleyemiyorm.

Queen Hentai

16.12.2010 15:11:19

0
Yerinde bir karar almış Cliff Bleszinski. Video yayınlanmaması ile hem oyunun imajı zedelenmemiş olup bir gizem havası hakim oldu hem de oyunu bekleyen Gears Of War hayranlarında daha fazla merak uyandıracak.

BSC Misafiri

16.12.2010 14:31:50

0
İşte budur, ne demiştim ben. ''VGA'daki Gears of War Gösterimi İptal Edildi'' isimli haberdeki yorumuma bakabilirsiniz. Bu oyun kesinlikle Kinect uyumu olacak. Ayrıca şuda var. Crysis 2 ile yakın zamanda çıkmayarak rekabete girmek istemedi, adamlar kesinlikle işi biliyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız