Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GeForce Now Servisinin Fiyatı Yeni Kullanıcılar için 10 Dolar Oldu

 
Nvidia, video oyun streaming servisi GeForce Now'ın üyelik fiyatını yeni kullanıcılar için iki katına çıkardı.

Bugünden itibaren bir aylık üyelik 5 dolar yerine 10 dolar.
 
Founders üyeliğine halihazırda sahip üyelerin orijinal fiyatlandırma planı kalıcı olarak devam edecek ancak bugünden itibaren katılacaklar için Priority üyelik fiyatı 10 dolar.
 
Nvidia, 10 milyon aboneye yaklaşan GeForce Now servisinin kalitesini iyileştirmeye devam ettiklerini belitti. Ek kapasite ve iki yeni veri merkezi yakında aktif edilecek. Oyuncuların oyuna daha hızlı girmesi gibi iyileştirmeler de yapılacak. 
 
Turkcell ve Nvidia iş birliğiyle birlikte GeForce Now sunucuları Türkiye'ye geldi ve GAME+ adı altında 15 Mart itibarıyla hizmet vermeye başladı. GAME+'ta bir aylık üyelik 75,00 TL. Türkiye'deki GeForce Now Founders üyeleri GAME+'a geçmeden servisi kullanmaya devam edebilir veya ilk yıl aylık 50 TL ile GAME+'a geçmeyi tercih edebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
PS5 Yeni Nesil VR Sisteminin Kontrolcüleri Tanıtıldı The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC Paketi PS4 ve Xbox One için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

22.3.2021 07:42:15

0
Karşılaştırma yanlış. Adamlar şuan tekel rakibi yok. Rakibi olursa karşılaştırırsınız. Aylık 5 dolar azdı zaten. 1 ay internet kafeye gitsen veya 1 ay oyun oynarken zorlanan sistemin çektiği gücün elektrik faturasına yansıması bile 5 dolardan fazladır. Her ay 75 lira vermek var veya çıkarıp 5000 lira vermek seçim senin :) Ben birden o parayı vermektense oynayacağım zaman alır kullanırdım. Gayet mantıklı bir sistem. Microsoft ta gamepass ile bu özelliği getirirse uygun fiyata ona geçeriz. Geforce now 50 lira olsa çok iyi olurdu. Keşke tr ye özel fiyatlandırma olsaydı da dolar yükseliyorken artık olmaz. 75 lirada kalırsa iyi bu saatten sonra.

TORU-NAGA

19.3.2021 21:15:06

0
Bizdeki fiyatı 12$ oldu ve artıyor.

akilsizadam

19.3.2021 01:19:57

0
Series S alıp Series S'te xcloud kullanırım diyenleri anlamıyorum. O kadar para verip almışız niye indirip oynamıyoruz?

BSC Misafiri

18.3.2021 22:37:18

0
Tamam bu haberden sonra rahatlıkla 75 tl yapabilirlerç. Kimsenin sesi de çıkmaz bu sefer. Geçmiş olsun

Basteryus

18.3.2021 20:22:46

+2
Demekki Turkcell fiyatları 2-3 hafta daha geç açıklasa boşuna bu kadar tepki görmeyecekti. Pazarlama faciası resmen

BSC Misafiri

18.3.2021 19:01:38

0
Şimdi ben düşünüyorum buna 75 TL versem, Eee oyunda alacam, İnternet faturasıda var.. Ve ben bunu yıllarca kullansam işin sonunda bir şey sahibide olmayacam...Giderim Series S alırım artık yaa..İşin sonunda fiziksel satılabilen bir cihaz sahibide olmuş olurum..

StativeDread

18.3.2021 18:52:08

0
Her genç Twitch yayıncısına bağış atıyormuş gibi genelleme yapmışsınız, yanlış. Aylık 75 TL çok ciddi bir rakam. Ülkenin alım gücüne göre bir ayarlama yapılabilirdi eğer pazarı büyütmek istiyorlarsa tabi. Oyun oynayan insanların çoğu genç zaten genele vurduğumuzda. Hedefledikleri kitlenin öğrenci olduğunu bilmediklerini sanmıyorum. Her öğrencinin ise bu fiyatı her ay verebileceğini düşünmüyorum. Yetişkin içinse yine fazla. Sonuçta bu sistem ekstra oyun kütüphanesiyle birlikte de gelmiyor. Oyunlar bile yeterince pahalı. Bu sistem de pahalı olunca işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Rakibi olacak XCloud daha ucuzdan gelirse pazardan silinip giderler diye düşünüyorum. Bu arada Netflix örneği vermişsiniz ama Netflix ile aynı şey. Netflix'in de Türkiye'de sunucusu var. Onlar da altyapı oluşturdular. Hem de içerisinde içeriği varken bile bu kadar fahiş fiyattan çıkarmadılar.

JackTim

18.3.2021 18:38:15

+1
Gidin Series S alın bu kan emicilere paranızı kaptırtmayın.

BSC Misafiri

18.3.2021 18:24:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: StativeDread Bu tepki kullanıcıların suçu değil ki. Gayet de haklılardı. Madem global anlamda fiyat artışı bekleniyordu neden Türkiye Lansmanı bu fiyat artışından önce yapıldı? Dolar bazında Türkiye'deki fiyata denk gelse bile özel fiyatlandırma yapılmamasını haklı çıkartmaz.
Haklı çıkartır ve bunu çok basit bir şekilde yapar. Bu almış olduğun ürün dijital bir şey değil, bu fiziksel bir şey. Bunu Netflix, Steam vs. gibi şeylerle kıyaslayamazsın. Adamlar bu sistem için Türkiye'ye sunucu kurdu ve o sunucuda aynı anda binlerce oyuncunun oynayabilmesi için sistemler oluşturuldu. Elbette bunun bir masrafı var ve kimse bu işleri hayır için yapmaz. Adamların amacı bu işten para kazanmak, genç kesim oyunlara kolay ulaşsın değil yani burada amaç. Twitch üzerinden gereksiz gereksiz yayıncılara her ay 40, 50 TL abonelik parası ödeyen genç kesim de gelip bunlara ağlamasın ekstradan. Genç diyorum çünkü çalışan eden ve oyun oynayan bir yetişkin için 75 TL önemli bir rakam değil. Oyunlar ve oyunculuk ülkemizde çok uzun süredir artık büyük bir lüks. İnsanlarsa bunun farkına daha yeni yeni varıyor maalesef.

TheNewAtilla

18.3.2021 18:06:37

+5
Series s 300 dolar Bu fiyatlarla gfn tutunamaz. Seneye xcloud her yere açılacak. Ayda 15 dolara istersen cloud, istersen pc, istersen de 300 dolarlık xboxda oynayabileceksin

BSC Misafiri

18.3.2021 17:50:16

0
Bu tür servislerin en büyük sıkıntısı fiyat artışları hep..

StativeDread

18.3.2021 17:41:39

+1
Bu tepki kullanıcıların suçu değil ki. Gayet de haklılardı. Madem global anlamda fiyat artışı bekleniyordu neden Türkiye Lansmanı bu fiyat artışından önce yapıldı? Dolar bazında Türkiye'deki fiyata denk gelse bile özel fiyatlandırma yapılmamasını haklı çıkartmaz.

BSC Misafiri

18.3.2021 16:43:43

0
75tlye çok tepki verdiniz ama muhtemelen bu yüzden 75 tl olarak çıktı türkiyede geforce now
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız