Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears 5 Multiplayer Tasarım Yönetmeni The Coalition'dan Ayrıldı

 
Gears 5 multiplayer modu tasarım yönetmeni Ryan Cleven kişisel meseleler sebebiyle altı yıldır çalıştığı The Coalition'dan ayrıldığını duyurdu.
 
Ryan Cleven konu ile ilgili olarak "Umarım hepiniz Gears 5'in yeni modu Gridiron'dan keyif alıyorsunuzdur. Şahsen benim şu ana kadar en çok sevdiğim Gears deneyimi oldu ve aynı zamanda The Coalition'daki son deneyimimdi. Ara vermeye karar verdim ve döndüğümde Gears olmayacak."
 
"Son altı yıl benim için inanılmazdı. Gears 4 ve Gears 5 ile geliştiricilik kariyerimde en önemli dönemi yaşadım fakat bu beni olumsuz anlamda da etkiledi. Kişisel meseleler sebebiyle artık çalışmaya devam edemeyeceğim. Kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var. Bana akıl hocalığı yapan Rod Fergusson'ın The Coalition'dan ayrılması önceliklerimi yeniden değerlendirmem için bana fırsat verdi. Gears serisini sonsuza dek özleyeceğim fakat artık bayrağı başka birine devretme zamanı geldi." 
 
Geçtiğimiz ayın başında The Coalition stüdyo patronu ve Gears of War serisinin 15 yıllık yapımcısı Rod Fergusson şirketten ayrılarak Diablo serisi üzerinde çalışmak için Blizzard Entertainment'a geçmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Gears 5 Gears of War 5 Microsoft The Coalition Xbox One Windows 10 PC
Rockstar Games Oyun İçi Satışların Gelirlerinden %5'ini Corona Virüsüyle Mücadele için Bağışlayacak Fury Unleashed 8 Mayıs'ta Erken Erişimden Çıkıyor, Konsollara da Geliyor

TheNewAtilla

1.4.2020 11:08:47

0
Çok sevindim. Kaçış modu çöp, horde ise o salak sülükler yüzünden zehir oluyor. Umarım yeni oyunda multiplayer modlarin hakkini verirler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız