Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones: Tale of Crows Apple Arcade için Çıktı

 
Yayıncılığını Devolver Digital ve geliştiriciliğini Spaceplan'ın arkasındaki ekip That Silly Studio'nun üstlendiği gerçek zamanlı Idle oyunu Game of Thrones: Tale of Crows Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkışını gerçekleştirdi.
 
Game of Thrones: Tale of Crows Gece Nöbetçilerine odaklanıyor ve oyuncuları Lord Kumandanlarının yerine koyuyor. Kara Kale'nin stoklarını yönetecek, kuzgunları ve korucuları keşfe gönderecek, yeni Gece Nöbetçileri toplayacak, bilinmeyen tehlikeler ve düşmanlarla karşılaşacak, yeni müttefikler edinecek ve duvarı savunmaya çalışacaksınız. Gerçek zamanlı Idle oyunu olması nedeniyle eylemlerin gerçekleşmesi saatler veya günler alabilir. Oyun kapalıyken de devam eder.
 
Oyun Apple Arcade üzerine mevcut. iOS, macOS ve tvOS cihazlar için 100'den fazla oyun içeren oyun abonelik servisi ilk ay denemesi ücretsiz. Ücretsiz deneme süresinden sonra ayda 34,99 TL.

Game of Thrones: Tale of Crows fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Game of Thrones: Tale of Crows Devolver Digital That Silly Studio gerçek zamanlı Idle oyunu Apple Arcade
Avatar 2'deki Su Altı Aracından Konsept Tasarımlar Paylaşıldı Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds'ın Başrolünde Olduğu Red Notice'in Çekimleri Eylül'de Başlayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones: Tale of Crows
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız