Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GameFly'a Göre Rockstar, Agent'ı İptal Etti


    Rockstar Games'in 2007 senesinde PlayStation 3'e özel olarak duyurduğu Agent, uzun süreden beri ortalıkta görünmeyen bir oyun oldu. 2011 senesinde oyunun gelişim sürecinin devam ettiğini duymamıza rağmen bu seneye kadar oyunla ilgili hâla net bir haber alabilmiş değiliz. Amerika'nın en büyük oyun kiralama mağazası GameFly'dan gelen yeni haberlere bakarsak, oyun iptal edildi.
 
    Firma, GameQ listesinde Agent'a sahip olan oyunculara özel mailler göndermeye başladı. Maillerde belirtilenlere göre Agent, otomatik olarak oyuncuların listesinden silinecek. Bunun nedeni olarak oyunun iptal edilmesi gösterilmiş.
 
    Tabii ki bu resmi bir açıklama değil ancak 2007'den beri pek bir haberini duyamadığımız yapımın iptalini görmek çok da şaşırtıcı olmasa gerek...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neogaf action rockstar ps3
Assassin's Creed Unity için Yeni Konsept Tasarım Yayınlandı Madden NFL 15'in ilk Puanları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2014 17:50:16

0
Abi fazla açıklama yapanı sevmezsiniz (misal ubisoft,ea gibi) açıklama yapmayan firmaları da sevmiyorsunuz nasıl bişeysiniz :D Rockstar böyle yapar bütün oyunlarını yakında ortaya çıkar

bkaakco

25.8.2014 03:41:33

0
Max Payne 3 gibi geç de çıkabilir. Ama tek platform olması ve bu kadar gecikmesi endişe verici.

BSC Misafiri

24.8.2014 16:16:56

+2
Simdi bu haberin aslinda yalan ya da yanlis anlasilan bir haber oldugunu sizlere soyle aciklayayim arkadaslar. Oyundan 2009 yilindan beri haber alinamiyor denmis. Ancak daha gectigimiz sene oyunun isim haklari yani Trademarks denilen alan adlarini Rockstar Games uzatmisti. Bu isim haklari Agent ismi icin video oyunlari, online uygulamalar ve coklu platform yazilimi olarak gerceklestirilmisti. Ayrica GTA 5 oyununda Deep Inside adli yanlis hatirlamiyorsam ozel bir gorevde eski James Bond zamanlarindan kalma Aston Martin araba ile goreve cikiyorduk ve bu arabanin plakasi asagidaki resimde goruldugu gibi AGENT olarak yazilmisti :) Oyun PS4 ozel olarak gelmeyecek PC-Xbox One ve PS4 olarak yeniden duyrulacak emin olabilirsiniz. Cunku Sony daha gecen gunlerde bahsettigi gibi 3. Partilerin ozel oyunlarina ihtiyacimiz yok demisti. Bu yuzden proje Playstation 3 icin iptal edilip yeni nesile coklu platform olarak geliyor. Aksini gosterecek tekbir haber yok. Bu haberdeki iptal maili ise listede oyunun PS3 ozel olarak gorunmesi ve bu durumun iptali icin olabilir. Guzel acikladim simdi ama eksi vermeyin durduk yere :)

Master_Evil

24.8.2014 13:51:10

0
ilk defa duydum

Sir Maximus is BACK

24.8.2014 12:45:06

0
7yıl olmuş yuh

Dictattor

24.8.2014 12:32:32

0
İptal olduğu belli zaten, bir yapımı bu kadar süre sessiz tutamazsın. The Last Guardian'da keza öyle.

winxperror

24.8.2014 04:13:03

0
Bu sene Rockstar yeni bir oyun çıkaracak demişti T2 CEO'su .Yani bizi 3 ay içinde efsane bir oyun bekliyor.Bence Agent'dir.PS4 EXC. olur bence.Yani öyle olmasa saçma olur.

winxperror

24.8.2014 04:08:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Acness Doğru olanı yapmışlar , rockstar'a saygım sonsuz fakat her oyunlarının yapım aşamasında gizemli gizemli takılmalar vs. sevmiyorum.Zaten oyuncuya çok fazla değer veren bir firma olduğunuda düşünmüyorum açıkçası (özellikle PC)
Adamlar eğer tamamen eski nesil için uğraşmasalardı oyun eski nesile çıkmazdı.Çünkü Rockstar oyunları bir platform için downgrade yemez.Bu yüzden çok iyi optimizasyon gerekti.Şimdi de bu devasa oyunu daha ne idüğü belirsiz XO , PS4 için en iyi kalitede sunmak ve PC'de iyi bir optimizasyon yapmak istiyorlar.GTAV eski nesilde 15GB idi.Eski nesilde oyun boyutları hep 5-6 gb olurdu.Sen düşün belkide 60-70 gb olacak oyunun uyarlamak için süreceği zamanı . edit:Kaldı kı Rockstar PC'ye önem vermiyorsa keyfinden değil satıştandır.Çünkü satacaksa neden çıkmasın?

betadragon

24.8.2014 03:45:53

+1
Gta 5 te bi gönderme vardı Plakada agent yazıyordu

Acness

24.8.2014 03:11:56

0
Doğru olanı yapmışlar , rockstar'a saygım sonsuz fakat her oyunlarının yapım aşamasında gizemli gizemli takılmalar vs. sevmiyorum.Zaten oyuncuya çok fazla değer veren bir firma olduğunuda düşünmüyorum açıkçası (özellikle PC)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Agent
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız