Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox Yeni Bir Brothers in Arms Oyununa Sıcak Bakıyor


    Bir dönemin beğenilen FPS serilerinden Brothers in Arms hakkıdna uzun süredir haber alamıyoruz. En son Furious 4 isimli alışkın olduğumuz tarzın dışındaki bir oyun duyurusuyla görünen serinin bu projesi iptal edilmişti. Gelen yeni açıklamalara bakarsak Gearbox, Brothers in Arms'ı geri döndürebilir.
 
    Gearbox'ın yetkili isimlerinden Mikey Neumann yaptığı açıklamalarda, "Birçok insan Brothers in Arms'ı ve ana karakter Matt Baker'ı seviyor. Açıkçası geriye dönüp de hikayeyi noktalama fırsatı bulamadık. Ama her zaman aklımızda bir köşede hikayeyi sonuçlandırmak yatıyordu." sözlerini söyledi. Neumann, "Şimdilik duyuracağımız bir proje yok. Daha fazla açıklama yapmam mümkün değil." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gearbox brothers in arms ubisoft
Wolfenstein: The Old Blood'tan 20 Dakikalık Bir Oynanış Görüntüsü Yoshida: "Project Morpheus için Sosyal Oyunlar Yapmak İstiyoruz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

9.3.2015 23:02:51

0
Güzel bir seri fakat Gearbox'a Aliens oyunu ile yaptıkları hile hurda dan sonra gözümde hiç bir değeri yok bir de oyun çıkmadan önce biz ekip olarak Aliens fanıyız cart curt diye milleti kandırıyorlardı pre-order ile 49 dolara aldım 1 ay sonra 2 dolara gördüm ki 2 dolara bile alınmaz.

redspawn

9.3.2015 19:42:41

0
Çoluk çocuk oyunu doldu piyasa şöyle hard core bir savaş oyununa kimse hayır edemezdi battefild hardline ismi savaş ama banka soyuyorsunuz call of duty ismi savaş andırıyor ama havada ucuyorsunuz yeter be alamayınca artik bebeler şu oyunları

MoÇü

9.3.2015 17:36:36

+1
Hells highway çok güzeldi

Sp4rtacus

9.3.2015 17:19:21

+1
Kesinlikle gelmesi gerekiyor, artık 1.2. dünya savaş oyunlarını arar olduk. Bıktık süper silahlar kullanmaktan.

porsux

8.3.2015 22:42:42

0
Şöyle bir serinin nasıl devamı gelmez aklım ermiyor çok önü açık ve sevilmesi muhtemel bir seri. Ama gel görki tutturmuşlar bir borderlands ta borderlands..

MytHnfr

8.3.2015 22:28:24

0
Şahsen Gearbox'ı samimi bulmuyorum. Sega'nın düşüşüne bir tekme de bunlar attı. Tamam Borderlands eğlenceli bir oyun farklı şeyler yapan firma fakat o olaydan sonra soğudum firmadan.

ardaq

8.3.2015 22:27:31

0
artık ikinci dünya savaşı oyunu gelmiyor. torunları hesabına modern dönemi işlerlermiş..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brothers in Arms: Furious 4
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız