Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears 6'nın Hikayesi The Handmaid’s Tale Dizisi Baz Alınarak Yazılabilir


Microsoft'un bu yıl için en büyük ve başarılı olan oyunu Gears 5'in devam oyununun hikayesi ilgili bilgiler paylaşıldı. Eylül ayında çıkan Gears 5’in henüz bir devam oyunu duyurulmadı. Ancak sanat yönetmeni Aryan Hanbeck, Gears 6 hakkında fikirleri olduğunu söyledi.

Bir podcast sırasında, sanat ekibine ilham almaları için The Handmaid’s Tale’i izlemeleri gerektiğini söylediğini dile getirdi Hanbeck. “Bu distopik dünya çok güzel ve yaratıcı bir şekilde gösterilmiş, diğer Gears oyunu bundan faydalanabilir. Kompozisyonu, renkleri, sinematografisi ve sembolizmi sınırların ötesinde. Bu yüzden ekibime durmadan bu diziyi izlemeleri gerektiğini söylüyorum.” dedi.

Yakında bir zamanda olmasa da Microsoft eninde sonunda Gears 6’yı yapacak. Umarız hikaye olarak kaliteli bir oyun görürüz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Gears 5 Gears of War 5 Microsoft The Coalition Xbox One Windows 10 PC
The Outer Worlds İnceleme Puanları God of War Yapımcısı Witcher 3'ün Switch Versiyonunu Övdü

TheNewAtilla

22.10.2019 19:48:01

0
Bu aralar division 2 oynuyorum ama gears mekaniklerini arıyorum bu oyunda. Open worldsüz bir looter shooter olsa keşke gears 6 hem yeni bir şey olmuş olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız