Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gauntlet Yeni İçeriklerle Birlikte PlayStation 4'e Geliyor

 
       1985 yılında oyun dünyasına merhaba diyen Gauntlet bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene tekrar PC oyuncularının karşısına çıkmıştı. Yapımcı ekip Arrowhead Games, Gauntlet'in elden geçirilmiş olarak PlayStation 4'e geleceğini duyurdu.
 
       Yapımcı ekip Gauntlet: Slayer Edition adı altında PlayStation 4'te boy gösterecek yapım için oyun yönetmeni Emil Englund, "Oyunun mekaniğini geliştirdiğimiz gibi hem karakter hem de atmosfer olmak üzere oyundaki pek çok özelliği şekillendiriyoruz." cümlelerine yer verdi.
 
       Arrowhead, bu sefer oyunculara daha geniş bir araç yelpazesi vererek oyundaki kahramanları ve kahramanların yeteneklerini daha derin bir şekilde ele almak istiyor.  Oyundaki ekipman seçimimiz hiç olmadığı kadar önemli olacak. Ekipmanların yanında karşımıza çıkan canavarların çok çeşitli olacağı ve oyunun görsellerinin de geliştirilmiş olacağı verilen bilgiler arasında.
 
       Bahsettiğimiz bu tüm yeni özellikler oyunun PlayStation 4 sürümüne özel olmayacak. Daha önce aktardığımız gibi bu özellikler ücretsiz bir güncellemeyle Gauntlet'in PC sürümüne de gelecek. Bu güncelleme hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki haftalarda geleceği belirtiliyor. 
 
       Gauntlet: Slayer Edition, dijital olarak Ağustos'ta PlayStation 4 çıkışını gerçekleştirecek. 20 dolardan satışa çıkacak yapımı ön sipariş ederek Warrior sınıfı için Mordok's Screaming Hammer ve Reaper's Visage Helm eşyalarına sahip olabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com Gauntlet Action RPG Arrowhead SteamOS PC Warner Bros Steam Machine
Eski Nesil Konsollarda Payday 2'nin Desteklenmemesine Tepki Büyük Batman Yine Alay Konusu: "Bu Buharlı Ev Eşyaları Arkham Knight'tan Daha İyi Çalışabilir"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gauntlet
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız