Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears 5'in Escape Modundan 10 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Geliştirici The Coalition, Gears 5'in Escape modundan 10 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı.
 
Gears 5, 10 Eylül'de Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Oyun dünyasının en çok beğeni toplayan serilerinden Gears, beş heyecanlı mod ve şimdiye kadarki en derin senaryo moduyla hiç olmadığı kadar büyüyor. Kıyasıya geçen savaşların temposu düştüğünde Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder.
 
Nefes kesen beş mod. Destansı bir deneyim.
 
Campaign
Dünya parçalanmanın eşiğinde. Swarm, Coalition'ın robot ordusunu bozarak insan şehirlerine inmeye başladı. Tehlike yaklaşırken Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder.

Escape
Üç oyunculu bir intihar ekibinin birlikte çalışarak düşman kovanını içerden yok etmeye çalıştığı yeni, agresif, riskli bir ortak görev modu.

Versus
10'un üzerinde oyun türü, tüm rekabetçi stiller için hem yeni hem de klasik haritalar ve ödüller.

Horde
Yeni kahraman yeteneklerini kullanarak, savunma oluşturarak, güç toplayarak, yeteneklerinizin seviyesini artırarak ve ekip olarak çalışarak hayatta kalın.

Map Builder
Özel Escape kovan haritaları ve deneyimleri oluşturup arkadaşlarınızla paylaşın ve yarışın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Gears 5 Gears of War 5 Microsoft The Coalition Xbox One Windows 10 PC
Control E3 2019 Oynanış Videosu Enter the Gungeon Epic Games Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.6.2019 00:46:10

0
E3 ün kazananı Nintendo

BSC Misafiri

14.6.2019 23:52:13

0
Oyunun hikayesini göstermeden Online modları gösteriyorlar..Ne salak firma bu yaa..Hala E3'e şok olmuş durumdayım..

mehmetalpertr

14.6.2019 12:23:06

0
Ben gears 4 ü oynamıştım.. güzel oyundu. Ama GEARS 1 efsane idi.. Ondan sonra onun gibi oyun gelmedi bir daha. İnşallah bunun da hikayesi güzel olur.

Berkayselcuk

14.6.2019 12:14:11

+1
Bu modla ilgili xbox subredditinde bile bir suru tartisma oldu. Fakat orada da soylendigi gibi sunu unutmamak lazim, oyun beginner modunda ve oynayanlar gercekten cok uzaklar oyundan. Hatirladigim kadariyla wwe gurescileri oynuyordu. Bu mod isleri benim icin fasa fiso, asil beklentim hikayesi. Lutfen artik adam gibi carpici bi hikaye anlatin! Hayir su seriyi sirf tuttu diye devam ettiriyorsunuz. Bu oyunun tutma sebebi epic games tarafindan yapilmasi ilk basta. Insanlari yeni oyun cikartip sogutacagina, tadinda birakmasi lazim ms in halo ve gears serilerini.

BSC Misafiri

14.6.2019 11:44:09

0
Oynarken zevklidir bu mod belki ama izlerken sıkıcı geldi. Warframe gibi özelliği olmayan bir mod gibi duruyor. Umarım hikaye modu sağlam olur

Queen Hentai

14.6.2019 00:53:33

0
KOTH modu bile tekrar tekrar oynamak için başlıca sebebim. Yalnız online modu 1 bilemedin 1.5 sene sonra ölüyor. Bu durum bu tarz kaliteli bir online sisteme sahip oyun için dezavantaj. Steam fiyatıda (standart olmayan sürüm) 80 dolar olacak muhtemelen. Birkaç güne pre-oder yaparım. GamePass ilgimi çekmiyor. Oynayacağım 2 bilemedim 3 oyun var Microsoft platformunda. 1 dolar diye GamePass aldım. Yoksa ayda 90 liraya yakın parayı GamePass sistemine 2-3 oyun için vermek bana göre cazip değil.

gamer-x

13.6.2019 21:30:11

+1
Halo ve gears serisi biryere kadar yeni exc ıp ler gelmedikçe yeni nesilde işin zor ms

rambocuk

13.6.2019 21:12:25

0
Gamepass e seri üretim oyun yapacaz diye iyi oyun yapmaya çok geç başladılar ve yine durumu toparlamak için bazı şeyler aceleye gelmiş görünüyor, malesef iyi oyunlar çok uzun ve çok büyük emeklerle çıkıyor, haydi bir an önce iyi bir şeyler yapmalıyız telaşı hissediyorum ve bu oyuna yansımış

TheNewAtilla

13.6.2019 19:40:25

0
Gamepasse geliyor ve türkçe. Hiçbir beklentim yok sararsa oynar bitiririm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız