Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones Oyununun Diziyle Bağlantısı Açıklandı


 
    Bu senenin sonuna doğru çıkması beklenen Game of Thrones oyunu hakkında yeni açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Son yıllarda başarılı yapımlarla kendini kanıtlayan Telltale Games, Game of Thrones oyununun senaryosuyla ilgili detaylandırma yaptı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Game of Thrones oyunu, konu olarak serinin dizinin üçüncü ve beşinci sezonlarının arasından kaynak alacak. Oyunun dünyası, karakterleri ve bu dünyada olup bitenler TV dizisinden ilham alınacak. Dolayısıyla oyunda, TV dizisinde gördüğümüz önemli bölgeleri ziyaret de edebileceğiz.
 
    Oyunun hikayesi, Westeros'un kuzeyinde kalan Wolfswood'da bulunan Forresterların etrafında şekillenecek. Winterfell'de yer alan ve Starkların tarafında olan Forresterlar, serinin beşinci kitabı A Dance with Dragons'ta da bulunuyordu. Forresterların Wolfswood'daki doğal kaynaklardan Ironwood ağaçlarının büyük bir kısmına sahip olduğu belirtiliyor.
 
    Game of Thrones oyununda, Forresterların beş farklı karakterini de yönetebileceğiz. Firmanın diğer oyunlarına nazaran daha dikkatli bir şekilde oynamamız gereken Game of Thrones'ta bir karakterin yaptığı bir yanlış, bütün Forresterların dengesini bozabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
telltale game of thrones telltale games macera
Just Cause 2'nin Satışları 6 Milyonu Geçti Double Fine'ın Taktiksel Strateji Oyunu Massive Chalice, Steam'de Erken Erişime Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tiny Titan

12.11.2014 16:45:19

-1
Artık gerçekçi güzel grafikler bekliyoruz o kadar para kazandılar sonuçta

alike03

11.11.2014 22:14:05

0
Simdiye kadar cikmis bütün Talletale oyunlari Cel Shade hatta Tales from the Borderlands'in de öyle olacagi duyuruldu. Gerci oyunun orjinali de Cel Shade. Bu oyununda öyle olmasi süpriz olmaz, fakat simdiye kadar yayinlanan resimler (2-3 tane) daha cok gercekci bir yapiya sahip. Yani Telltale ekibi simdiye kadar kazandiklari deneyim ve parayla bize ilk defa gercekci bir görsellik de sunabilir, ki ben öyle olmasini umuyorum.

umut söyler

11.11.2014 21:32:51

0
Game of Thrones'a cell-shade pek iyi gitmeyebilir.Umarım Telltale biraz masraf yapar.

freshmind

11.11.2014 21:29:41

0
Cell-shade olmayacak değil mi ?? Lütfen olmayacak deyin ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız