Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GeForce Now 1 Milyondan Fazla Kullanıcıya Ulaştı, 1500 Oyun Eklenmeyi Bekliyor

 
Sahip olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now hızla büyümeye devam ediyor.
 
Nvidia, servisin 1 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaştığını duyurdu. Bu veriye servisi hem ücretsiz hem de ücretli abonelik ile deneyen oyuncular dahil.
 
Nvidia ayrıca 1500 tane oyunun sistemin kütüphanesine eklenmek içi sırada beklediğini belirtti. Bu oyunlardan biri de çıkışıyla birlikte ulaşılabilir olacak Cyberpunk 2077.
 
GeForce Now'da ücretsiz ve Founders abonelikleri mevcut. Ücretsiz sürüm standart erişim ve 1 saatlik oturum uzunluğu sunuyor. 1 saatin ardından tekrar oyuna girebiliyorsunuz fakat hemen değil sırada beklemeniz gerekiyor. Founders aboneliği ise aylık € 5.49 ve öncelikli erişim, genişletilmiş oturum uzunluğu, gerçek zamanlı ışın izleme desteği ve 90 gün ücretsiz deneme süresi içeriyor.

Gereksinimler:

- 15 Mbps internet bağlantısı (25 Mbps önerilir). Eğer kablosuz kullanılıyorsa 5GHz ağ.
- Windows 7 (64 bit) veya daha yeni bir işletim sistemi, 4GB sistem belleği, 2.0GHz çift çekirdekli X86 veya daha iyi bir CPU, DirectX 11 destekleyen bir GPU.

Resmi sayfasına nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Korku Temalı Taktiksel Sıra Tabanlı Oyun Othercide Bu Yaz PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak Razer ve x-kom AGO Oyuncu Antrenmanı ve Gelişimi Alanında Çığır Açacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

21.2.2020 21:53:38

0
Yerel fiyatlandirmayla aylık 30 lira ya cekerlerse bu olay turkiye için çok mantıklı. turknet neredeyse her şehirde var ve 35 mbps veriyor limitsiz. Bizim bu sistemi kaldıracak altyapımız var çoğu yerde.

Cpt. Miller

21.2.2020 20:43:09

0
Düşük donanımla sadece oyuna ve üyeliğe para ver ve oyna, sunulan hizmet çok güzel aslında, çünkü Netflix'deki dizileri filmleri izleme gibi birşey değil bu.

BSC Misafiri

21.2.2020 15:43:38

0
net hızım en fazla 1280 çözünürlüğü destekliyor maalesef
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız