Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC Paketi PS4 ve Xbox One için Çıktı

 
The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC paketi Xbox One ve PlayStation 4’te çıktı ve şimdi satın alınabilir. İki yeni destansı zindanla birlikte 2021 yılı boyunca sürecek olan Oblivion Kapıları macerasına başlıyoruz. Ayrıca 29. Güncelleme de Xbox One ve PlayStation 4’te oynanabilir. Bu güncellemede tüm oyuncular için ücretsiz değişiklikler ve iyileştirmelerin yanı sıra yüksek seviyeli oyuncular için yeniden tasarlanan Champion Sistemi bulunuyor.
 
DLC ve ücretsiz ana oyun güncellemesi şunları içerir:

·İki yeni zindan: Black Drake Villa ve The Cauldron
·2021 yılı boyunca sürecek Oblivion Kapıları hikâyesinin başlangıcı
·Eşya setleri, başarımlar ve koleksiyon eşyalarının dahil olduğu yeni ödüller
·Champion Sistemi güncellemesi ve karakter sayfasında geliştirmeler
·Ve daha fazlası!
 
İKİ YENİ ZİNDAN: Black Drake Villa ve The Cauldron

Oyuncular, Black Drake Villa'da maceraperest Wood Elf gözcü Eveli Sharp-Arrow ile birlikte çalışarak artık canavarların ve kundakçıların barındığı bu bir zamanların görkemli malikânesinin gizli arşivlerini araştıracak. Black Drake Villa hakkında daha fazla bilgi için ESO internet sitesine göz atabilirsiniz.

The Cauldron'da Waking Flame tarikatı yerel halkı esir etti ve şimdi çoktan unutulmuş bir madenin tekinsiz harabelerini kazıyorlar. Oyuncular, Dremora Lyranth'ın yardımıyla The Cauldron'a girip Daedric müritlerine ve yaratıklarına karşı savaşarak esirleri serbest bırakmalı ve planlarına son vermeliler. The Cauldron hakkında daha fazla bilgi için ESO internet sitesini inceleyebilirsiniz.
 
29. GÜNCELLEME: Yeniden Tasarlanan Champion Sistemi, Geliştirilmiş Karakter Sayfası ve Daha Fazlası

Yeniden tasarlanan Champion Sistemi sayesinde oyuncular, güncellenen üç takımyıldız grubunu kullanarak karakterlerini oyun stillerine daha iyi uyarlayabilirler. Ayrıca bu değişikliklerle birlikte her bir takımyıldız için dört adete kadar pasif güçlendirme yerleştirilebilecekleri Champion çubuğu da oyuna ekleniyor.

29. Güncelleme'de yeni Champion Sistemi'nin yanı sıra başka iyileştirme ve düzeltmeler de bulunuyor. Nitelikleri daha detaylı gösterecek şekilde güncellenen karakter sayfası bunlardan yalnızca biri. Oyuncular artık yaptıkları değişikliklerin (Champion Point'ler, yetenekler, eşyalar veya özellikler gibi) karakterleri üzerindeki etkisini daha iyi görebilecekler.
 
Oyuncular bu Flames of Ambition DLC'sine ESO Plus üyeliği ile veya oyun içindeki Crown Store'dan Crown ile satın alarak erişebilirler. Flames of Ambitionve 29. Güncelleme ile ilgili tüm detayları içeren yama notlarına resmi forumdan göz atabilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
GeForce Now Servisinin Fiyatı Yeni Kullanıcılar için 10 Dolar Oldu Star Wars Jedi: Fallen Order PS5 ve Xbox Series için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız